Curvele din PDL îşi pun la loc centurile de castitate
Curvele din PDL îşi pun la loc centurile de castitate
Opinii7 decembrie 2009

centura de castitate“Un fleac, i-am ciuruit”. Aşa a spus Traian Băsescu, aflând adevăratele rezultate ale alegerilor prezidenţiale.
De fapt, din momentul în care victoria sa a devenit inevitabilă, din tabăra adversă s-au auzit primele focuri de armă. Acum, pesediştii şi peneliştii se împuşcă între ei. Nimic nu mai este definitiv: nici alianţa de guvernare PSD – PNL, nici numele noului premier, nici Mircea Geoană ca preşedinte al PSD, nici Crin Antonescu în calitate de preşedinte al PNL. Înlăuntrul marii alianţe se caută vinovaţi şi toţi iau linia de ochire împotriva tuturor.
Antena 3, Realitatea TV şi TVR nu mai sunt de niciun ajutor acum, doar încurcă, făcând ce se pricep mai bine, dezvăluie ţării ridicolii, ca nişte oglinzi care ţi-au slujit cât timp te iluzionai frumoasă şi irezistibilă şi care acum, când tocmai te-ai aflat urâtă şi imposibilă, te scot din minţi.
Analiştii politici încruntaţi de profesie, care adulau duminică seara “discursul mesianic” al lui Mircea Geoană şi decretau naşterea unui om politic uriaş, în persoana lui Crin Antonescu, trebuie să digere acum victoria lui Traian Băsescu, susţinut de popor, de OTV şi de B1 TV. Cele mai multe dintre tonomate vor căuta repede să se realinieze, ignorând că poporul nu uită că au fost parte la un linşaj mediatic de proporţii nemaintâlnite până acum.
Ce a făcut duminică Antena 3, începând cu difuzarea din zori şi până în seară a exitpoll-urilor otrăvite, şi terminând cu dezbaterea pro-Geoană, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, cu Corneliu Vadim Tudor pe post de primadonă, este incalificabil şi de neaşteptat pentru un post de televiziune pe care, personal, l-am preferat ani în şir tuturor celorlalte. O dată scrutinul încheiat, veţi vedea!, Corneliu Vadim Tudor va fi din nou interzis pentru Antena 3, Realitatea TV şi TVR, pentru a fi reactivat la alegerile următoare. Este personajul care spune în gura mare orice îi şopteşti.
Pentru orice media, cea mai importantă este credibilitatea. Cele trei posturi de televiziune şi-au pierdut-o, deraind complet de la realitate, urmărind doar să execute întocmai şi la timp ordinele venite dinspre mogulii cu dosare penale ce trebuiau şterse, şi dinspre alianţa PSD – PNL.
Ce se va întâmpla în Gorj? În tabăra PDL, cele câteva curve care s-au grăbit în ultimele două săptămâni să jure credinţă veşnică, la vedere sau nu, PSD-ului, vor alerga de la un medic la altul să le monteze centura de castitate la loc. Managerii din minerit, suferinzi şi ei de aceeaşi afecţiune, se vor angaja faţă de partid că vor extrage şi cărbune portocaliu la nevoie, numai să le fie iertate trădările şi apucăturile. Politruci de alte culori şi ziarişti de doi lei vor da şi ei buluc, gata să jure şi pe carne de porc că au fost duşi de minţi, că au acţionat – în slujba PSD – împotriva adevăratelor simţăminte ale lor.
La PSD, Călinoiu, Surupăceanu şi Greblă stau deja în cumpănă cum să-i facă felul lui Cârciumaru, împreună, ca hienele, ori separat. Situaţie în care Florin care a înflorit Târgul, conform opiniei interesate a unui prieten, va reconsidera cererile repetate în căsătorie venite dinspre Ionel Manţog. Deşi, fie vorba între noi, lui Cârciumaru i-ar trebui acum o amiciţie cu Ion Ţiriac sau Dinu Patriciu, să-l scoată din situaţia aceasta foarte maro în care a adus Primăria şi oraşul.
La PNL, gruparea de băieţi subţiri şi educaţi se pregătesc să o dea pe bune cu Dan Ilie Morega, care, anticipând, tocmai şi-a revopsit părul, negru ca abanosul. Este adevărat, PNL Gorj trebuie reclădit, fără Morega şi Răuţ, de la temelie, de nişte zidari pricepuţi.
Deasupra tuturor, la Gorj, un băiat care încă îi joacă pe toţi, care fără să facă pază bună a tot trecut primejdia rea, ultimul pe lista celor posedaţi prin mijloace specifice fiind Ionel Manţog, o mare dezamăgire – la faza asta – pentru mine.
Un tablou destul de interesant. Foarte relaxant să pictezi, chiar şi naturi din acestea învolburate, atunci când te ţine.

11 COMENTARII
  • fiul gorjului 18.01.2010 la ora 20:58 pm
    frumos sculptat la centru .. un pronostic de premier, te induri sa ne dai ?
  • cucu 18.01.2010 la ora 20:58 pm
    In sfarsit spune cineva lucrurilor pe nume. cat se poate de adevarat. titlul este dur dar sunt sigur ca exprima cruda realitate. la mai multe şi mai dese analize pertinente. felicitari
  • Narcis DAJU 18.01.2010 la ora 20:58 pm
    @) fiul gorjului Nu am un pronostic privind viitorul premier. Ştiu, însă, că este o misiune aproape imposibilă şi că trebuie să ai cel puţin o doagă lipsă ca să te bagi. Măcar viitorul premier, dacă nu întreg guvernul, ar trebui să fie ales dintre managerii sub 40 de ani care fac să prospere diverse corporaţii transnaţionale în România. Un astfel de premier, cu mână liberă şi fără telefoane dinspre lojă către banca de rezerve, ca să reziste, la prima şedinţă de guvern ar trebui să-i înjure de mamă pe toţi miniştrii, pe îndelete şi fără excepţie, şi să le ia demisiile în alb. Un astfel de premier ar putea aduna românii în jurul lui sub un imbold simplu, postat pe gorjnews.ro de un cititor foarte inspirat: HAI ROMÂNIA, DAR HAI O DATĂ!!! Altfel, dacă nu se leapădă ACUM, la modul real, de Berceanu, Cocoş, Căşuneanu & co, Traian Băsescu va sfârşi de mâna lor, împreună cu ei.
  • Victor 18.01.2010 la ora 20:59 pm
    Cred ca Revolutia Bunului Simt trebuia inceputa din interiorul PNL, adica cu Morega! care acum vrea iar la guvernare. Dupa parerea mea, invinsii trebuie sa-si dea demisia de onoare! iar Tariceanu trebuie sa revina la carma PNL, fara morega si fara alti baroni locali! Imi pare rau pentru Crin Antonescu, dar cand incepi sa faci curatenie, mai intai trebuie sa faci in ograda ta. A pierdut pe mana lui!
  • Victor 18.01.2010 la ora 20:59 pm
    si inca ceva , Narcis! Orzan, Manta, Angheloiu, Banta, toti primarii dar si toti tinerii dati afara de morega din PNL ar trebui sa revina in forta acum ! E MOMENTUL CA PNL GORJ SA FIE CU ADEVARAT NON-COMUNIST SI NON-SECURIST.
  • de la tara 18.01.2010 la ora 21:00 pm
    Maestre, trebuie sa te contrazic- Romania are nevoie mare despre un trend demografic ascendent si o re-gandire a re-alocarii fortei de munca active. Dincolo de gluma, frumos articol- bine scris.
  • comenius 18.01.2010 la ora 21:00 pm
    pdl recupereaza defectorii din psd si nu numai.nevasta fostului sef de la tineretul psd a fost avansata, pe sest,de eterna inspectoare de limbi straine de la isj gorj(psd).sau poate aceasta doar s-a asigurat ca nu va fi inlocuita de sus numita nevasta.ma intreb ce servicii a facut aceasta pdl-ului pentru a fi adusa in fata asa de repede dupa alegerea lui basescu
  • jumpersio 18.01.2010 la ora 21:01 pm
    Am senzatia ca acum toti contestatarii tai sunt brusc pdl-isti. ....apropo centrul orasului este impodobit ca anul trecut si doar renii lui Mos Craciun au mai crescut putin. Ce oras frumos........au altii!
  • Dragos Piazda Rin 18.01.2010 la ora 21:01 pm
    Eu vreau ca mosu meu Morega si tatucu meu sa plece din penele ca sa raman eu cu securistu de Rau - Ț, țțțț,
  • Urinel Banita 18.01.2010 la ora 21:02 pm
    Abia asteptam sa ajungem la putere.Singurul mod de a ajunge prefect este sa-l dau la o parte pe Morega. P.S. vrabia malai viseaza! Puneti bai mana pe munca si lasati intrigile astea infecte.
  • popescu costica 18.01.2010 la ora 21:02 pm
    buna! ajutati ma sa ajung si eu presedinte! va rog din suflet! fac orice, plang, rad, ma jur chiar si pe biblie Va multumesc anticipat! Tin sa i anunt de pe acum viitorilor mei sponsori ca ii voi servi asa cum trebuie si ca niciodata nu le voi trada interesele lor obscure si partinice. Va multumesc pt intelegere! Hai Romania! P.S.: Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, În care te-adânciră barbarii de tirani! Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte, La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani! Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman, Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume Triumfător în lupte, un nume de Traian! Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine, Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii; Un glas ei mai aşteaptă şi sar ca lupi în stâne, Bătrâni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din câmpii! Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine, Româna naţiune, ai voştri strănepoţi, Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine, „Viaţă-n libertate ori moarte!” strigă toţi. Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi! Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate, Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi! O mamă văduvită de la Mihai cel Mare Pretinde de la fii-şi azi mână d-ajutori, Şi blastămă cu lacrimi în ochi pe orişicare, În astfel de pericol s-ar face vânzători! De fulgere să piară, de trăsnet şi pucioasă, Oricare s-ar retrage din gloriosul loc, Când patria sau mama, cu inimă duioasă, Va cere ca să trecem prin sabie şi foc! N-ajunse iataganul barbarei semilune, A cărui plăgi fatale şi azi le mai simţim; Acum se vâră cnuta în vetrele străbune, Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim! N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie, Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm ; Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie, Să ne răpească limba, dar morţi numai o dăm! Români din patru unghiuri, acum ori niciodată Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri! Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri! Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină, Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt. Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină, Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost' pământ!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.