CUTREMUR! Managerul-politruc Giorgi, de la MINPREST, s-a supărat pe americani!
CUTREMUR! Managerul-politruc Giorgi, de la MINPREST, s-a supărat pe americani!
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte14 octombrie 2015

Recent, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a adresat liderilor politici autohtoni un apel de bun simț, cerându-le ”sa inceteze sa se amestece in administrarea companiilor de stat, in scopul obtinerii de beneficii politice, si sa le permita acestora sa isi desfasoare activitatea in conformitate cu bunele practici de afaceri, astfel incat toti romanii sa se bucure de efectele benefice”.
Cu alte cuvinte, ambasadorul Hans Klemm a pledat pentru a se renunța la impunerea unor politruci ca Laurențiu Ciurel sau Gabriel Giorgi, în fruntea unor companii de stat, ca manageri ”privați” și ”apolitici”.
Managerul – politruc care tocmai a fost reconfirmat la conducerea MINPREST, Gabriel Giorgi, a reacționat imediat, într-o manieră cât se poate de virulentă, spunând că ”americanii trebuie să-și vadă de treaba lor”! Mai mult, liderul PSD Gorj care a plagiat până și în proiectul managerial în baza căruia a fost numit șef la MINPREST, nu s-a sfiit să anunțe, răspicat, că el ”s-a săturat de sfaturile ambasadorilor SUA”!
Probabil că, de-acum, Gabriel Giorgi reprezintă principarea amenințare la adresa SUA. Rămâne de văzut cum vor ieși americanii din confruntarea cu acest manager – politruc care are mintea extrem de odihnită.

1 COMENTARII
  • gorjanul 14.10.2015 la ora 21:08 pm
    ,,,,,forta de munca care ????? Mai nea' menajeru privat Giorgica , ai cacofonie( sic) ,,,,,la cap ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.