Dacă oamenii se trag din maimuţe, noi le dăm motive să se simtă jignite
Dacă oamenii se trag din maimuţe, noi le dăm motive să se simtă jignite
Altele28 martie 2010

De-a lungul istoriei, femeile românce au fost călcate de mai multe ori, de la est la vest şi de la vest la est, de tot felul de bărbaţi migratori: gepizi, goţi, huni, tătari, vandali, pecenegi, cumani  şi multe alte naţii. Plus că, întrucât bărbaţii lor nu i-au răzbit întotdeauna în luptă pe turci, câteva secole s-au aflat sub dominaţie otomană. E drept, poporul român s-a născut din împreunarea dacilor cu romanii, dar a fost altoit mai târziu, cu soiuri care mai de care mai superioare. Când să-şi serbeze majoratul şi să-şi aleagă un drum în viaţă, Maica Rusie ne-a strâns la sân şi ne-a tatuat secera şi ciocanul pe frunte. Semnele se mai văd şi după 60 de ani, şi nu vor trece prea curând. Plus că la şcoală cel mai mult ne-a plăcut, în acest timp, „Informarea politică” şi „Pregătirea Tineretului pentru Apărarea Patriei”.

De câte ori suntem scoşi la tablă, ne spunem lecţia atât de frumos, de ne ştie tot mapamondul.

[youtube]hrUfZNPZq-0[/youtube]

În acest timp, o parte din confraţii noştri europeni, nu puţini, neamaiîncăpând în teatre şi la operă, se adună din ce în ce mai des pe stadioane.
Şi mamelor lor le-au cerut prietenia popoarele migratoare, dar s-au împiedicat dimineaţa, pe negustate, şi şi-au dat copiii la şcoală nu doar pentru un corn şi un pahar de lapte.

[youtube]FgOtXa1kKAA[/youtube]

7 COMENTARII
  • sipanu 28.03.2010 la ora 15:18 pm
    Aaaa am si eu o intrebare.... primul filmulet e o regie dintr un film reghizat de Sergiu Nicolaescu&CO sau chiar se intampla in Romania?
  • sipanu 28.03.2010 la ora 15:20 pm
    Pe cand si pe stadionul nostru pandurii nostri vor lupta precum Tudor si oastea sa in fata adversarilor?
  • Dromi 28.03.2010 la ora 22:51 pm
    Si cand te gandesti ca e valsul unui rus ... care a trait "under Stalin" ... Dmitri Shostakovich ... La noi ... ai sa vezi ceva de Salam, Guta .. si alte "mezeluri" ... de acelasi gen altceva nu cred ... sau nu curand. La modul manelist de conducere al mai marilor nostrii conducatori... nu te poti astepta la altceva.
  • Narcis DAJU 28.03.2010 la ora 22:59 pm
    @) Dromi Sunt onorat sa am cititori destepti.
  • vlahul 29.03.2010 la ora 9:29 am
    au fost calcate .. ce exprimare .. tu esti sigur ca nu ai sange de gepid .. in tine .. ? cica oltenii sunt de neam turk, asta pe bune .. si vienezi au fost la cateva zile de pasalac .. si daca te uiti la .. reduceri la rochii de mireasă, în New York .. nu e nimic diferit. nu suntem nici mai destepti, nici mai prosti ca altii ..
  • O viaţă împreună, de Constantin Stă 29.03.2010 la ora 23:28 pm
    [...] cuprinde scene de dragoste, scene de o înaltă încărcătură eroică, scene de disperare şi deznădejde, durere şi neputinţă, dragoste şi [...]
  • Dromi 01.04.2010 la ora 1:30 am
    @vlahul Sincer nu am priceput nimic din mesajul dv. Cine nu are sange de gepid? Oltenii sunt de neam turc ? ... pardon ... eu cred ca mai degraba au sange de evrei si de spanioli ... din cate imi amintesc eu istorie ... Legiunile romane ramase pe aici pe la noi...erau evreiesti si spaniole... or fi ramas si turci ... dar cred ca samanta evreiasca a ramas puternica. "si vienezi au fost la cateva zile de pasalac" Ce legatura au aia ... iar nu inteleg ... faptul ca e un vals? ...este dar e vals rusesc ;) iar ala e stadionul din Amsterdam ... daca nu ma insel ... ca nu le am cu fotbalul. lol Narcis ... nu-s destept ... doar am avut norocul de a avea o sora care a studiat pianul ... si s-a mai prins si de mine cate ceva ... oricum sunt afon la muzica :D
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.