Dacă vreţi bani, foarte mulţi bani, invitaţi-mă în emisiuni!
Dacă vreţi bani, foarte mulţi bani, invitaţi-mă în emisiuni!
Altele20 mai 2010

Emisiunea de la RTV despre jaful de la Turcinesti nu se mai face niciodată.

Cu puţin timp în urmă am fost informat să stau acasă, cu investigaţia de la Turcineşti cu tot, după ce ieri am filmat câteva ore cu o echipă a postului RTV, la Turcineşti, un material documentar ce urma a fi difuzat astăzi, cu începere de la ora 20, pe postul amintit. Explicaţia oficială: realizatoarea emisiunii, Irina Stoian, are probleme personale. Deşi am insistat, în toată televiziunea RTV nu s-a găsit un înlocuitor care să modereze emisiunea. În plus, mi s-a spus că subiectul nu poate fi reprogramat. Nici patronul televiziunii, Ionuţ Răitaru, nici directorul Adrian Drăgoi nu au răspuns apelurilor mele telefonice repetate.
Nu e adevărat că Ion Călinoiu, cel care a tras sforile în deturnările de miliarde de la Turcineşti, a blocat emisiunea. Nici gând. Nu ar fi avut niciun motiv să cheltuie pentru asta o sumă atât de mare de bani.
Morala întâmplării: dacă vreţi bani, foarte mulţi bani, invitaţi-mă în emisiuni.
Băieţii aceştia, scăpaţi de ani de zile în banii publici ca vacile în lucernă, m-au mai scos din multe alte colaborări, şi de fiecare dată totul s-a întors împotriva lor, au dat-o din lac în puţ. Dacă apare jaful de la Bucureşti pe un post central de televiziune, sunteţi mulţumiţi?

[youtube]7Y__9MeB2vY[/youtube]

Update: Am fost contactat telefonic de patronul televiziunii RTV, Ionuţ Răitaru, care mi-a spus că este posibilă reprogramarea subiectului referitor la jaful de la Turcineşti. Vom trăi şi vom vedea. Până atunci am o singură certitudine: emisiunea a fost anunţată de RTV şi GORJNEWS.ro şi nu se mai realizează. Asta se întâmplă pe fondul ameninţărilor din ce în ce mai explicite şi mai agresive de care am beneficiat după publicarea investigaţiei, pe care o puteţi reciti aici.

2 COMENTARII
  • Gica 21.05.2010 la ora 16:39 pm
    Probabil ca cineva l-a contactat pe Raitaru si i-a amintit ca in vremuri grele ale Rovincom-ului PSD i-a intins mana atribuindu-i executia de locuinte ANL in zona 9 Mai. BRATUL CARACATITEI.
  • Narcis DAJU 24.05.2010 la ora 21:29 pm
    @) Gica Afara ploua, e clar, dar ploaia care va veni le va potopi pe toate, nu asta............
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *