De ce este Cârciumaru mult mai JEGOS ca Ponta
De ce este Cârciumaru mult mai JEGOS ca Ponta
De cititInvestigatiiUltra - Scurte30 iulie 2015


Scaunul de viceprimar al Târgu Jiului pute, încă, din cauza bășinilor trase de fosta GAGICĂ a lui Ponta, Iulia Vînă. Chiar și pesediștii au fost șocați de nonșalanța cu care Ponta a pângărit funcția de viceprimar, din dorința de a se revanșa pentru prestațiile pline de sudoare ale acestei petarde care bubuie de proastă.
Atunci, desi nu i-a convenit deloc, primarul Cârciumaru a înghițit în sec. Știindu-se putred din punct de vedere PENAL, a tăcut chitic, pentru a nu-l înfuria pe fostul procuror Ponta.
După ce s-a umplut de ridicol ca viceprimar, Iulia Vînă a demisionat, lăsând scaunul liber, dar doldora de bășini, și oferindu-i lui Cârciumaru prilejul de a nu fi la fel de JEGOS ca Ponta.
ponta si iulia vina
Din păcate, primarul urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu și luare de mită l-a depășit pe Ponta în nesimțire, impunându-l ca viceprimar pe finul său, Adrian Tudor, un ÎNGĂLAT care nu pare să se priceapă la nimic, plimbat de PSD prin posturi care nu au niciun fel de legătură unele cu altele, și care generează imaginea unui pomanagiu – parazit ce nu refuză niciun fel de pomană. Structural, Adrian Tudor s-a considerat apt să lucreze peste tot pe unde l-a trimis partidul, pe bani publici: și pe la birouri parlamentare, și pe la cabinetul prefectului, și pe la stațiunea Săcelu, și pe la MINPREST, și viceprimar la Primăria Târgu Jiu. Acest nesimțit n-a opus niciun fel de rezistență față de promovarea sa eminamente politică pe acest traseu incredibil și aberant. Adrian Tudor nu refuză niciun post. Așa fac pomanagiii care nu își permit niciun fel de opțiune. Ei ling doar blidele care li se aruncă, sub bot. Deși lătrăul este cât se poate de sinistru, are și el în program niște bășini, de n-ai văzut! Angajații Primăriei Târgu Jiu deja comentează cu groază că au scăpat de petardă și au dat de un pițiponc `telectual, cu atitudine de ”espert” de Parlament European, pe care dacă-l scoți din problematica ”estrem” de complexă a lipitului de afișe, l-ai debusolat complet.
Adrian Tudor este mult mai gretos decat Iulia Vina. El este infatuatul fara motiv, erudit posesor al unei culturi vaste, alcatuita din mai multe poze decupate din diverse almanahe. Faptura lui denunta un anumit nivel de retard, compensat de un pronuntat tesut adipos, care-l face sa para bine crescut. Adrian Tudor e un fel de act sexual indelung premeditat dar neconsumat, pentru ca se screme sa jigneasca, dar nu-si gaseste cuvintele si ideile. De construirea unui rationament nici nu poate fi vorba.
adrian tudor cu ponta
Comparativ cu el, teologul Teodorescu si vacarul de Vacaru sunt cat se poate de rezonabili.
Mi-e o scârbă infinită văzându-l pe acest nul cum anunță că, în primele zile ca viceprimar, va face el cu mintea lui din capul lui o analiză la sânge a problematicii Ansamblului Brâncuși. Cretinelul spune că Primăria ar fi putut fi acuzată de eșecul neincluderii operelor pe Lista UNESCO doar în situația în care ICOMOS ar fi fost o comisie a Primăriei Târgu Jiu! Din moment ce decizia au luat-o unii care nu lucrează la Primărie, edilii nu au nicio vină! Cu astfel de poziții oficiale iese acest lătrău, care șochează până și cele mai gregare forme de inteligență.
Dintre jivinele din spațiul public, Cârciumaru mi s-a părut întotdeauna a fi cel mai uman. Am scris și am spus în mai multe rânduri că, spre deosebire de alți dinozauri, Cârciumaru nu este nenorocit până la capăt, până în cele mai intime resorturi ale lui. Recunosc că m-am înșelat profund. L-am suspectat ca nu-l prea duce capul si ca e foarte presionat. Da, e cam prost, dar e prostul pervers. Cârciumaru este chiar mai JEGOS decât Ponta. Cum s-a ivit ocazia să decidă el viceprimarul, din capul lui de doctor agramat în inginerie, a urcat purceaua în copac, să vadă poporul că are și el mușchi. Adică, după ce Teodorescu și Văcaru au ajuns prefecți fără să i se ceară și lui părerea, Cârciumaru își dă arama de mare nenorocit pe față, punând acest îngălat viceprimar.
carciumaru si calinoiu
Între el și Călinoiu, nu e nicio diferență. Să ne amintim cum ”Costreie” și-a pus beizadeaua consilier de ministru secretar de stat în Ministerul Sănătății, la scurt timp după ce nenorocise nenumărate firme din domeniul … medical, cu țepe de peste 15 miliarde lei vechi.
Puțini sunt cei care anticipează că, odată cu numirea lui Adrian Tudor ca viceprimar, se vor schimba foarte multe, în Primărie, în Târgu Jiu și în spațiul public. Din momentul în care totul este permis, la nivel oficial, înseamnă că nimic nu mai este interzis. Cârciumaru va plăti scump această zi, în care, în sfârșit, nu s-a mai putut abține și a venit și el la plajă, la nudiști, alături de mulți alți nenorociți.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.