De ce mi-e silă de un deputat
De ce mi-e silă de un deputat
Investigatii11 martie 2010

Dan Ilie Morega a cheltuit în ianuarie 2010 peste 286 milioane lei vechi, înregistrând, în schimb, activitate zero, pe linie. În februarie a.c., în schimb, a avut două interpelări în sprijinul ULIM, deci, în interes propriu. Halal parlamentar!

Site-ul Camerei Deputaţilor a publicat, recent, sumele cheltuite de domnii deputaţi în ianuarie 2010. Lider detaşat în topul sumelor decontate se află deputatul Dan Ilie Morega, care a cheltuit în prima lună a acestui an peste 286 milioane lei vechi!

Tot de pe site-ul Camerei Deputaţilor aflăm şi pentru ce a fost plătit deputatul PNL în luna ianuarie: zero iniţiative legislative, zero întrebări şi interpelări, zero moţiuni, zero luări de cuvânt în plen!!! În schimb, Morega s-a revanşat în luna februarie a.c., când a iniţiat două interpelări adresate ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cerând recunoaşterea şi echivalarea diplomelor obţinute de studenţii români la ULIM, în Republica Moldova.

Cum Dan Ilie Morega conduce Centrul ULIM de la Târgu Jiu, activitate remunerată, conform propriei declaraţii, cu un miliard două sute de milioane lei vechi anual, alte comentarii devin de prisos, fiind aglutinate de silă.

Cel mai “ieftin” dintre deputaţii de Gorj este Victor Ponta, care a cheltuit în ianuarie a.c. peste 194 milioane lei vechi. De menţionat că proaspătul preşedinte al PSD nu îşi decontează cheltuielile de cazare în Bucureşti.

4 COMENTARII
  • Interesul Public 11.03.2010 la ora 11:48 am
    Saracu Morega! Bietul de el. a ajuns in sapa de lemn. Face interpelari in Parlamentul Romaniei pentru si in interes personal: ULIM!!!!
  • Narcis DAJU 12.03.2010 la ora 14:03 pm
    Mulţumesc colegilor de la Radio Târgu Jiu şi Radio Infinit care au preluat subiectul.
  • ecobici 14.03.2010 la ora 20:55 pm
    Dar faptul ca il angajeaza pe fi-su la Hidroelectrica cu sprijinul lui Mantog, cum il comentati....
  • Narcis DAJU 14.03.2010 la ora 21:29 pm
    @) ecobici Eu ştiam că e demult acolo, iar din declaraţiile recente ale lui Morega rezultă că mai multe corporaţii transnaţionale se luptă să-şi adjudece expertiza lui Dragoş... Ideal ar fi să-l ia la pachet cu ăl bătrân şi să ne facă să ne fie foarte dor, de amândoi
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.