De la Gorun, studenții UCB învață pragmatismul de tip politruc – mafiot…
De la Gorun, studenții UCB învață pragmatismul de tip politruc – mafiot…
InvestigatiiUltra - Scurte12 iunie 2014

O scrisoare a unui student al universității de stat din Tg-Jiu reconfirmă faptul evident că universitatea gorjeană a fost angrenată, ILEGAL, în campania electorală a ministrului Costoiu, dar și că șeful Ligii Studenților din această universitate, Ștefan Moșoi, își folosește influența  pentru a dicta profesorilor din UCB, diverse lucruri: să nu treacă absențe, să dea note mari, să ierarhizeze, pe pile, mediile la examenul de licență, direct prin șeful comisiei de evaluare, însuși fiul președintelui Senatului, Horațiu Gorun.
Totul, de dragul lui Mihnea Costoiu, în spiritul și ca o consecință a pesedizării evidente a acestei universități de stat.
Dovezile alăturate sunt clare și grave: avem sute de studenți, din Tg Jiu și București, implicați în campania electorală, în baza unor amenințări voalate de tipul “dacă nu veniți, să nu apelați la mine apoi”,  trafic de influență în ceea ce privește notele la examene, chiar cel de licență, grup infracțional organizat, având în componență profesori și studenți. Totul, în numele PSD Gorj și al lui Mihnea Costoiu, în susținerea căruia au venit inclusiv studenți ai unor universități bucureștene – Politehnica, SNSPA, ASE. Ca dovadă că marea corupție se revarsă și este întreținută dinspre București spre restul țării…
Conducerea universității de stat din Tg-Jiu (UCB) și-a atins unicul scop pe care-l putea duce la îndeplinire, fără greș, în lumea academică: educarea strâmbă a studenților și fracturarea lor morală, încă de la vârstă fragedă, înainte să poată raționa în legătură cu ce e bine și rău în lumea asta.
Liga Studenților din UCB Tg-Jiu a acționat, în contextul recentei campanii electorale, ca un grup infracțional organizat, disimulat în interiorul unei universități din România.
O ligă a studenților din orice universitate de pe mapamond are un set de principii și acțiuni – majoritatea stupide, idealiste, de aceea frumoase, naive, chiar inutile, ca pentru niște copii de 20 de ani.
Nu și la UCB Tg-Jiu.
Aici, sub influența unor personaje cu trecuturi dintre cele mai bizare, precum Gorun Adrian sau Marga Andrei și Dumitru Otovescu, studenții au învățat că, mai de folos decât idealismul, este pragmatismul de tip politruc-MAFIOT, concretizat în trafic de influență prestat de șeful Ligii studenților pe lângă profesorii din UCB, pe lângă conducerea UCB, pe lângă ministrul Costoiu și ÎN FOLOSUL MINISTRULUI COSTOIU.
La schimb, Liga studenților din UCB a promis studenților dispuși a face campanie pentru Costoiu ”ajutor” din partea șefului Ligii studenților, și bani. Probabil, cu acordul ministrului și, sugerează autorul scrisorii, cu știința lui Gorun Adrian (n.n. președintele Senatului UCB); însă șeful Ligii, Moșoi, va trebui să explice acest tip de mită promisă colegilor săi, în numele lui Costoiu și Gorun, procurorilor (n.n. sper că nu unora ca Bertha, groparul DNA Tg-Jiu).
Aceste aspecte nu sunt deloc surprinzătoare la nivel de UCB Tg-Jiu. Conducerea acestei universități mizează de ceva ani pe influența politicului, pentru a evita aspectele penale ale managementului domniilor-lor… Cum PSD e la putere, musai ca nu doar șefii UCB, ci și studenții, să fie de Stânga…
Pentru ca unii membri ai conducerii UCB să scape de eventuale dosare penale, să poată simula în continuare că fac”cercetare”  pe sume colosale, a maltrata niște copii era doar un detaliu imposibil de ratat. Despre asta este vorba în acest context, la modul esențial.
Astfel de remușcări sunt un nonsens pentru niște personaje hârșite în hățișul jegos al tranziției post-comunist-securistoide.
Decăderea morală a unor studenți din UCB, în condițiile în care Universitatea are în prim-plan personaje ca Marga, Otovescu, Gorun, Costoiu sau Bojincă, nu este una surprinzătoare. Ce este interesant acum este că traficul de influența și corupția execrabilă de la nivelul acestei universități implică până și Ministrul Educației. Reamintesc că UCB este una dintre cele mai slabe universități din țară și că, de curând, Asociația Europeană a Universităților a publicat un raport în care demonstrează că această universitate funcționează într-o impostură vecină cu penalul.

Să stea lucrurile la fie și în cazul Politehnicii din București, care și-a trimis studenți în Gorj pentru a – și susține rectorul, pe Mihnea Costoiu?! Nu ar fi surprinzător. Apropierile dintre aberațiile instituționale ale celor două universități nu-s aleatorii: la Politehnică, Cati e Președinte și Mihnea rector, la UCB, Gorun e președinte iar Bojincă rector, … de paie. Așa cum la UCB, Gorun joacă rol de rector, la Politehnică, deși legea nu-i permite, Mihnea Costoiu e autor de mesaj ”rectorial”  pe site, în timp ce actualul rector e ”interimar” de aproape 2 ani. Așa e cu PSD la conducerea României!
Concluzie:
Ministrul Costoiu a ajuns senator de Gorj.
Prețul: studenții UCB Tg-Jiu au fost forțați să învețe că reușita în viață înseamnă trafic de influență, acceptare de mită și asociere în vederea constituirii de grup infracțional organizat. Doar așa poți ajunge ministru și parlamentar în România.
De citit, în context:

Un student UCB dezvăluie culise penale și extrem de jegoase din campania electorală a lui Mihnea Costoiu

Exclusiv: fotografii cu studenți de la UCB, ASE și Politehnica București, implicați în campania lui Costoiu

În Târgu Jiu, niște cadavre conduc și omoară tot

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.