De ziua sa, Călinoiu și-a comandat un cadou special: Cârciumaru încătușat!
De ziua sa, Călinoiu și-a comandat un cadou special: Cârciumaru încătușat!
InvestigatiiOpiniiUltra - Scurte28 noiembrie 2013

Astăzi, domnul dr. ing. Ion Călinoiu, președinte al Consiliului Județean Gorj, alintat de ziariștii fără minte și fără respect de sine drept „șeful județului”, împlinește frumoasa vârstă de 59 de ani, ocazie cu care îi urăm și noi, la fel de sinceri și de direcți ca întotdeauna, sănătate și mult timp liber.
Cadoul râvnit de Călinoiu de ziua sa, Cârciumaru încătușat, nu s-a concretizat, deocamdată, dar preparativele făcute pentru împlinirea visului „șefului județului” au dat startul oficial, la vedere, al sezonului de vânătoare internă în interiorul PSD Gorj. Cine își imaginează că Cârciumaru nu are vise și că nu-i pregătește nimic lui Călinoiu se înșeală amarnic. În zadar fac poză de grup, zâmbind cu gurile până la urechi și îmbrățișându-se languros în ziarele, la radiourile și la televiziunile aservite. Nimeni nu mai pune botul acum la vrăjeala că sunt cei mai buni prieteni, o echipă foarte sudată, care și în concedii este de nedespărțit ș.a.m.d.
Contextul în care a avut loc flagrantul încercat lui Cârciumaru este deosebit de interesant.
Joi seara, GORJNEWS l-a descoperit pe Cârciumaru la reședința lui Caragea, șeful IPJ Gorj, de la Preajba. O locație pentru care câinii din ograda lui Caragea garantează că n-are microfoane prin pereți.
A doua zi, Călinoiu și Teodorescu își făceau bagajele să plece, primul în Italia și al doilea în Franța. Un moment perfect, cu ei doi plecați și scoși în afara oricăror suspiciuni, pentru a se produce flagrantul despre care Cârciumaru știa din seara precedentă.
Perfect antrenat, primarul Târgu Jiului și-a luat o mină de om serios, preocupat de soarta orașului și a cetățenilor lui (cu care nu mai fraierește nici copiii de grădiniță), și a returnat plicul cu bani marcați, înainte de a-l deschide.
Un bun prilej pentru Caragea și niște procurori să – i spună lui Călinoiu și altora așa: „uite, vedeți, noi am încercat, dar …”.
În ceea ce o privește pe Iulia Vână, Ponta s-a logat pe chat (nu vă autosesizați, că n-am insinuat nimic), de teamă să nu-i scoată Daciana listingul apelurilor cu conținut ****** explicit, și i-a zis așa: „hai, mă, Iulico, mai stai și tu o țâră și-ți promit eu că te muți la boșorog în birou, știu, știu, ai dreptate, Georgiana Porumbel este în Consiliul de Supraveghere al CEO și tu, la valoarea ta, nu ești încă primar, dar mai stai și tu o țâră că știi că io rezolv…”.
În al doilea rând, Ponta a înțeles clar că, pentru a le scoate din cap procurorilor și polițiștilor din Gorj că pesediștii au imunitate, trebuie programați urgent la psiholog. Cum să-l chemi tu, ca șef al poliției, la tine acasă pe Cârciumaru să-i spui „ce faci mâine, vezi că trimit pe cineva pân’ la tine să – ți facă un flagrant, să stai și tu pe la birou, eventual să-ți iei cămașea a bună, să dea bine la filmare, dar în niciun caz cravată cu dungi, că aduce ghinion”? Oamenii legii nutresc atâta respect pentru capii PSD Gorj încât, decât să le ceri să-i aresteze, mai bine rogi un câine de curte să muște copiii stăpânului. E misiune imposibilă, aia e!
După ce Pandurul a dezvăluit circumstanțele flagrantului eșuat, Cârciumaru a mințit public că nici vorbă de vreun flagrant. Pe acest tovarăș, dacă-l prinzi într-o pasă de ambiguitate, de regulă mai înspre seară, e în stare să nege și că el e primar la Târgu Jiu, și că el e președinte la PSD Gorj. Neagă tot. În acest an, a pierdut total contactul cu realitatea, atât de mult încât într-o seară a dat telefon la TV SUD și a întrebat, în direct, de ce nu-l consultă și pe el Gabi Gângioveanu când pune titlurile de pe ecran. Vom publica imaginile curând, imediat ce vom avea timpul necesar. Vedeți, ei sunt mulți, au vreme, noi…
Astăzi, Gorj Exclusiv, un ziar care vorbește tot mai fluent limba aripii anti – Cârciumaru din PSD, a mutat, atât de subtil încât s-a prins toată lumea, centrul de comandă al flagrantului din zona Călinoiu – Teodorescu în zona lui Marin Condescu, avansându-se ipoteza că acesta a încercat să se răzbune pe „pretenul” lui din copilărie, Cârciumaru, pentru orele petrecute în arestul IPJ. Gorj Exclusiv, deliberat sau nu, ni l-a arătat din nou pe Cârciumaru în toată splendoarea lui de mincinos. Căci acest ziar nu neagă flagrantul, ci doar comanditarii lui.
Este cert că Cârciumaru a devenit țintă vie. Explicația este simplă: Ponta e mai apropiat de tandemul Călinoiu – Teodorescu. Într-o țară în care justiția e subordonată total politicului, la pușcărie ajunge acela în legătură cu care există voință politică să fie eliminat. Nicio clipă nu susținem că Călinoiu e mai puțin întemnițabil decât Cârciumaru. GORJNEWS a relatat mai mult despre faptele penale ale primarului pentru că sunt mult mai vizibile, cu ochiul liber, în Târgu Jiu, decât porcăriile săvârșite de Călinoiu pe tot cuprinsul județului. Avantajul lui Călinoiu e că face parte din echipa care trebuie. Dar, repetăm, imediat ce va fi eliminat Cârciumaru, Călinoiu urmează, la rând…
Dacă va fi arestat Cârciumaru, ne așteptăm ca Ponta să demisioneze imediat din cele trei mandate de deputat pe care i le-a mijlocit nea Florin, plimbându-l, de mână, pe toate străduțele Târgu Jiului, și garantând pentru buna-credință a premierului de astăzi al României.
Notă: Călinoiu a anunțat că își petrece ziua de naștere în familie. E normal, din moment ce la partid pute atât de tare a praf de pușcă.

5 COMENTARII
  • gorjanul 29.11.2013 la ora 7:53 am
    In familie sau in famiglie ? Ca ezista(sic) o diferenta .
  • gorjanul 29.11.2013 la ora 18:14 pm
    Calinoiu de ziua sa ar putea sa si comande un tort cu ,,,,,costreie . stie el de ce .
  • Ion Popescu 01.12.2013 la ora 12:57 pm
    Tovarasi, asudat mai este grasunul, in fotografie! Se concentra pe el, oare?
  • Mihai 08.12.2013 la ora 18:07 pm
    I.L CARAGIALE se rascoleste in mormantat ! Televiziunile din Bucuresti ar trebui sa trimita reporteri sub acoperire in Gorj si Capatos si " Un show pacatos" ar fi pe locul 10 la audienta! Pacat pt amintirea numelui Ponta in articol pt care am o stiam deosebita! Sarbatori Fericite d-lui si familei!
  • ion 08.12.2013 la ora 21:03 pm
    Oare lu' tanti Zoitica nu i mirosea a transpiratie , fiindca cu mirosul de hoit era obisnuita de mult . P.S. Tare de tot poza cu Costreie asudat ca un porc . De la mancat ***** fiindca de muncit nu a muncit niciodata in viata sa .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.