Debut de foc în 2012
Debut de foc în 2012
Alte sporturi13 ianuarie 2012

Energia începe returul cu un meci cu Gaz Metan Mediaș

Cei mai rapizi în reluarea campionatului sunt baschetbaliștii, elevii lui Slobodan Nikolic pornind la drum cu un meci extrem de dificil, cu Gaz Metan Mediaș, dar și cu gândul de a face totul pentru a prinde la finalul sezonului regulat un loc în play-off.
Energia a jucat două partide amicale în pauza de iarnă, ambele cu SCM U Craiova, ambele câștigate, unul la Craiova, altul la Târgu Jiu. Chiar dacă echipa gorjeană s-a impus în aceste partide, antrenorul Slobodan Nikolic s-a arătat nemulțumit de jocul echipei și destul de îngrijorat în ceea ce privește evoluția elevilor săi la meciul cu Gaz Metan Mediaș.
„Nu sunt mulţumit. Am vorbit cu prietenii de la Craiova şi am ceut două meciuri amicale, în special pentru Darby şi Troupe care au venit mai târziu la pregătire. Am câştigat două meciuri care au ajutat mai mult Craiova decât pe noi. Nu ştiu ce să cred despre jucători. În primul joc am evoluat foarte bine 20 de minute, în cel de-al doilea s-a întâmplat ceva. Darby a venit sâmbătă, dar este destul timp până la meciul cu Mediaş. Are nevoie de timp de acomodare. Nu sunt satisfăcut de Stefan, Mocanu, Gliga, Guţoaia, Steffel”, a explicat Nikolic senior care sunt motivele sale de supărare după jocul câștigat la Târgu Jiu de Energia în fața craiovenilor cu 79-76.

Nemulțumiri?

Faptul că jucătorii săi nu au jucat așa cum a cerut l-a făcut pe Slobodan Nikolic să se gândească și la salariile restante pe care baschetbaliștii Energiei le mai au de primit: „Urmează meciul de sâmbătă cu Mediaş, un meci foarte greu. Sunt îngrijorat în perspectiva meciului cu Mediaş, o echipă experiemntată. Au fost situaţii pe care nu le-am înţeles cu Craiova şi sunt motive de îngrijorare. Înţeleg că salariile au întârziat, dar ce pot să fac eu, să stau pe bancă să nu mă mai ridic?”, a declarat tehnicianul Energiei. Acesta consideră că jucătorii trebuie să treacă peste orice fel de probleme dacă vor să aibă un parcurs bun cu Energia, prinderea unui loc în play-off fiind strâns legată și de acest meci pe care echipa gorjeană îl are sâmbătă cu Gaz Metan Mediaș.

Mulțumit de Troupe, îl așteaptă pe Kljajevic

În această iarnă au părăsit Energia trei stranieri, Oluic, Fields și Giles, în locul lor fiind aduși doar doi jucători. Energia și-a readus căpitanul, pe Porter Troupe, care a făcut jocuri bune cu SCM U Craiova chiar dacă este în urmă cu pregătirea și avea la momentul revenirii la Târgu Jiu și câteva kilograme în plus. În schimb, Rajko Klajevic, pivotul adus pentru a-l completa în joc pe David Steffel, nu a putut juca deloc pentru că s-a accidentat la primul său antrenament. „Kljajevic a avut o accidentare stupidă la primul antrenament, dar va juca cu Mediaş. Sunt mulţumit de Porter, de atitudinea pozitivă şi motivaţia cu care a revenit, însă Porter singur împotriva Mediaşului nu poate juca”, a declarat Slobodan Nikolic despre noile achiziții ale echipei sale.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.