Debutai în "Cotidianul". Gorjul începe să aibă scurgeri, la centru…
Debutai în "Cotidianul". Gorjul începe să aibă scurgeri, la centru…
Altele22 noiembrie 2009

cotidianul2
Update: marţi, 24 noiembrie a.c., continuarea campaniei, înCotidianul„.
Începând de luni, 23 noiembrie a.c., găsiţi fondatorul Ziarului online de investigaţii GorjNEWS.ro şi în ediţie print, în „Cotidianul”. Deci, Gorjul începe să aibă scurgeri, la centru…
Tot timpul am susţinut că personulităţile care i-au succedat lui Nicolae Mischie la conducerea judeţului Gorj au comis şi continuă să comită lucruri mult mai penale. Plus că la uşile lor nu aşteaptă zeci de oameni, pentru audienţe, ca pe vremea lui Lae. Audienţe care, pe – atunci, nu erau deloc formale.
Pe baronii de azi ai Gorjului nu-i ştie, însă, toată ţara. Spre deosebire de Mischie, ei au avut inteligenţa minimă de a dobândi controlul majorităţii presei locale şi a majorităţii corespondenţilor presei centrale, triste prelungiri ale virtuoaselor noastre autorităţi judeţene şi locale.
Aşadar, personulităţi ce schingiuiţi Gorjul, pregătiţi-vă să vă cunoască ţara!
Altfel, mulţumesc „Cotidianului” pentru că s-a alăturat campaniei de maxim interes public iniţiate de Radio Târgu Jiu şi GorjNEWS.ro – „CANCERUL NU UCIDE, STATUL ROMÂN, DA!”.

cotidianul3

5 COMENTARII
  • de la tara 18.01.2010 la ora 21:27 pm
    Cu multa incredere in capacitatea pe care o ai, iti doresc (-im) multa scriitura, consecventa si responsabilitate sociala.
  • 1234 18.01.2010 la ora 21:28 pm
    opaaaa, inginerul 2... pe cine "ingineresti" mai intai?
  • Narcis DAJU 18.01.2010 la ora 21:29 pm
    @) 1234 Din cate stiu eu, "inginerul 1" nu exista, in varianta vehiculata de presa. Daca exista, in persoana celui care, conducand in Targu Jiu campania lui Crin Antonescu, a scos tot atatea voturi cat Traian Basescu, sunt onorat sa fiu etichetat eu drept "inginerul 2", desi este cale lunga. Este greu sa ma hotarasc pe cine "ingineresc" mai intai, pentru ca locul este neumblat şi plin de monstri si anomalii. Oricum, voi "ingineri", ca si pana acum, in interes public.
  • 1234 18.01.2010 la ora 21:29 pm
    inginerul e o imagine construita, un om care a terminat colegiul national de aparare si care se plimba intr-un maserati. sper ca esti suficient de lucid sa stii deja ca nu el i-a strans voturile lui antonescu. e inca prea mic si necunoscut.
  • Dragos Piazdarin 18.01.2010 la ora 21:30 pm
    Domnu' Daju. Hai sa va zic eu cu cine sa-ncepeti! Mai intai cu Fagi in faget cu ramificatiile sale: Moriega, Mantiega si Caliniega, iar de aici toate tentaculele. Cel mai periculos dintre toti este Moriega, nu pentru ca e mai destept sau mai bogat decat ceilalti, ci pt. ca are un caracter de nedescris, josnic care se bazeaza pe strans cu usa, amenintari, santaj etc. si pt. ca multora le e frica de el. Dar le e frica doar pt. ca el are un astfel de caracter si nu pentru ca el si poate... Dar, intregii acestei retele, daca ii taiati capul, atunci se termina cu toti. nu este admisibil ca azi, dupa 20 ani de la Revolutie si dupa ce au murit atat de multi oameni, serviciile secrete, militia si alte institutii platite de noi, din bani publici, sa faca altceva decat ceea ce trebuie sa faca pentru noi si nu impotriva noastra.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.