Demență fără sfârșit, la Târgu Jiu: e voie să treci cu mașina de gunoi peste Masa Tăcerii, și să tamponezi Poarta Sărutului!
Demență fără sfârșit, la Târgu Jiu: e voie să treci cu mașina de gunoi peste Masa Tăcerii, și să tamponezi Poarta Sărutului!
exportInvestigatiiPovara Brâncuşi16 iunie 2017


Ultima flegmă, proaspătă, slobozită între ochii lui Brâncuși de autoritățile care administrează, pun în valoare și mai ales promovează Ansamblul Brâncuși de la Târgu Jiu: șase panouri informative care bulibășesc turiștii și localnicii, aducându-i în situația de a fi amendați cu 2500 de lei, dacă nu respectă ABERAȚIILE care rezultă din lectura acestor panouri:
– ”se interzice contactul fizic cu operele A persoanelor cu câini sau alte animale”. Adică n-ai voie să atingi operele dacă mergi cu câini sau alte animale pe Aleea Scaunelor. În realitate, s-a interzis total accesul cu câini sau alte animale pe Aleea Scaunelor, printr-o recentă hotărâre de Consiliu Local, adoptată în secret, fără niciun fel de consultare publică. Practic, acest panou scris analfabet dezinformează localnicii și turiștii, și-i aduce în situația de a fi amendați.
– ”se interzice contactul fizic cu operele A persoanelor cu biciclete, role, skateboard-uri, precum și (n.n. – CU) alte vehicule cu sau fără motor”. Adică, dacă vii pe Aleea Scaunelor călare pe bicicletă sau la volanul unor vehicule, n-ai voie să tamponezi operele. În realitate, n-ai voie deloc pe Aleea Scaunelor cu biciclete, role, skateboard-uri, și nici cu vehicule cu sau fără motor.
– ”se interzice contactul fizic al vizitatorilor cu operele, cu excepția serviciilor de salubrizare și aprovizionare, precum și a laboratoarelor mobile”. Adică, dacă vii pe Aleea Scaunelor la volanul unei mașini de strâns gunoiul ai voie să încaleci cu roțile Masa Tăcerii și Scaunele, și să tamponezi Poarta Sărutului!
Ieri a demisionat ministrul Culturii. Azi e timpul să cerem demisia viceprimarului BEZNĂ, zis Aurel Popescu, a viceprimarului Adrian Tudor, și a directorilor Doru Strîmbulescu și Andi Popescu de la cele două ”centre” Brâncuși, din Târgu Jiu. Ei toți ”se ocupă” de administrarea, punerea în valoare și mai ales de promovarea Ansamblului Brâncuși, într-un mod extrem de idiot, de care s-a convins întreaga țară, în atâtea rânduri.
Acest panou apare la o săptămână după ce, din ordinul acelorași autorități, cincizeci de copii din Reșița, veniți în excursie cu școala, au fost alungați de la Poarta Sărutului.

Detalii despre aberanta hotărâre de Consiliu Local, adoptată în secret, fără nicio consultare publică, puteți găsi aici




 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.