Demisionând cu cinci minute înainte să fie demis, fostul rector Adrian Gorun fuge de răspundere și de slugile sale penale din UCB
Demisionând cu cinci minute înainte să fie demis, fostul rector Adrian Gorun fuge de răspundere și de slugile sale penale din UCB
Investigatii24 februarie 2012

Adrian Gorun, un om mic și îndeosebi laș. Când documentul ce conține invalidarea de către Ministerul Educației a poziției sale ilegale de rector al Universității Constantin Brâncuși ajunsese pe la Filiași și se îndrepta cu pași repezi spre Târgu Jiu, Gorun a luat-o la sănătoasa, demisionând și lăsându-i în offside, plini de ridicol, pe colegii <<academicieni>>, slugi prin formație, care cultivându-i cultul personalității și deviațiile au încălcat consecvent legea în ultimele luni și s-au arătat lumii ca oameni fără substanță și fără Dumnezeu.
Demisia aceasta a lui Gorun nu le absolvă pe slugile lui universitare de faptele lor penale. Pentru cei de la Minister este limpede că Gorun n-ar fi deraiat atât dacă n-ar fi fost înconjurat de inși fără identitate, ce au pus muzica după care a evoluat în ultimii ani UCB. Pentru ministeriabili, așadar, desființarea UCB e previzibilă și firească.
În zilele următoare Gorun va comanda un ansamblu vocal de bocete. Lingăi unul și unul: ziariști, parlamentari, studenți, cadre didactice, oameni care nu l-au cunoscut dar îi intuiesc valoarea: ce mare pierdere e Adrian Gorun pentru UCB, ce impersonal e acum scaunul de rector, lipsit de apăsarea lui… (N.D.)

Miercuri seara, printr-o ședință de Senat nocturnă, UCB a făcut primul pas spre intrarea în legalitate, convingându-și liderul-mogul și tată de clan universitar, să renunțe la al treilea mandat ilegal de rector, în condițiile în care Ministrul Educației (prieten cu ”Domnul Adrian”) semnase deja ordinul de invalidare a pupilului netalentat al lui Andrei Marga (doctor honoris causa al UCB, alături de un naist și, posibil, un taragotist).
Urmează invalidarea alegerilor pentru Senat, măsuri disciplinare pentru comisia de alegeri (poate chiar o plângere penală pentru uz de fals, în scopul favorizării unui individ, cu intenția clară de a încălca legea), și, poate, demisia de onoare din sistemul universitar a lui Adrian Gorun! Consecința imediată: decanul din umbră al Facultății de Sport, D-na Monica Bîcă, a venit personal la fostul contracandidat al rectorului Gorun, Prof. Chirițescu, și l-a asigurat că-l votează la noul scrutin din 19 martie. Începe sezonul trădărilor? Pe când noaptea cuțitelor lungi?

Oprește cineva nebunia de la UCB?

UCB a ajuns jucăria  unui individ care suferă de incoerențe crase. Rectorul Adrian Gorun, vinovat de criza instituțională în catre se află singura Universitate de stat din județ, a hotărât să pună capăt incompatibilității ce durează de peste 75 de zile, și să opteze pentru funcția de Președinte al Senatului. Din nefericire, în momentul de față, dat fiind că a încălcat legea (oricum astfel de ilegalități au devenit rutină pe parcursul celor două mandate ale acestui domn), Dl. Gorun a șifonat serios imaginea UCB, dar, mai ales, a colegilor Domniei-Sale, care par acum niște clowni de prost gust, din cauza modului în care, forțați, au ajuns să sfideze legea. Campionii, din acest punct de vedere, sunt membrii Senatului și ai comisiei de alegeri. Ziarul de investigații  GorjNEWS va sesiza toate forurile competente, pentru a avea siguranța că toți cei care l-au susținut pe numitul Adrian Gorun, în demersul acestuia de a încălca legea, vor plăti.
Pentru ca Senatul UCB să intre în legalitate, numitul Adrian Gorun trebuie să-și dea demisia din acest organism colegial. Dat fiind că a rămas, concomitent, pentru 75 de zile, și Rector și membru al Senatului, Gorun nu mai este un Președinte legitim al forului legislativ din Universitate. Dat fiind că alegerile de la Senat au fost viciate, prin menținerea Prorectorului Liviu Neamțu pe buletinul de vot (deși înregistrase cererile cu numărul 12648 și 12604, din 25.11.2011, prin care solicita să nu mai participe în procesul de alegeri), numărul final de voturi obținute de cei rămași în cursă nu a fost cel real, astfel că Senatul trebuie dizolvat.
În continuare, și mai multe dovezi despre ucebiștii care s-au acoperit de ridicol, favorizându-și șeful, împotriva legilor statului român și a bunului-simț.

La al treilea mandat, Gorun își râde de Ecobici și Rujan!

După ce o întreaga Românie (curată)  a râs de Ecobici Nicolae și Rujan Cristinel, în ceea ce privește intuițiile lor ”metafizice” în domeniul Dreptului, Dl. Rector prăfuit – dar reales – Gorun, a trimis la Ministerul Educației un dosar, prin care-și pretinde validarea pe funcția de rector, pentru al treilea mandat, susținând că a fost deposedat de ”virginitatea”-i rectorială doar o dată – adică în 2008. Bașca faptul că el însuși susține că a fost rector din 2006 încoace, în CV-ul postat pe website-ul Universității.

Sau că a scris cu mânuța Domniei-sale, cu mici tremurări ”violete”, o cerere prin care solicită conducerii UCB, în decembrie 2005, să-i accepte ”oferta managerială pentru funcția de rector” (lucrătura ”dracului”… tot într-o zi de 13 a fost și atunci, dar ”gălăgioșii” de azi – Olaru, Manta, Chirițescu –  l-au susținut să ajungă rector, deși doar pentru un mandat parțial). Ecobici și Rujan ”nu au știut” de asta.

Gorun, precoce la vârste înaintate

La momentul respectiv, Dl. Gorun abia avea doctoratul de 3 ani … Să mai mire pe cineva că, la ora actuală, face erori enorme, precum cele care sfidează orice normă academică, de nivel începător? Pentru că, totuși, Dl. Gorun este un începător al domeniului.
Începătorii – că doar nu putem zice că Domnia – sa își minte susținătoarele naive din UCB cu intenție – nu recunosc nici măcar hotărârile de Senat (de exemplu, hotărârea de senat nr. 199, din 28 decembrie 2005).

Un asemenea specimen, cu alunecări mitomane atât de uluitoare, nu mi-a fost dat să văd în lumea universitarilor. Conform ”cocoșaților” Nicolae si Cristinel, oameni cu mare viitor într-o lume universitară ce se auto-mutilează continuu, întru satisfacere narcisistă – este tot mai evident că – onor Dl. Rector Adrian (”membru” al unui centru de excelență ”al Academiei”) nu a fost … ceea ce a fost, ci doar o persoană cu ”atribuții” ale unei alte persoane.

Așa că, tremurând temător la ideea că Dl. Rector îmi va face publică lucrarea scrisă de la concursul pentru postul de asistent, vă redau mai jos competențele Domniei-sale, care ”nu a fost rector”, specificate în hotărârea nr. 1 din 5.01.2006.

A cerut să fie rector, a fost numit, acum nu-și mai amintește

Hmmm… nenorocire maximă! La începutul lui ianuarie 2006, după ce Dl. Rector Gorun Adrian făcuse cerere pentru a candida la funcția de rector al UCB, soarta tragică face ca să și candideze, să și fie validat pe funcție (cu un singur vot împotrivă), pentru ca, ulterior, să își mai și aprobe competențe, pentru a nu deveni incompatibil cu funcția de Secretar general în Ministerul Educației. Lucru pe care Agenția Națională de Integritate îl și confirmă (prin actul de constatare din 30.03.2009), din nou Nicolae și Cristinel nu au avut cunoștință de așa ceva.

Adică, în 2009, Dl. Rector Adrian, protector și promotor al familiei din dotare, prin fiecare instituție de învățământ în care se ”cocoață” pe câte o funcție, este constatat, la sfârșitul primului mandat parțial de rector (2006-2008), drept incompatibil de către ANI; ”nenorociții ăia perverși zice” că Dl. Rector ( în vârstă de 60 de ani) al UCB a fost, concomitent, Rector și Secretar la Minister. Nefericit moment! Cristinel, Nicolae, nu mai putem ascunde ceva și prin raportul ANI? Eu le sugerez să facă o cerere către conducerea UCB prin care să se scuze că au greșit; în trecut s-a făcut uz de sindromul nevrotic, ca scuză, pentru a scăpa de rigorile legii.

Gorun minte ”doamnele” din UCB

Pe scurt, Dl Rector, idol al ”monicilor” și ”luminițelor” de prin UCB, a avut un mandat parțial între 2006-2008 și un mandat întreg (2008-2012), pe care le recunoaște, în sfârșit, împotriva marilor profesori Nicolae și Cristinel. Absurdul se leagă de faptul că tocmai Cătă Baba, fostă mână dreapta a mogulului ”multi-mandat”, pensionarul Marga de la Cluj, și ”pretin” D-lui Rector,  nu poate să-l valideze pe motiv că a dat un ordin ce spune că nu poți candida pentru funcția de rector, dacă ești ”o persoană care a avut un mandat parțial, plus încă unul întreg” (deci, orice între 4-8 ani, mai ales dacă se vorbește și de reînnoirea mandatului, cam înseamnă candidatura nevalidabilă).

Concluzii:

1.Comisia de alegeri va trebui să răspundă penal pentru fals în acte și favorizarea unui individ cu intenții clare de a încălca legea. C. Rujan, în calitatea-i de funcționar public … înalt, trebuie să răspundă conform Codului Penal, tot cam între 4-8 ani (coincidența fatală face ca la fel să se calculeze anii de mandate ai rectorilor care respectă legea).
2.În numele unui zeu al știrbilor, îl implor pe Dl. Rector Gorun să facă publică lucrarea mea de la concursul pentru postul de asistent. Aștept, fremătând, să-mi ”pun ștreangul de gât ”, după cum mi-a sugerat Dl. Gorun, în ultima sa manifestare jurnalistică, într-o publicație girată științific chiar cu sigla Universității ”Constantin Brâncuși”. Ăsta da ISI!
3.Rectorul demisionat al UCB, Adrian Gorun infirmă noua enigmă de tip Elodia pe care o lansase: admite că a avut un mandat parțial între 2006-2008! Acum Nicolae Ecobici și Cristinel Rujan vor trebui să suporte rigorile legii…

31 COMENTARII
  • Justice 24.02.2012 la ora 10:31 am
    De ce va mirati de ceea ce a facut domnul lector univ. Ion Cristinel Rujan, care în data de 27 martie 2008 cf. art. 12 din hotărârea de senat nr. 43 a fost validat şi a ocupat postul de director general administrativ până la finele anului 2009, (fiind concomitent si lector cu norma intreaga la UCB si cumul si luand o carca de bani de la UCB) iar din 13 mai 2008 a ocupatşi funcţia publică de inspector guvernamental? Deci nu este o interpretare gresita, de moment, ci se persista in a gresi! Acest fapt a fost sesizat si de Curtea de Conturi, dar cum unii sunt deasupra legii...!
  • C. CUTEANU 24.02.2012 la ora 12:19 pm
    Pentru a vedea ce urmeaza in perioada urmatoare si la UCB, va rog sa urmariti mai jos, “nevrozele” institutionale ale unui om batran si expirat, a carui parere nu este ceruta, insa insista sa si-o exprime, disperat ca nu poate sa-si impuna un rector de paie: http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/marga-cei-mai-buni-candidati-la-functia-de-rector-au-fost-sfatuiti-sa-se-dea-la-o-parte-ceea-ce-nu-e-acceptabil-video--84829.html Si la Tg-jiu, cum numitul Gorun Adrian nu mai candideaza la alegerile din 19 martie, vor urma scene penibile, similare celor ale lui Marga de la Cluj. Vom urmari cu toti, amuzati, cum Dl. Gorun, in “interesul” UCB, va incerca sa-si convinga electoratul inselat de urmatoarele: 1. impactul national si international al ~cercetatorului~ Moise Bojinca (cel care vine in fiecare dimineata la catedra cu paie de fan pe sacou, raspandind un parfum seducator, de laturi, dupa ce da de mancare la porcii pe care-i creste la Pestisani); 2. Experienta vasta a D-nei Luminita, in varii directii, ambiguitatea o lasam definita, tocmai datorita exhaustivitatii acestei doamne; 3. Talentul de creator de bloguri si clasificari ( care-i gadila orgoliul numitului Gorun Adrian), Sorinel Ghimisi, posesorul unui venit meritat, de 300 milioane de lei vechi pe luna; 4. Liviu Cirtina. 5. Adrian Gorun.
  • GIGI 24.02.2012 la ora 17:35 pm
    Foarte bun articolul si foarte bine argumentat insa ar fi cazul sa incetam cu jignirile la persoane, fiecare individ este asa cum isi doreste a fi sau cum il fac cei din jurul lui sa fie. Spuneti-le yesmen, supusi, oameni fara pic de ratiune, falsi etc. Bineinteles ca se cauta rector de paie pentru ca dl. Gorun sa poate sa-l conduca de pe pozitia de presedinte de Senat, bineinteles ca respectivul va avea cele 123 de voturi pentru ca votantii-cadre didactice- nu au pic de demnitate, nu au drept la opinie-pentru ca nu vor-sunt submisivi si atat de frustrati, dupa atata tacere si inghitit in sec, incat cand vor defula va fi jale. Unii mor de frica ca vine Caruntu, altii ca vine Olaru, altii ca vine Popescu Luminita sau Babucea, ce conteaza? ati fost toti colegi, v-ati razboit vreodata in istoria UCB cum procedati astazi, v-ati pierdut uzul ratiunii fratilor si sunteti penibili, in primul rand in fata studentilor care platesc taxe si pe care, o parte din ei, ii manipulati si impingeti in mizeria pe care ati creat-o avand ca discipol un rector bolnav.
  • anonim 25.02.2012 la ora 8:56 am
    stiri despre Antal http://www.informatiadebihor.ro/barfe/6291-alegerile-pentru-funcia-de-rector-al-uo-se-vor-repeta
  • C. CUTEANU 25.02.2012 la ora 10:05 am
    @ GIGI As ruga cititorii sa nu interpreteze gresit cele legate de Dl. Decan Bojinca Moise. Nu este nimic negativ in a fi intreprinzator rural, eu de fapt imi exprima admiratia pentru orice mic capitalist roman. Nepotrivit ar fi fost ca Dl. Decan sa capuseze banul public cum au facut in ultimii ani unele clanuri de prin UCB. Este laudabil ca Dl. Bojinca creste porci, din banul Domniei-sale, ba ii si vinde apoi si rezulta un capital frumusel in preajma sarbatorii Ignatului. Nu mai zic cat de periculos este sa conduci in fiecare dimineata - ca porcii trebuie sa manance dimineata sa fie grasi si sanatosi de Craciun - in conditiile in care pe acelasi drum pe care merge Dl. Decan "Moise" (imi place cum suna, e usor mesianic si coerent cu sacrificare porcilor de ferma, conform normelor UE - sper sa nu se supere Dl. Decan ca i-am alaturat functiei prenumele), merg si vacile la pascut. Din experienta proprie, va rog sa-i transmiteti D-lui Decan, cand merge sa hraneasca porcii de la Pestisani, sa aiba grija sa nu foloseasca vreodata o masina de culoare rosie. Vacile din turma, daca vad rosu in fata ochilor, tind sa-si piarda solidaritatea digestiva cu colegii de regn , si lovesc cu cornul, ba chiar pot sari cu copitele pe masina rosie, daca se harjonesc, viteleste, in turma. Astfel ca porcii d-lui decan pot sa faca ulcer sau chiar sa devina depresivi daca este sa considere ca stapanul ii trateaza "inuman" si intarzie repetat la micul dejun, moment in care intervin normele UE... Deci nu e de glumit - acest aspect este esential, inclusiv pentru bunastarea UCB. Brusc, Dl. Bojinca poate deveni o amenintarea, deoarece aceasta pendulare epocala a Domniei-sale, intre Tg-Jiu-Pestisani, cu posibilitatea unor implicatii tragice, accidentale, ca urmare a intrarii in ecuatia academica a porcilor si vacilor din Pestisani, poate avea consecinte nefericite asupra activitatii din facultatea de Administratie Publica. Ar fi o calamitatea ca niste vecini inferiori de regn, sacrificabili de Ignat, sa impacteze neasteptat asupra unei clase de universitari rafinati, precum ucebistii. In concluzie, nu este nimic jignitor in a creste porci, dimpotriva chiar. Dl. Decan Moise este admirabil pentru ca a inteles perfect ce trebuie sa faca un universitar in societatea globala, cu capitalism in declin. Sunt timpuri dure si este si teoria mea ca, date fiind culmile tehnologismului in care traim, este nevoie sa revenim la sapa, la agricultura, la rural! Numai asa economia isi va reveni. Numai astfel, universitarii din Tg-Jiu pot intra in competitie cu centrele nationale si pot lupta, "sold la sold" cu fostul rector Gorun (avand cea mai mica vechime universitara - 10 ani - dintre toti "marii" rectori din Romania) impotriva unui "guvern nazist", care nu te lasa sa calci in picioare legea. Trebuie mers inainte - si ma exprim metaforic - fiecare cu porcii din dotare, pentru ca marile valori, o constelatie ultuitoare la UCB, de altfel , sa fie repuse acolo unde le este locul! Alaturi de Dl. Moise, eu il vad si pe Dl. vasile, deputat PSD-ist - cu acestia doi, UCB va face praf, sub conducerea luminata a D-lui Rector Adrian, orice universitate din New York, Paris, HongKong, Londra, Sidney. Victorie!!! iar fermele de porci din Gorj vor deveni globale: mcul dejun nu va mai fi servit de cadrele universitare cu masini rosii, ci zburand cu Airbus-ul, sau, pur si simplu, prin teleportare. Cu asta inchei - sugerez facultatii de Inginerie, care tocmai a descoperit un "material special" sa mai faca inca un proiect, sub managementul atent al secretarei, si sa ceara fonduri europene, in incercarea de a inventa teleportarea. Sugerez un titlu de genul "Agricultura prin teleportare a decanilor in societatea cunoasterii". Victorie!! In sfarsit UCB va fi pozitionata cum trebuie pe o axa a valorilor agro-academico-tehnologice de invatamant avansat. Si totul a pornit de la ferma de porci a lui Domnu' Moise - asa trebuie scris pe frontispiciul UCB...
  • jurist 25.02.2012 la ora 14:07 pm
    Dupa cum arata si link-ul mentionat in mesajul de mai sus se pare ca si la UCB rectorul va fi sanctionat pentru ca a candidat desi stia ca incalca legea, comisia de validare va raspunde si ea si chiar Senatul, care oricum va fi invalidat pentru ca alegerile nu au fost corecte, prin mentinerea pe lista a lui Liviu Neamtu, care solicitase scris ca se retrage de pe lista de la Senat. Orice persoana care are ceva cunostinte la baza, la o citire atenta a articolului cu pricina din LEN isi dadea seama de faptul ca este ilegala candidatura. Ma intreb cei de la Facultate de Drept, nu au putut sa-l destepte nimeni pe cel care sustinea cu ardoare ca el demonstreaza oricand ca legea lui Funeriu nu retroactiveaza:))!
  • Narcis DAJU 25.02.2012 la ora 15:02 pm
    1.Repet a nu stiu cata oara: nu Gorun e problema UCB! Daca ar fi asa, totul s-ar rezolva prin plecarea lui din UCB. Problema sunt cei care-i sustin si alimenteaza derapajele. Ei se vor replia acum in jurul unui rector de paie care va avea unica sarcina de a conserva pozitiile jigodiilor din UCB. Ei nu vad ca UCB e in curs de dizolvare. Pentru ei conteaza doar ca, până în ultima clipă, să ocupe pozitii inalte si sa incaseze salarii babane. 2.Cerasel, scrii din ce in ce mai bine, asta, desigur, după lunile petrecute în echipa GORJNEWS, perioadă în care a trebui întâi să te ajutăm să uiţi ce învăţaseşi greşit, despre receptarea şi reproducerea neapărat nuanţată a realităţii, în calitate de consilier meteoric al domnului fost rector Adrian Gorun. La cele scrise de tine despre Moise Bojincă, pe care l-am cunoscut acum câteva zile chiar în timp ce domnia sa jura strâmb pe Biblie într-o sală de judecată şi, emoţionat, pierdea şirul minciunilor şi minţea febril şi incoerent, aş adăuga că sunt oameni care cresc porumbei voiajori şi sunt oameni care cresc porci.
  • moise 25.02.2012 la ora 21:23 pm
    Domnule Cerasel Cuteanu, Ar trebui să vă fie rușine să vă luați acum și de mine. Dacă domnul Daju ar fi, prin absurd, candidat la funcția de rector, dumneavoastră l-ați critica. Dacă mama dumneavoastră ar candida, probabil că ați găsi ce să-i reproșați (poate că v-a persecutat cand erați mic). Dacă dumneavostră ați candida pentru ocuparea funcției de rector (bine, firesc, dacă ați coborâ atât de jos) probabil că v-ați ”autoflagela” prin presă, ați fi (cum sunteți) propriul dumneavoastră dușman. Eu cresc porci, nu sunt porc. Cu deosebită îngrijorare și compasiune M.B.
  • bojinca 25.02.2012 la ora 22:03 pm
    Cum e, domnule bojinca, sa fiti mereu cu capul plecat in fata sefului, oricine ar fii seful? Poate cresteti porci dar cu suguranta nu puteti creste nici vulturi, nici porumbei, doar slugi umile puteti forma, asa cum va e felul. De multi ani incercati sa ramaneti in carti si sa spuneti oricui e rector doar ce va avantajeaza, fara sa va ganditi la aceasta institutie. Nu inteleg de de nu va pasa de profesori si studenti, de ce-i lingeti talpile lui gorun si-i suflati in ...luminitei. Sa va fie rusine!
  • alba-neagra 25.02.2012 la ora 22:17 pm
    REGELE A MURIT, TRAIASCA REGELE! gorun nu mai reprezinta nimic in acest moment, viitorul va fii al altora si din pacate pentru el, stie asta.
  • monica 26.02.2012 la ora 0:00 am
    iata ce surpriza!!!!! pai parca Gorun zicea ca el e prieten cu Baba, cum ,? a indraznit Baba sa nu-l valideze? Nu se face asa ceva, domn ministru, unui bun prieten. Te-ai facut de rasul lumii, ba Gorunache, ai nascut iar o margica si ai cotcodacit degeaba! sa dispari din judetul nostru cum ai facut in 2000 cand te-ai ascuns sub fusta lui marga sa nu linseze dascalii din Gorj. Acum unde te mai duci, ca Marga s-a pensionat? La azil, sa jucati sah amandoi, sau sa va strigati in voie paranoile. Ai vrut sa sari peste lege si a sarit ea la gatul tau, de data asta nu-ti mai merg smecheriile juridice. Ai tarat universitatea in mizerii si vei plati pentru asta si tu si fiu-tu si Popeasca si baca si adunatura din senat. Ce-ai fost si ce-ai ajuns, Gorune... din haiduc de codru, hot de drumul mare. Tu stii ca esti un om pierdut, insa tot mai speri sa te ajute providenta. Dar am auzit ca ea are un nume deja, bine configurat- se numeste Caruntu, cel pe care l-ai umilit de nenumarate ori. Vezi, mai, istoria are paradoxuri , explicabile prin morala biblica - cine s-a folosit de sabie va pieri de sabie, mai pe inteles, Caruntu te-a sustinut sa vii in universitate, tot el trebuie sa-si repare greseala, scotandu-te in suturi pe usa din dos. Iar de acolo o sa te ia procuratura cu catusele. Asa-i trebuie uzurpatorului!!!!!!! Hai Caruntule!!!!!!
  • C. CUTEANU 26.02.2012 la ora 9:43 am
    @ Forumistul Moise B.; decalog (IMAGINAR) Cum faceti referire la un membru al familiei mele, ca replica la afirmatia mea ca sunteti un bun capitalist in domeniul cresterii porcilor, ma vad obligat sa ma interesez/pronunt in legatura cu urmatoarele: 1. Sustineti public ca veti candida la functia de rector, adica ati iesit “out of the closet”? Daca da, demersul meu se ramifica in inca doua directi: A. Nu vi se pare nostim (mie mi se pare incredibil de comic)? B. Imi reconfirmati, chiar daca alegeti sa ma injurati sau sa-mi mai amenintati vreun membru al familiei, ca intr-adevar veti candida ca sa dam stirea in exclusivitate? Astept o reactie cat de rapida – mail, sms, offline pe mess. (ONESTITATE!) 2. Majoritatea profesorilor din UCB sunt de slaba calitate academica (de cand este rector Gorun, intentionat au fost angajati incompetenti, pentru a se asigura unanimitati dictatoriale). Marea lor problema este ca nu reusesc sa gandeasca deloc constructiv. Dincolo de asta, blocheaza, prin incompetenta lor, si pe aceia care mai pot face una-alta pentru a impinge spre progres institutia. D-le Rectorabil Moise B., daca nu sunteti, la ora asta, in mijlocul porcilor de la ferma din Pestisani, v-as ruga respectuos sa-mi raspundeti in ce fel va ganditi Dvs sa rezolvati aceasta dichotomie inerenta, ce este avidenta, a mon avis, in comunitatea academica: profesori foarte slabi si profesori foarte buni? (IMPOSTURA!) 3. A fi rector presupune o implicare totala, mai ales la nivel comunicational. Cum descopar, placut surprins, ca suferiti brusc un upgrade (manifestari furtunoase pe forumuri, eventual si facebook, myspace.., skype pe telefon…?), as dori sa ne confirmati daca aveti internet pe mobil. Acest lucru v-ar face “reacheable” inclusiv in natura, la Pestisani, printre porci… un lucru necesar pentru dinamica unui rector, conform noii Legi a Educatiei Nationale. (INTOARCEREA LA NATURA!) 4. Cum sunteti mai multi pestisaneni prin UCB, o data ajuns rector (ceea ce mi se pare o incununare meritata a carierei Dvs de universitar pretutindeni recunoscut), meditati la a deschide o filiala la Pestisani, sau chiar o pepiniera de viitoare cadre de nadejde ale UCB? (PESTISANI!) 5. Veti prelua, in virtutea functiei de Rector, toate bunurile apropriate de catre Dl. Gorun (masina, secretara, birou, salariu, pe Dl. Branzan)? Va reamintesc, admirativ, ca la Cluj, cand s-a intamplat ceva similar si Dl. Marga nu a mai putut fi rector, a ales un altfel de Moise B, dar si-a pastrat bunurile si atributiile de rector… Speram ca si Dvs veti arata curtoazie similara. De asemenea, va veti creste barba filozofala? (SLUGARNICIE!) 6. Cum faceti referire in postarea pe forum la un membru al familiei mele, a carui masina a fost vandalizata de curand, motiv pentru care am facut niste plangeri la politie, banuiesc ca nu veti considera o exagerare a le sugera sa va contacteze – poate stiti ceva detalii despre vandalii nocturni. Nu de alta, dar mi se pare o coincidenta interesanta referirea Dvs la acelasi membru al familiei, in conditiile in care bunurile i- au fost vandalizate. (AMENINTARE!) 7. Am sustinut, in articolul ce a dat sansa acestui forum pe care se pot manifesta pestisanenii (cu sau fara barba)din UCB, ca Dl. Rector Gorun, cel care si-a luat doctoratul doar in 2002 (la varsta de 50 de ani), este un incepator. Adaugand la acest aspect faptul ca are o personalitate impulsiva, si certe tendinte de imaturitate in reactiile de tip socio-institutional, cum credeti ca veti reusi, in viitoarea Dvs. calitate de rector, sa-I domoliti manifstarile furioase, neortodoxe pe care, probabil, le va avea saptamana viitoare din nou, intr-o conferinta de presa? (AMATORISM!) 8. D-le B, viitor rector din Pestisani al UCB, nu vi se pare nostim ca dati comunicate pe forumuri? Adica, nu era mai bine sa faceti Dvs o conferinta de presa, fiind asa un universitar charismatic si nu o marioneta, in care sa spuneti tuturor, nu doar mie la GorjNEWS, ca va propuneti sa duceti UCB pe culmi nemaintalnite, in noua Dvs postura de candidat al echipei abuzate dictatorial de catre A. Gorun? D-le Moise B., va vedeti capabil sa faceti o conferinta de presa? (SARMANUL!) 9. Un rector primeste si delegatii ale universitatilor din strainatate. Veti mai hrani porcii cu laturi la Pestisani in dimineata dinaintea intalnirii? Daca da, Dvs insiva veti pregati laturile, sau delegati sarcina? (BUN GOSPODAR!) 10. In conditiile in care am dovedit public cam cu ce se mananca brand-ul “Gorun”, nu credeti ca imaginea Dvs are de suferit prin asocierea cu un individ preocupat sa obstructioneze Legea Educatiei Nationale, pentru a obtine foloase necuvenite? (BA DA!) Este incredibil pentru mine ce aiuriti nericeputi conduc universitatea de stat din Tg-Jiu. Este nevoie ca toti factorii din judet sa intervina pentru a opri retardul care se poate observa de catre orice om serios in afacerile universitare de aici. UCB este la ora actual in derizoriu, totul datorita echipei Adrian Gorun, nici nu cred ca mai trebuie mentionate nenumaratele erori, pe care acest domn, universitar doar de 10 ani, le face din nepriceere. UCB nu pare decat o gluma proasta in momentul de fata, in care candidatii la pozitia de rector sunt lansati pe forumurile ziarelor. Ce mai ramane de zis: ii urez succes lui Moise B! daca ajunge rector, este garantat ca distractia va continua la UCB iar noi cei din presa vom avea subiecte continuu. Altfel eu chiar cred ca Dl. Moise B. face un lucru laudabil, prin faptul ca este intreprinzator rural si creste porci la Pestisani. Orice mic ajutor adus economiei este binevenit. Aici gandesc in stil american – nu e o rusine sa cureti dupa porci, la fel cum este aproape biblic sa servesti laturi unor animale de casa care pot fi puse de Ignat (conform normelor UE) pe masa unor buni crestini din Romania.
  • Filologul 26.02.2012 la ora 11:51 am
    @Cerasel: ma indoiesc ca "Moise" este chiar Moise Bojinca, altfel mi s-ar parea trist ca viitorul rector, profesor universitar, doctor in drept, sa faca greseli elementare de gramatica, ca de exemplu sa scrie "coborâ". In alta ordine de idei, Gorun s-ar putea sa trebuiasca sa dea niste explicatii cat de curand, referitor la niste achizitii masive de carte de la SC Beladi SRL din Craiova. Stie "domnul rector" mai bine la ce ma refer.
  • Adrian 26.02.2012 la ora 14:04 pm
    Incep cu speranta ca va fi publicata si aceasta postare, de Gorun am auzit prea multe de Cuteanu....doar din publicatia pe care o conduceti cu succes, domnule Daju. Sa fie vorba de fiul fostului securist cu acelasi nume de la GAZETA GORJULUI? Era doar o intrebare! Trebuie sa ne gandim acum daca desfiintam UCB-ul direct sau il punem pe Chiritescu rector care e cam tot la fel? Sunt convins ca stiti la fel de bine acest lucru ca si mine! Dati si solutii!
  • ghilotinu 26.02.2012 la ora 18:14 pm
    Gorun poate sa stea acasa, a agonisit miliarde, cu care poate sa traiasca pina dincolo de moarte! dar ramine descoperit si el stie ca oricind il va cauta DNAul sa dea explicatii... se apropie funia justitiei...
  • pentru filolog 26.02.2012 la ora 22:02 pm
    ...parca tot la Gorjeanul era securist si Alexandru, tatal Babucei, politista de la Stiinte Economice, care aud ca ia note informative si-si ameninta subalternii, ca acum e mare sefa, pusa de Popeasca, sa n-o comenteze vreunul prin zona. Babucei asteia cica trebuie sa-i aduci laude alese ca altfel o prinzi de dusman si te da pe lista neagra la gurunache, prietenul ei cu a carui protectie se lauda peste tot.
  • viorica 26.02.2012 la ora 22:06 pm
    Gorun si-a ales niste colaboratori urati si rai ca si el, le-a dat functii si i-a facut si mai rai, il intrec chiar si pe el facandu-l sa para si mai odios decat este
  • ucb 26.02.2012 la ora 22:08 pm
    SA SPERAM CA LUCRURILE SE VOR SCHIMBA IN BINE
  • valy 26.02.2012 la ora 23:49 pm
    ce infectie in aceasta cooperativa de diplome cu hingheri care se cred cel putin academicieni, risul curcilor ...................... niste ignoranti, ratati si secaturi fudule, ce nu sint in stare sa predea nici la gradinita ce a facut capitalismul din lingaii politici! neamuri proaste ca Gorun si compania de pitici, in frunte cu dulaul de casa VALENTIN POPA
  • valy 26.02.2012 la ora 23:52 pm
    Titluri...cacademice din foaia de rahat a UCB, mizgalitor sef : marea secatura V.P.: ,,JOS LABELE DE PE UCB!” brava, baieti, sinteti pe maidan si la tirla! Stimata si cacacioasa comunitate cacademica!
  • CARUNTU SI BOJINCA 27.02.2012 la ora 11:36 am
    Foaia de ***** e platita cu bani din cercetare inginereasca de gorun, care-si sponsorizeaza *.*.-ul pentru a-si publica istericalele frustrarilor ****** si emanatiile ********** sustinute cu ******; totul e girat cu sigla universitatii ca sa inteleaga partea feminina a academiei ucb ca daca nu se incadreaza in cârdul de femei care-l iubesc si-l admira neconditionat, pana la moarte, pe fatalul gorun, au de suportat oprobiul public ....intr-o foaie volanta pe care n-o cumpara nimeni si pe care nici gratis nu-si pierd oamenii vremea s-o citeasca; ăsta da rector, intelectual la gazeta cu sediul in curtea luminitei.
  • mioara 27.02.2012 la ora 11:42 am
    Eu pot spune multe ca pazesc intrarea si stiu cine intra, cine iese si cat sta fiecare.......și mai trag si cu urechea si mai fac si poze din cand in cand, basca niste inregistrari ACADEMICE pentru cei interesati....89.89.89.8 - XXL
  • C. CUTEANU 27.02.2012 la ora 13:15 pm
    @ Adrian Sincer, habar nu am daca la Gazeta Gorjului au fost securisti. Tot ce stiu este ca Directorul ziarului, in acea perioada, a fost Dl. Nicolae Branzan, unul dintre protejatii lui Adrian Gorun de la UCB. As sugera directionarea acestor intrebari catre Dl. Branzan. Daca subalternul lui a fost securist, ma intreb ce a fost directorul Gazetei Gorjului, de aceea e bine, cine mai are interese in aceasta directie sa ia legatura cu protejatul lui Gorun, Dl. Branzan. Apoi, mai trebuie sa precizez urmatoarele: 1. In general nu am lucrat in acelasi loc cu tatal meu, sau unchiul meu; 2. Nu am fost favorizat in vreun fel de cineva, sau daca da, astept detalii si dovezi. 3. Cred ca la cel mai de succes ziar de investigatii din Gorj, GorjNEWS, iarasi nu am fost angajat de securisti de pe la Gazeta Gorjului, sau daca da, atunci colegul Daju sigur o va spune public. 4. La modul general, Adrian Gorun trebuie sa-si dea demisia din sistemul universitar, daca nu vrea sa ramana in densul ridicol in care inoata acum. Concluzie: UCB este in genunchi. Imeginea sa publica este 0 barat, din cauza lui Adrian Gorun. Urmatorul articol al meu va fi adresat elevilor de clasa a 12-a si parintilor acestora, carora le voi cere public sa nu se inscrie la aceasta universitate pana cand Adrian Gorun, cel care sfideaza Legea Educatiei Nationale cu intentie, nu-si va fi dat demisia.
  • Anonim 27.02.2012 la ora 18:13 pm
    Cata prostie, Saracul Bojinca, iar a muscat-o. Clona lui G A este Luminita P, care isi pregateste in secret dosarul de candidat la rector. Lui Caruntu i se cauta acum motive de invalidare a candidaturii.
  • Justice2 28.02.2012 la ora 14:30 pm
    Babucea a fost singua la care reclamatia de luare de mita la examene...s-a adeverit, fiind sustinuta de studenti! (Caruntu stie la ce ma refer, ptr. ca el a intervenit la procurorii pe care i-a servit cu diferite interventii, la troc, caci de la altii lua bani). Asa ca a spalat-o pe Babu_cea fara de pata si cu ajutorul lui nasu-sau, procuror si el, a devenit decan! Credeti ca daca se schimba Gorun cu unul Carunt si la propriu dar mai ales la figurat, va fi mai bine?
  • anonim 28.02.2012 la ora 14:55 pm
    Bravo, dle Cuteanu! Nici nu ma asteptam la mai putin din partea dumneavoastra. Sunteti printre putinele persoane care au curajul sa spuna ce gandesc si reusesc sa-si mentina coloana vertebrala dreapta! Sunteti un profesionist ( pentru mine personal ati fost si sunteti profesor in adevaratul sens al cuvantului). Este timpul sa se termine mizeria in care a fost tarata universitatea in ultimii ani.
  • floty 28.02.2012 la ora 16:28 pm
    1.Gorun trebuie sanctionat pentru ceea ce a facut (calcarea in picioare a Legii Educatiei, atitudine paranoic-discretionara, implantarea nepotismului, cirdasie afacerista, imoralitate etc.etc.) 2.CIOCOIUl Caruntu trebuie stopat. 3.BOJINCA pare mai echilibrat, dar sa se rupa definitiv de Gorun si sa-si impuna autoritatea (asta prin hotaririle radicale pe care le va lua etc.).
  • C. CUTEANU 28.02.2012 la ora 18:12 pm
    Atrag atentia tuturor celor care mai au ceva creier si echilibru - va fi tragic daca intra doar acesti doi candidati in cursa, comunitatea academica nu mai are nicio alta resursa? Eu, desigur surad la ideea, de un comic nebun, al urmatorului text pe care-l voi transmite spre Romania Curata: La UCB, Rector a fost ales un crescator de porci. Reiterez faptul ca nu e un lucru negativ ca Dl. Bojinca face bani din comercializarea porcilor in preajma Craciunului. Insa UCB se face de ras din cauza acestui fapt aleatoriu. Este nevoie sa isi depuna candidatura si rectorul din umbra, D-na Luminita Popescu. De ce nu...chiar Dl. Gorun ar putea candida din nou... MECTS nu l-a invalidat, deci are dreptul legal sa mai incerca o data!
  • Minas 28.02.2012 la ora 18:42 pm
    CARUNTU este alt cioflingar corupt rau de tot.Venind acest Caruntu se duce UCB de rapa.Caruntu isi aduce clica de depravate si prostimea masculina( Genu,cei 2 Romanesti...restul lingailor...) Bojinca este un om care s-a umilit pe vremea UTC pt.a fi director la Casa Tineretului,era dezgustator...acum a fost mereu in umbra Gorunului.El are ceva minte dar nu are verticalitate,e usor influentabil,iar faptul ca merge cu capul plecat si e umil nu-i da dreptul la aceasta functie academica.D-le Daju,d-le Cuteanu,chiar nu mai sunt alti profi.in UCB sau in alte universitati sa candideze cu demnitate la aceasta functie? Chiritescu are carisma,are intelect (indiferent ce s-a spus ca e gagicar,toti suntem,ce Gorun,Caruntu nu sunt?).Mai ganditi-va d-le Chiritescu,stiu ca aveti retineri fata de Caruntu,dar nu merita aceasta functie(are coruptia in sange).
  • C. CUTEANU 29.02.2012 la ora 13:50 pm
    Mai jos, un text excelent, ce analizeaza destinul predictibil al tiranilor din universitati. Sunt multi care au fost mimetici, la nivelul destinului, cu personajul a carui iesire din scena se face, in tacere dezgustata, la Babes-Bolyai. Cum firea are o ratiune dialectica ce reintoarce totul intr-un echilibru, sa speram ca si altii vor trage invatamintele cuvenite: http://www.democratieubb.ro/?p=1690
  • PUICA 19.03.2012 la ora 15:12 pm
    A avut PUICA doua fete nemaiponenite de bune , cuminti la inceput dar cu trecerea timpului au ajuns cele mai cunoscute .......................Numai prin acte .....au ajuns unde sunt , au ******* multi oameni .Luminita este ****** lui GORUN , iar carmen a ***** pana acum10 barbati .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.