Deosebit! Profesorul ”FUCK SHIT MOTHERFUCKER BITCH”, numit de Vîlceanu la conducerea TNL Gorj
Deosebit! Profesorul ”FUCK SHIT MOTHERFUCKER BITCH”, numit de Vîlceanu la conducerea TNL Gorj
De cititInvestigatiiUltra - Scurte10 septembrie 2018

Tânărul ”deosebit” din fotografiile alăturate se numește Răzvan Vintilescu și tocmai a fost numit de deputatul Dan Vîlceanu, fără să consulte pe absolut nimeni, în funcția de președinte al TNL Gorj, o organizație aproape inexistentă, ca multe dintre structurile PNL Gorj. Fostul președinte, Robert Dijmărescu, a fost demis de Vîlceanu pentru lipsă de activitate.
Despre noul președinte, Răzvan Vintilescu, ni s-a transmis printr-un comunicat de presă doar că este ”profesor” și că n-a mai făcut politică. De aceea am căutat să aflăm ce argumente l-au determinat pe Dan Vîlceanu să numească un tânăr fără nicio zi în politică direct în fruntea unei organizații politice care există doar pe hârtie.
La prima vedere, oricine ar putea fi tentat să creadă că Vîlceanu a fost convins de înfățișarea ”deosebită” a tânărului, pe care și-o promovează intens pe pagina personală de facebook. Această înfățișare e dublată de un limbaj lipsit de orice ocolișuri. Extrem de sigur pe el, Răzvan Vintilescu scrie, pe pagina sa de facebook, așa:
”Fuck fuck fuck fuck shit shit shit motherfucker motherfucker bitch”.
Iată dovada:

Limbaj tipic pentru un ”profesor”, nu-i așa?
Răzvan Vintilescu este fiul directorului tehnic al Universității ”Constantin Brâncuși”, Marian Vintilescu, fost liberal, fost ecologist, în prezent membru ALDE. Despre Marian Vintilescu am dovedit, la vremea respectivă, că a fost angajat la UCB după ce l-a mituit pe Adrian Gorun, președintele Senatului, cu un grant de cercetare de 100 milioane lei vechi. Marian Vintilescu este unul dintre apropiații lui Horațiu Gorun, fiul lui Adrian Gorun, care a fost numit recent decan la aceeasi universitate, confirmand zvonurile care spun, de ani de zile, că va primi universitatea de stat moștenire de la tatăl său.
Potrivit surselor noastre, la alegerile din 2016 Horațiu Gorun și Marian Vintilescu au participat, alături de Dan Vîlceanu, la negocierile în urma cărora PNL Gorj a desemnat candidați de paie la Peștișani și Runcu. Reamintim că, deși își are reședința în Runcu, Vîlceanu a scos un scor rușinos, pentru PNL, chiar la el acasă, propulsându-l pe candidatul PSD, Adi Câmpeanu, pe primul loc pe țară în topul scorurilor scoase de candidații PSD la funcția de primar.  E vorba de un scor de 92%!
Așadar, Răzvan Vintilescu este garantat de grupul de negocieri politice subterane care stabilește cel puțin o parte dintre localitățile în care PNL-ul condus de Dan Vîlceanu se face de râs în alegeri în mod deliberat.
Desigur că tinerii din Gorj vor da buluc, de-acum, să se înscrie în TNL Gorj, fascinați de noul lider, deosebit.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.