Deputatul Weber, service auto nou la Bârsești
Deputatul Weber, service auto nou la Bârsești
Ultra - Scurte4 noiembrie 2013

Deputatul PSD Mihai Weber și-a mărit portofoliul de afaceri, deschizând, recent, în Bârsești, un service auto. De asemenea, Weber a negat zvonul potrivit căruia va fi beneficiarul unui teren concesionat de primărie în zona CET.
„Eu am afaceri la vedere, am service-ul ăsta pe care l-am deschis la Bârseşti, de care trebuie să mă ocup. Sunt asociat, am acţiuni acolo şi interesul meu e să meargă treaba. Sunt 10 locuri de muncă pe care le-am creat acum. Acum o lună şi ceva i-am dat drumul, dar este în faza de început, am angajat şi director, este specialist. Mai am un acţionar, e un coleg de-al meu, nu e de aici”, a declarat deputatul Mihai Weber.
Cât despre zvonurile conform cărora un deputat apropiat de premierul Victor Ponta şi de prefectul Claudiu Teodorescu a luat în vizor terenurile din incinta CET-ului din Târgu Jiu în vederea înfiinţării unui parc industrial, Weber a declarat că nu sunt adevărate. Mai mult, Weber a declarat că și dacă și-ar dori așa ceva, nu dispune de resursele financiare necesare unei astfel de investiții.
„Să dea Dumnezeu să fie bine, să se vehiculeze pentru că, dacă aş închiria terenurile alea, aş face locuri de muncă, dar din păcate n-am posibilităţi să fac. Din câte ştiu, la CET urmează să se facă anumite investiţii, eu încurajez, să vină 1000 de oameni să facă. Deocamdată n-am nicio implicare, dacă aş avea m-aş angrena cu drag, dar deocamdată n-am în plan pentru că n-am posibilităţi să îmi fac. Dacă găsesc o variantă şi iau în calcul oriunde, de a dezvolta, fac şi fac la modul deschis. În viitorul apropiat nu pot”, a mai spus Mihai Weber.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.