Descinderi la Poliția Locală Târgu Jiu
Descinderi la Poliția Locală Târgu Jiu
Ultra - Scurte22 noiembrie 2013

Zeci de polițiști au descins, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliţiei Locale Tg-Jiu, dar şi la domiciliile a 15 poliţişti locali, într-un dosar de evaziune fiscală şi infracțiuni de corupţie. Aceştia sunt acuzaţi că ar lua şpagă pentru a nu aplica amenzi și a nu ridica maşini parcate ilegal.
Vom reveni cu detalii.

4 COMENTARII
  • mitica popescu 22.11.2013 la ora 20:29 pm
    domnilor, aseara nu cumva primarul si cocaragea --tablagiul de srviciu au facut '''planul de bataie """" pentru perchezitiile de azi de la politia locala ????eu cred ca da , o ancheta de presa ar putea sa stabileasca neamurile sau protejatii primarului si ai lui caragea de la politia locala si daca la perchezitii s-a gasit ceva ????, s-au au facut planul de bataie al terenurilor pe unde vatrece soseaua de centura ????sa vada cit lre revine ?????....tara , tara, de cirnati afumati......
  • dinica 23.11.2013 la ora 4:01 am
    Este si asta si nu prea este, situatie foarte grava este cea care se refera la gestionarea banilor publici in ceea ce priveste norma de echipare ( a se citi de dezechipare) a politistilor locali, acolo bani ce......nu sunt, acolo parese vreo 7 - 8 miliarde lipsa, hai domnule Daju curaj, ca pute rau si de foarte mult timp acolo, presul care pana acum acoperea rahatul acela a devenit mult prea mic si......nu mai merge, da pe langa deja.
  • justitiarul 23.11.2013 la ora 10:34 am
    Asa este! ce au saltat baietii e doar prafu de pe toba! Adevaratele infractiuni sunt pe modul de gestionare al banilor publici! Dl Narcis ia-ti lasat destul!!! Investigatii!!!
  • dana 23.11.2013 la ora 23:24 pm
    După două luni de anchetă, procurorii din Târgu Jiu au pus capăt unei adevărate reţele de colectat şpăgi, formată din poliţişti locali. Ieri dimineaţă, la uşile a 15 angajaţi ai Primăriei au bătut mascaţii. Anchetatorii au percheziţionat casele unor lucrători ai Poliţiei Locale, sediul instituţiei, conduse de Florin Urdea, dar şi cel al societăţii care se ocupă de ridicarea maşinilor parcate ilegal pe străzile municipiului Târgu Jiu, Transloc, care aparţine Consiliului Local. Anchetatorii au explicat pentru „Evenimentul zilei” că poliţiştii locali îi iertau pe cei care parcau ilegal, în schimbul unor sume de bani. În aceste condiţii, ei nu mai întocmeau procesele-verbale şi băgau banii în buzunar. Surse judiciare au dezvăluit că, printre cei anchetaţi, se află „cel puţin un şef de serviciu”, din Poliţia Locală Târgu Jiu. Urmărirea penală a celor 15 poliţişti locali a fost începută în urmă cu câteva zile de un procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Gorj. „În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe documente”, a declarat, pentru „Evenimentul zilei”, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cristina Mihaela Ciobanu. Procurorul a precizat că funcţionarii publici sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie şi asociate acestora. Procurorul de caz s-a îmbolnăvit brusc Ancheta a fost instrumentată, iniţial, şi de ofiţeri din Direcţia Generală Anticorupţie (DGA). Ulterior, la informaţiile obţinute de lucrătorii DGA s-au conexat cele obţinute de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, din cadrul IPJ Gorj. La un moment dat, procuroarea care se ocupa de caz a intrat în concediu medical, iar cazul a fost preluat de un alt procuror. Atunci s-a renunţat şi la sprijinul DGA. Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru „Evenimentul zilei”: „Existau informaţii care arătau că poliţiştii locali cereau bani proprietarilor de autoturisme ca să nu le ridice maşinile sau să nu le facă proces- verbal de sancţionare”. Toţi cei 15 poliţişti sunt cercetaţi în libertate. http://www.evz.ro/detalii/stiri/1068986.html
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.