Dezvăluiri din culisele PSD Gorj. Dictatura ”cuplului C & C” și abuzurile ”famigliei Teodorescu”, denunțate de un tânăr pesedist
Dezvăluiri din culisele PSD Gorj. Dictatura ”cuplului C & C” și abuzurile ”famigliei Teodorescu”, denunțate de un tânăr pesedist
De cititInvestigatiiUltra - Scurte16 martie 2015

 

În PSD Gorj mocnește o revoltă fără precedent. Pe lângă atacurile publice asumate, din ce în ce mai frecvente, din ultima perioadă, ale unor parlamentari dar și ale unor membri de rând ai PSD, la adresa conducerii organizației județene, s-au înmulțit și denunțurile anonime. 
Recent am stat de vorbă cu un pesedist din noul val, care mi-a detaliat câteva dintre culisele ce au generat situația explozivă din PSD Gorj.
<<Din pacate, din ce in ce mai multi tineri social-democrati sunt pe zi ce trece mai dezamagiti de numirile politice din judetul Gorj. Am venit la guvernare pe un val de popularitate creat, in parte, pe faptul ca am promis ca nu vom face numiri politice, asa cum au facut cei de la PD-L.
radu teodorescu zambeste 1

”Teodorescu s-a inscris la un Masterat în Teologie ca să-l ierte Divinitatea de mișmașurile pe care le face!”

Daca in ceea ce priveste grupul Carciumaru – Calinoiu multi tineri aveam dubii ca se vor tine de promisiuni, iata ca in prezent si cel care se vedea mare judecator la Curtea Constitutionala (in prezent cu 4 masterate, unul chiar la teologie – probabil ca sa-l ierte divinitatea de aroganta si mismasurile pe care le face, si care crede ca, proslavind „la dosul” unui parlamentar ajuns si presedinte de partid si premier, are dreptul de a fi mai superior decat toti ceilalti, afisand un aer si un comportament superior (ajuns in functii fara sa aiba macar o zi de experienta profesionala pe specialitate) si i se cuvine sa faca, impreuna cu fratele lui mai r*****d si a*******t ce nu a fost capabil sa-si scrie cu mana propria demisie, numiri din ce in ce mai proaste si care duc judetul Gorj la un nivel foarte ridicat al ridicolului. S-a făcut mișto de el, că nu a putut să-și scrie de mânăp demisia, când a plecat din TDS ca să se ducă președinte la GAL Parâng.
calinoiu si teodorescu

 PSD-iștii vechi și noi fac promovări doar ”pe bază de proslăvire la dos”!

Promovand pe cineva care nu s-a facut remarcat prin nimic altceva decat printr-o proslavire „la dos”, mult peste limitele normale, si barfind la greu colegi de partid cu o capacitate si un nivel de intelect mult si peste baietii din familia Teodorescu (dar care nu sunt promovati pentru ca nu e nevoie de oameni cu coloana verticala si capabili), dovedeste faptul ca in acest partid numirile, acum si din partea famigliei Teodorescu, se fac doar pe baza de proslavire „la dos”.
Este jenant pentru cel mai mare partid politic din judet ca a ajuns atat de jos, ca numirile se fac numai pe ascuns si numai pe baza de servilism, iar toti cei care muncesc, nu numai in campanii (doar atunci sunt bagati in seama si de famiglia Teodorescu si de cuplul Carciumaru & Calinoiu) sunt tratati cu indiferenta. Influențele famigliei Teodorescu au la baza si alte promovari pe acelasi principiu, dar lasa un gust amar pentru cei care gandesc si muncesc crezand in niste idealuri politice.

Lista tinerilor din TSD dezamăgiți crunt de ”cuplul C & C” și de ”famiglia Teodorescu”

De curand, un coleg, presedintele TSD al unei organizatii, a plecat din partid. Un alt tanar, tot cu o functie politica chiar mare, dar la seniori, este dezamagit si de multe ori il vedem cum sta in cumpana daca sa iasa din politica sau nu. Mai este un alt tanar presedinte TSD de organizatie, plimbat cu duba procuraturii pe la parchet pentru referendum, care este si el dezamagit. O alta colega, fosta si ea presedinte TSD de organizatie, a fost data uitarii. Din pacate, sunt doar cateva exemple de colegi care au muncit pentru partid, care au experienta profesionala, dar care nu au acest obicei de proslavire „la dos” sau „la bas”, si care au crezut ca fostul nostru coleg va reusi sa aduca schimbarea in partid, dar, dupa cum vedem, a uitat aceste aspecte si a promovat doar pe cine a proslavit la el, chiar mai abitir decat cuplul C & C, lasand de izbeliste toate proiectele si promisiunile infaptuite alaturi de cei enumerati mai sus si de restul care traiesc un gust amar.
mihai gherghe
Horcea Daniel – fost presedinte TSD Balesti, a plecat din PSD, satul de umilinta din PSD chiar daca e un tanar cu capacitate si evolutii politice bune asa cum spune lumea si am vazut si eu. Leonard Lungan – presedinte Balteni, plimbat cu duba procuraturii pentru referendum, un tip activ si muncitor din ce mi-am dat seama, dar nebagat in seama decat atunci cand este de munca. Melencu Elisa – fosta presedinta TSD nu stiu la ce organizatie, data uitarii si dusa cu vorbah de fostul prefect, desi a tras la greu si a muncit pentru partid chiar cand era presedinte fostul prefect, asa cum spun foarte multi tineri care au prins-o la organizatie. Mihai Gherghe – secretar PSD Targu Jiu, dus cu vorba de insusi fostul prefect si de cuplul C&C, desi, din ce se vorbeste in partid si din ce am vazut si eu, e diferit fata de liderii din noua generatie, coordonand bine doua departamente la ultimele alegeri.

”Dorin Teodorescu, promovat președinte de GAL pentru nivelul de analfabetism ridicat!”

dorin teodorescuNu mai vorbim aici de caracterul si comportamentul celui mai mic membru din famiglia Teodorescu, dar promovat presedinte de GAL tocmai pentru nivelul de analfabetism ridicat. Dar famiglia si alti adepti ai proslavismului „la bas” arata cu degetul catre cei care au muncit si muncesc pentru rezultatul surprinzator reusit in Gorj de premierul tarii. Noi, proștii si cei care nu acceptam astfel de promovari, suntem bagati in seama doar la actiuni si in campanii.
Nivelul de grețoșenie este unul foarte ridicat in randul noii generatii, tocmai pentru ca famiglia Teodorescu nu a facut absolut nimic.

Cheia succcesului în PSD: ”să știi când și pe cine să proslăvești!”

Și mai sunt multi tineri care sunt dezamagiti si spun ca ei cum sa promoveze daca cei enumerati mai sus, care chiar au muncit si au avut rezultate, nu reusesc. Probabil ca nu e pe nivelul de proslavire „la dos”. Că altii au reusit, desi, spun gurile din aprtid, nu au muncit asa mult, dar au stiut cand si la cine sa proslaveasca. Berca Ionut – inspector de sport, David Mihai – director de cancelarie, si unii cu state mai vechi, precum Georgiana Porumbel – supraveghetor CEO, Alin Vacaru – prefect, Dorin Teodorescu – presedinte GAL.

Fina cea rea de gură a lui Teodorescu a rămas neajutată. Sturzu și Ponta ”au insistat” să facă poze cu ea!

Ciudat e ca, din cei doi fini, georgiana tudornu a rezolvat decat pe unul. Catalin Panescu a fost angajat la Minprest dupa ce a plecat de la Lafarge. Fina Andritoiu (dupa casatorie) sau Tudor (numele de fata) Georgiana a ramas neajutata, poate si ca e rea de gura, dar naravase grav (din ce vorbesc colegii, mai ales referitor la episodul Bruxelles, când a conlucrat bine cu un roman care lucra acolo si era prieten cu unul din tinerii din delegatie), ajungand in prezent la un nivel de pupincurism dus spre paroxism (nu mai stie pe langa cine sa se gudure sa ajunga si ea la Bucuresti) si la un nivel de a barfi si discredita pe altii dus la nivelul de nesimtire. Am murit de ras cand am auzit-o cum se lauda, dupa participarea la sindrofia femeilor PSD-iste de la Bucuresti, că Sturzu si Ponta au insistat sa faca poze cu ea, desi, in realitate, alerga disperata sa isi faca poze cu ei , iar din poza cu ea si Ponta de pe facebook a decupat restul persoanelor ce apar in cadru, ca sa spuna ca Ponta a insistat sa-si faca poze cu ea. E jalnic si rasu-plansu la ce nivel au ajuns unii.
Avem o imagine extrem de proasta, dar daca cei care fac ceva si chiar îi duce capul, dar nu proslavesc, nu sunt promovati, nu avem ce face.

Actualul director de cabinet al lui Văcaru a făcut un accident grav, mușamalizat de frații Teodorescu!

Mihai-DavidCand actualul director de prefectura a facut accident destul de grav, cazul a fost musamalizat de fostul prefect si de fratele său. David Mihai era lipit de dosul lui Dorin Teodorescu. A facut masina praf si cateva tinere au avut nevoie de tratament. Accidentul a fost în 2013, pe drumul Rovinari – Targu Jiu. Nu s-a scris nimic, desi s-a rasturnat cu masina, a lovit o statie de autobuz, masina a fost dauna totala, iar o colega de partid chiar a avut probleme de sanatate de pe urma accidentului. S-a vaitat mult timp de dureri la spate.

 ”Sigur luăm bataie la anul. Putem noi sa zugravim tot judetul cu afise, ca nu mai merge!”

Am vorbit si eu cu colegi, chiar cu cativa din cei enumerati mai devreme. Au ceva, spun ceva, dar raman pe loc. Se vede ca unii chiar ar putea face ceva, dar cum scot capul apar barfe de ei si imediat raman pe loc. Asa o simt si o vad, ca altfel nu-mi explic.
Atunci sa nu ne mai miram, noi pesedistii, ca suntem unde suntem. Cred ca sigur luam bataie la anul. Putem noi sa zugravim tot judetul cu afise, ca nu mai merge.

”Dacă vorbești, te termină repede!”

Eu ma uit la colegii care sunt dezamagiti. Eu sunt inca novice, dar vad colegi multi care se implica si care vorbesc si ei de ce se intampla. Dar le e rusine, si lasa capul in barba, si nu vorbesc. Probabil vad ca daca vorbesti, te termină repede.>>

3 COMENTARII
  • gorjanul 16.03.2015 la ora 9:38 am
    Atmosfera de Sicilia in judetul Sarcinia .Diferenta ca in Sicilia sa mai facut curatenie , in Sarcinia nu . Inca .
  • ani 17.03.2015 la ora 9:21 am
    Teodorescu este penibil cu cele 4 masterate! Sigur ca poti face si 10 masterate daca dai banu si iei diploma, dar daca e asa, te mai si lauzi? Ce valoare au aceste masterate? Numai ca, dupa modelul predecesorului, s-ar putea sa ajunga prim ministru, daca nu ia locul lui Grebla la CC!
  • PAU prieten cu DANI 19.03.2015 la ora 10:38 am
    Sa va fie rusine in articolul asta, LICHELELE mari sunt criticate iar cele mici, adica POTAILE sunt laudate , cum ai vazut la Horcea "capacitate " , cand el a fost la PDL si nu a putut sa promoveze datorita incompetentei si caracterul lui infect , iar la PSD la pus Mihnea Costoiu , ca de ales nu-l alegea nimeni. Iar cu chestia "evolutiei politice bune" probabil te referi la traseul politic PDL, PSD si acum PLR, dar ai rabdare ca nici aici nu face pureci multi, deocamdata are dosar penal pentru niste inregistrari , neautorizate si care au ajuns la ziare , cam asta este priceperea lui, in rest un om sters fara vana , pupincurist si lingau la maxim , intreabal pe Paicu , ca acesta s-a speriat cand, zi de zi turna pe colegii lui si cetatenii comunei care criticau primarul .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.