Dian a pierdut lupta cu PSD Gorj pentru postul vacant de consilier local
Dian a pierdut lupta cu PSD Gorj pentru postul vacant de consilier local
Ultra - Scurte25 noiembrie 2013

Liderul PNL Gorj a cedat, într-un final, în fața celor de la PSD Gorj, în privința numirii consilierului local care să ia locul defunctului Constantin Blejan. Astfel, un pesedist va ocupa locul vacant din Consiliul Local, lucru hotărât în urma unei întâlniri ce a avut loc vineri, între Dian Popescu și Florin Cârciumaru.
Mai mult, pentru a o împăca și pe liberala Emilia Horoianu, Dian Popescu a declarat că aşteaptă demisia din funcţia de consilier din partea lui Gabriel Giorgi.
“Normalitatea ar fi ca Giorgi să-şi dea demisia din funcţia de consilier. La noi în partid a fost o decizie. Cel care este într-o funcţie de conducere, într-o instituţie, să-l lase şi pe altul. Asta a fost discuţia înainte de a se întâmpla ce s-a întâmplat. El trebuia să-şi dea demisia ca să intre Emilia. Cred că îşi va da demisia, va intra atunci şi Emilia şi atunci obligatoriu intră şi al PSD-ului, cam asta va fi soluţia. O să stau de vorbă, s-ar putea luni să se întâmple. Nu ştiu dacă se va decide ceva în şedinţa de consiliu local, dacă nu se poate, fac alta”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.
În replică, Giorgi a declarat că nu va demisiona și că nu vrea să vorbească despre acest subiect.
„Eu nu o să-mi dau demisia. Nici nu vreau să mai discut despre subiectul ăsta. Să fie sănătoşi,  eu aud acum pentru prima dată. Mie nu mi-a adus nimeni la cunoştinţă”, a comentat  Gabriel Giorgi.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.