Dian Popescu, despre Ion Călinoiu: ”Abuzează brutal de funcţia sa!”
Dian Popescu, despre Ion Călinoiu: ”Abuzează brutal de funcţia sa!”
Ultra - Scurte7 noiembrie 2013

Într-un scurt interviu acordat cotidianului Pandurul, liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a comentat recentele disensiuni dintre acesta și șeful CJ Gorj, Ion Călinoiu. Mai mult, Dian Popescu l-a acuzat pe Călinoiu de faptul că abuzează în mod brutal de funcţia pe care o deţine la nivelul judeţului, și crede că tensiunile în USL se vor accentua şi din cauza posturilor vacante din Consiliul Judeţean şi Consiliul Local.
”Eu niciodată nu am pomenit, în vreo discuţie, numele şefului vreunei instituţii publice sau măcar al vreunui funcţionar public şi nu m-am amestecat în treburile unei astfel de instituţii. Nu acelaşi lucru pot spune despre Ion Călinoiu. Pomenind, în conflicte politice, numele şefilor unor instituţii care ar trebui să fie independente, înseamnă că dumnealui îşi manifestă influenţa asupra acestora. Consider că Ion Călinoiu abuzează brutal şi ilegal de funcţia pe care o deţine la nivelul Consiliului Judeţean Gorj. E jenant că face asemenea declaraţii”, a adăugat senatorul liberal.
Întrebat ce părere are despre viitorul USL în Gorj, Dian Popescu a declarat că atât timp cât copreşedinte este domnul Florin Cârciumaru, alinața nu se va destrăma.
”Sunt convins că USL-ul de la nivelul judeţului Gorj nu se va destrăma atât timp cât copreşedinte este domnul Florin Cârciumaru, iar domnul Ion Călinoiu nu are nici o putere de decizie la nivelul conducerii USL. Eu colaborez cu domnul Florin Cârciumaru şi nicidecum cu Ion Călinoiu. Deciziile le luăm împreună şi nu există motiv să ne plângem de o colaborare defectuoasă”, a mai precizat Dian Popescu.
De asemenea, acesta a mai declarat că s-au lămurit lucrurile în privința lui Gabriel Giorgi,care  nu va fi exclus din PNL, şi va rămâne în continuare în Consiliu Local Târgu Jiu.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.