Dian Popescu, despre plecarea lui Romanescu: ”Pot să stau şi fără secretar coordonator!”
Dian Popescu, despre plecarea lui Romanescu: ”Pot să stau şi fără secretar coordonator!”
Ultra - Scurte28 octombrie 2013

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă alături de preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, europarlamentarul Cristian Buşoi, că nu este obligatorie numirea unei alte persoane în locul lui Marcel Romanescu pe funcţia de secretar coordonator.  Mai mult, Dian Popescu a ținut să precizeze că Romanescu a demisionat din respectiva funcție pentru că nu putea face faţă activităţii, fiind şi cadru didactic la Universitatea „Constantin Brâncuşi”.
„Au fost patru situaţii în care Marcel Romanescu nu a putut, din motive obiective, să participe la nişte lucrări de partid. Dânsul probabil şi-a dat seama că nu poate să se ocupe de această activitate, fiind şi cadru didactic la UCB şi a ales să demisioneze. Este o problemă a dânsului, nu a mea. Numirea unui înlocuitor este, într-adevăr, apanajul preşedintelui, dar pot să stau şi fără secretar coordonator. Nu sunt obligat să numesc unul. Am nişte variante, dar nu vreau să le divulg acum”, a declarat Dian Popescu.
Liderul PNL Gorj a mai vorbit și despre motivul pentru care nu se pot organiza alegeri la organizație județeană, spunând că acest lucru nu a fost aprobat de către conducerea centrală a partidului.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • ionel 28.10.2013 la ora 11:41 am
    Dian poate si fara el. Dian poate orice. Prietenii stiu de ce...
  • gorjanul 29.10.2013 la ora 14:40 pm
    Este adevarat tu poti sa STAI si fara secretar coordonator . Problema este ca tu nu esti platit de contribuabili sa stai ci sa MUNCESTI.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.