DIICOT-ul inventează teroriști. Electrician din Târgu Jiu, flancat de colonel DIICOT, la ceremonia de Ziua Națională
DIICOT-ul inventează teroriști. Electrician din Târgu Jiu, flancat de colonel DIICOT, la ceremonia de Ziua Națională
Investigatii1 decembrie 2014

 

Un electrician din Târgu Jiu, luptător în rezistența anticomunistă, a afișat azi, la ceremonia de Ziua Națională, un afiș cu Klaus Iohannis. Pentru că structura DIICOT din județul lui Ponta evaluează astfel de cetățeni ca potențiali teroriști, s-au mobilizat resurse inimaginabile pentru a-l supraveghea pe inofensivul electrician. Asta în condițiile în care la ceremonie n-a participat niciun demnitar cu rang înalt.
La Târgu Jiu, Ziua Națională a României a fost sărbătorită printr-o ceremonie extrem de searbădă, șefii județului lui Ponta mulțumindu-se să – și recite, din nou, discursurile de lemn din anii precedenți.
Această manifestare tipic comunistă a avut și un episod neașteptat. Țăpuș Constantin, un electrician de 56 de ani, căruia statul român i-a recunoscut oficial calitatea de luptător în rezistența anticomunistă, a afișat, la un  moment dat, un poster cu Klaus Iohannis, arătându-l – TOTAL INOFENSIV – zecilor de privitori care veniseră să urmărească festivitatea de Ziua Națională.
La Târgu Jiu, în fief-ul de dinozauri comuniști ai lui Ponta, astfel de gesturi sunt considerate ca deosebit de ofensatoare de către șefii pesediști ai județului. Pentru a-i binedispune pe acești dinozauri, șefii instituțiilor statului de drept mobilizează de fiecare dată resurse inimaginabile, supraveghind persoanele apreciate ca periculoase pentru orânduirea pesedistă.
De pildă, la manifestarea de azi, s-au cheltuit bani publici pentru ca acest electrician total inofensiv, Țăpuș Constantin, care n-a avut niciodată manifestări violente sau cu potențial destabilizator, să fie supravegheat milimetric de un consistent dispozitiv creat în acest sens. În realitate, astfel de practici au rolul de a intimida și de a ucide din fașă orice demers normal, firesc  și democratic, de opoziție față de PSD.
Publicăm alăturat imagini cu colonelul Daniel Răduțoiu, flancându-l pe luptătorul în rezistența anticomunistă Țăpuș Constantin.
daniel-radutoiu-01
În 1988, Țăpuș Constantin a fost anchetat de Departamentul Securității Statului, pentru propagandă ostilă orânduirii comuniste.
decizie tapus
Cu doar câteva zile în urmă, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, colonelul Florin Popescu, a reacționat total abuziv față de alți câțiva gorjeni care participau la o adunare publică spontană, tot în Piața Prefecturii din Târgu Jiu.

3 COMENTARII
  • Gore din Kitilla 02.12.2014 la ora 14:37 pm
    Electricianul pare pasnic, aveti dreptate. Da' poza lu' Iohannis!?
  • Tapus Constantin 02.12.2014 la ora 21:00 pm
    Pe noi opozantii politici anticomunisti regimul trecut si autoritatile comuniste ne blamau numindu ne tradatori si spioni in slujba imperialistilor americani iar autoritatile de azi au cam aceleasi mentalitati cand ne urmaresc ca pe niste teroristi periculosi ! Rusine !
  • Ion Popescu 04.12.2014 la ora 11:43 am
    Pai, ce-ati vrea? ca doar tot comunistii sunt cocotati pe fraiele Patriei. Inca! Avem nevoie de mai multe ”Tepus (e)”
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.