Din cauza inapților din PNL, baronii PSD par oameni de ispravă
Din cauza inapților din PNL, baronii PSD par oameni de ispravă
De cititInvestigatiiUltra - Scurte26 iulie 2015


În ciuda frământărilor de la nivel central, Partidul Social Democrat rămâne atotputernic în Gorj, în timp ce marele Partid Național Liberal își continuă politica sterilă de tip ”radio șanț”, clevetind de pe margine, din când în când.
PNL Gorj deplânge, de pildă, la modul cât se poate de siropos și politicianist, soarta locuitorilor din Țânțăreni, care nu au apă potabilă dar primesc, în schimb, ”pălării, eșarfe, și bere”, de la primarul PSD Maria Vasilescu, cu ocazia zilelor comunei.
bere tantareniÎntre a nu face nimic pentru cei din Țânțăreni, așa cum procedează liberalii din Gorj în majoritatea zonelor județului, și a le oferi un pahar de bere de zilele comunei, este o diferență imensă, care se va contabiliza la alegerile de anul viitor tot în favoarea PSD-ului.
Din păcate, tinerii din conducerea PNL Gorj refuză să înțeleagă că regimul pesedist din Gorj, unul cu suficiente nuanțe de tip mafiot, necesită abordări de substanță, nu doar proteste sporadice care rămân fără niciun fel de efect.
Nici la Țânțăreni și nici în alte zone ale județului, liberalii gorjeni nu dispun în acest moment de candidați serioși, dispuși să denunțe abuzurile primarilor pesediști aflați acum în scaune, și să propună proiecte serioase pentru localitățile în cauză.
Este încă o consecință a faptului că, de ani de zile, PNL Gorj a fost ținut închis de actualii lideri, din dorința lor de a-și conserva pozițiile.
Pe de altă parte, este exagerat să pretinzi liberalilor să aibă abordări serioase față de o comună ca Țânțăreni, de pildă, din moment ce ei lipsesc cu desăvârșire dintr-un municipiu ca Motru, acolo unde baronul Hanu taie și spânzură de ani de zile, nederanjat de niciun liberal.
Astăzi, PNL Gorj face ”opoziție” față de PSD sub nivelul unei gazete modeste, de provincie, condusă de foști … pesediști.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.