Director controversat la Penitenciarul Târgu Jiu
Director controversat la Penitenciarul Târgu Jiu
Altele29 ianuarie 2010

Penitenciarul din Târgu Jiu are un director nou și controversat. Amănunte, în Impact în Gorj.
După ce autoritățile s-au grăbit să anunțe  că incendiul de la Rânca a fost generat de o defecțiune la o centrală termică, proprietarul scrumului rezultat din cele șase cabane a declarat, ieri, pentru Radio Omega că „vinovate de producerea incendiului sunt autorităţile din Baia de Fier, CEZ Electrica, dar şi ISU Gorj, care a ajuns cu întârziere în staţiune, în noaptea incendiului”.
Începând cu viitorul an școlar, numărul elevilor se va reflecta direct în remunerațiile cadrelor didactice. Detalii, în Pandurul și pe Tele 3.
În România, nici meteorologii nu mai sunt ce au fost odată, motiv pentru o anchetă parlamentară. Mai multe, în Adevărul.
Despre noncombatul uzinelor româneşti din industria de apărare în fața companiilor din străinătate și a firmelor private care câștigă contracte de milioane de euro pentru diferite produse militare necesare armatei române, citiți în Jurnalul Național.
Despre cum a întărit trișorul Adrian Mutu renumele de hoţi şi escroci al românilor, în editorialul lui Cristian Tudor Popescu din Gândul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.