Directorii penali Tudor şi Urdea dăunează grav oraşului Târgu Jiu
Directorii penali Tudor şi Urdea dăunează grav oraşului Târgu Jiu
Investigatii15 septembrie 2011

GORJNEWS demarează curăţenia de toamnă la Poliţia Locală!

De peste un an, GORJNEWS dovedeşte infracţiunile în legătură cu serviciul săvârşite de conducerea Poliţiei Locale Târgu Jiu. Întrucât suntem pe deplin edificaţi că primarul Florin Cârciumaru nu are nici cea mai mică intenţie de a cerceta pe fond, la modul real, abuzurile şi ilegalităţile incredibile de la Poliţia Locală, GORJNEWS demarează o campanie de presă şi depunerea mai multor plângeri penale, la capătul căreia dorim ca cei vinovaţi să răspundă conform faptelor lor şi ca Poliţia Locală să fie condusă de persoane competente, responsabile, capabile să creeze o instituţie modernă, aflată în slujba cetăţeanului, a comunităţii şi a legii.

Cârciumaru şi Tudor, colegi de clasă în copilărie, tovarăşi de ilegalităţi acum

În legătură cu actualul director executiv al Poliţiei Locale Târgu Jiu, Ion Tudor, am demonstrat în Ziarul de Investigaţii GORJNEWS şi în emisiunea „Panoul de Onoare”, pe care o realizez la Gorj TV, că încalcă legea mai des decât respiră, că nu mai are ce să caute în fruntea acestei instituţii care ar trebui să slujească cetăţeanul. Se pare că fostul coleg de clasă din copilărie al lui Tudor, primarul Florin Cârciumaru, nu are capacitatea de a înţelege că un ins dovedit că încalcă frecvent legea trebuie deferit procurorilor şi, bineînţeles, demis urgent de la conducerea Poliţiei Locale. Această instituţie ar trebui să vegheze la respectarea legalităţii, nu să adăpostească posibili infractori în posturi de conducere. Din păcate, Cârciumaru s-a limitat la a numi o comisie de cercetare căreia i s-a ordonat să-l scoată basma curată pe Tudor. Toţi membrii acestei comisii de cercetare, muşamalizând ilegalităţile de la Poliţia Locală, devin complici, comit ei înşişi infracţiuni în legătură cu serviciul, care în cele din urmă vor fi dovedite şi sancţionate.

Urdea e cercetat ilegal de subordonaţii săi

De competenţa procurorilor este şi “performanţa” directorului adjunct Florin Urdea, fiul secretarei lui Cârciumaru, dovedită de noi, de a transforma comisia de disciplină a Poliţiei Locale într-o structură de tip securisto-comunist, prin care are loc epurarea instituţiei de angajaţii înscrişi în sindicate neagreate, hăituirea celor care nu sunt nici rude, nici pile ale lui Tudor şi Urdea şi care nu consimt la a duce la îndeplinire ordine ilegale. De râsul curcilor: în urma dezvăluirilor noastre, o comisie alcătuită doar din subordonaţi ai lui Urdea îl cercetează în prezent pe acest pretins manager, care în mediul privat ar putea conduce cel mult nişte cârciumi slinoase, ca acelea din Parcul Central, primite pe doi lei de la Cârciumaru. Dacă primarul nu ştie sau nu vrea să ştie legile pe care ar trebui să le respecte, juriştii Primăriei, plătiţi din bani publici, ar fi trebuit să-i spună lui Cârciumaru că e ilegal ca Urdea să fie cercetat disciplinar de subordonaţii lui şi că fiul secretarei primarului trebuia deferit comisiei de disciplină din Primăria Târgu Jiu.

Poliţiştii locali, condamnaţi la înfometare şi boală

Ziarul de Investigaţii GORJNEWS va merge până în pânzele albe pentru ca la Poliţia Locală Târgu Jiu să se stabilească vinovaţii şi vinovăţiile, pentru ca angajaţii acestei instituţii, condamnaţi la înfometare şi boală prin nişte salarii de mizerie, plătite şi acelea cu întârziere, să nu mai fie, pe deasupra, batjocoriţi, umiliţi, hăituiţi şi agresaţi.

Dacă primarul nu ia măsuri, 96 din alegătorii din Târgu Jiu sunt cel puţin cretini

Domnule Florin Cârciumaru, dacă aţi găsi timp şi răbdare pentru a citi Legea Poliţiei Locale, aţi înţelege că instituţia creată de Tudor nu are nimic în comun cu ce ar trebui să fie o Poliţie Locală în slujba cetăţeanului, a comunităţii şi a legii. Am înţeles, din anumite sondaje de opinie, că 96 la sută din alegători doresc să continuaţi ca primar al Târgu Jiului. Domnule primar, faptul că dumneavoastră îi susţineţi necondiţionat şi independent de faptele lor penale pe Tudor şi Urdea la conducerea Poliţiei Locale Târgu Jiu dăunează grav acestui oraş şi îmi întăreşte convingerea că 96 la sută din alegători sunt cel puţin cretini

31 COMENTARII
  • fost si viitor 15.09.2011 la ora 19:56 pm
    ce fata de turnator are parca ar fi lucrat la securitate domnule tudor cu t mic ca nu meriti mai multe la cate ai comis si comiti apropo in secunda 1 imi dadeam demisia si plecam din tg jiu cu tot cu urdea draghescu amanta purcea catel tot apropo si catiava porci din institutie unul cica atras cu arma rusinicaaaaaaaaaaaaaaaa
  • geo 16.09.2011 la ora 12:19 pm
    Doi handicapati. Pai daca nu ar fi fost ei , cine mai lipea afisele electorale ale lui Carciu ? Sau cine le mai rupea pe cele ale contracandidatilor ? Si cine mai ameninta toti buticarii, frizerii si carciumarii , sa nu permita ca in spatiile comerciale sa lipeasca alte afise decat ale varuitorului de borduri ? Neica Tudor tocmai de aceea este mentinut la carma Politiei Locale , fiindca el cunoaste foarte bine mecanismele si metodele Politiei ,,,,Politice. Este maestru .
  • KAKA 17.09.2011 la ora 23:11 pm
    acesti domni si mari conducatori nu isi recunosc meseria pe care o practica de politisti, priviti politiile locale din alte state alea sunt o fala aici este de cacat. mie scarba de voi astia care le reprezentati, HOTI PE FATA !!!!!!!
  • un agent 18.09.2011 la ora 18:40 pm
    ce ma surprinde ca nu mai latra niciunu pe aici sa-i tina palma taticutului lor! probabil ca nu mai au ce spune acum pt ca tottul este destul de clar cine pateaza imaginea si numele acestei institutii! in orice caz nu baietiii de la pro lex! acestia lupta din rasputeri sa o spele sa o curete de cacatul In care este! aceasta institutie merita mult mai mult decat ceea ce are in prezent! CINSTE PRO LEX! BRAVO BAIETI!
  • un nene 18.09.2011 la ora 18:51 pm
    Neicaaaaaaaaaaaa! Ce facusi?! Iar o dadusi in bara?!! Nu te lasa deloc Daju asta in pace! E tot cu okiu si pixu pe tine si acum mirosi a ****!!! Pe bune ca pute a **** si a puscaraie de la o posta! SA ZICETI MERCI VOI ASTIA DE-AI CA NEICA ION CA BAIATU ASTA NU E PROCUROR DNA, CA ERAU DEMULT ELICOPTERELE AICI!!!
  • alt nene 18.09.2011 la ora 21:31 pm
    Poate nu e tarziu sa se faca si procuror ca mintea il duce iar curaj are destul . Da' n' are loc de Volintiru , a carui nevasta notar autentifica toate actele lui dl Sarcina . La noi ca in Sicilia . Procurorii intocmesc actele mafiotilor , ba mai mult le asigura acoperirea in timp de ,,,,ploaie . Asta pana cand se va porni vreo furtuna .
  • Narcis DAJU 18.09.2011 la ora 22:45 pm
    @) alt nene 1. Niciodata nu as mai accepta sa lucrez in vreo institutie de stat. 2. In mod cert, s-ar da spaga cat casa lui Volintiru de langa Coloana Infinita ca sa nu ajung nici macar portar la vreunul din Parchetele din România.
  • bobo 19.09.2011 la ora 20:57 pm
    rugeanu ala care doarme prin politia locala la ce l-au mai primit inapoi nevasta-sa nu il primeste acasa, e cel mai mare sifon al lui tudor, e un ******** **** care in afara de mancat dormit si ***** nu face nimic, da-l afara tudore ca o sa-ti para rau, are amenda penala si a fost reincadrat, n-are nici haine pe el, cica e ginere de avocati dar zici ca e un zdrelea, mergea cu varburg pana acum doi ani un taran de la stejaru care cand bea si el ceva doarme prin gara o sa va aratam si poze in sensul asta nu sunt povesti,afara cu ****** asta tudore, un taraie ismene nu are nici o treaba cu politia vai mama lui rusine sa ne afisam cu un asemenea gogosar pe strada...................
  • manta mincinosuuuu 19.09.2011 la ora 21:08 pm
    echipa de interventie, aia care au facut liniste in oras, se zice ca tudor ii foloseste pe la biserici, asta nu e zdravan, puscaria o sa-l manance, o sa iese si treburile astea la iveala, tudore nu ai realizat nimic in viata ta, ai avut doua rapandule urate, ti-ai lasat copiii pe drumuri de mici, o sa ajungi rau si apropo insusi copiii tai vorbesc de cum i-ai crescut si cum i-ai abandonat esti un ***** ai sa tragi linie si in afara de doua trei ********* ***** ultima mai ales corina pau e o ******* ***** si ****** n-ai facut nimic in viata ta , demisia si la pensie micule comunist..........
  • lari rutieristu 19.09.2011 la ora 21:23 pm
    tudor se cam intalneste cu calugarii,la femei nu se pricepe ,am fi de acord sa se calugaresca la o manastire,oricum in afara sa linga prin manastiri si sa pupe mainile calugarilor nu stie nimic, primaru ar trebui sa il dea afara si sa il puna seful parastaselor pe gorj ar fi numarul unu si pe prima doamna corina pau sa o ******** sa o bage intrun ***** si sa o pastreze cu el toata viata in manastirea unde va inbatrani , pot sa se iubeasca in continuare unul **** si unul *** si asa gagica rade de el ca nu mai poateeee nimic........primeste binecuvantarea noastra tudore.
  • coliva spuneee 19.09.2011 la ora 21:36 pm
    are dreptate cel care a comentat mai sus ,are si el trei patru oameni cu care pozeaza si isi face toate treburile ca restul sa ii urmariti pe strada sunt vai de ei saracii miros a prosti de la un km si mai miros si a jeg,si pe aia ii terfeleste peste tot pana cand o sa plece si aia si dupa aia o sa se duca cu corina pau prima doamna a institutiei in misiuni si la parastase care sunt slabiciunile lui tudor ,cu prescuri si capatale o sa ramai tudore.
  • ionescu vadeni 19.09.2011 la ora 21:50 pm
    rugeanu ala e un casat, nevastasa nu il primeste acasa pentru ca sforaie rau si in timpul somnului mai trage si aere si doamna nu le suporta,mai tudore pai daca nevasta-sa ,o ********** de avocata, nu il primeste acasa o institutie ca politia locala cum l-a primit inapoi pe casatul ala,afara cu el , o sa ti se traga de la reangajarea astuia pentru ca e un nenorocit care a batut un baiat in timpul serviciului si tu il primesti inapoi,pe langa aspectul de tot rasul pe care il are acest rugeanu , pateaza imaginea politiei locale care si asaaaaaaaa e bagata pana la fund in c............
  • EU 20.09.2011 la ora 8:54 am
    acest rugeanu cand faceam servici cu el adormea la volan trebuia sa stau cu mana dupa capul lui sal atentionez cand adoarmea si sforaia mai tare de cat motorul la aro este inregistrat cat de curand o sal dea baietii pe net referitor la amenda penala e strigator la cer ca i sa ridicat suspendarea si executa servici tudore ori esti **** rau ori esti dus cu ***** baiatule ai mai fost si avocat bine avocat de * *** ca habar nu ai securist ordinar ce esti mai si povestesti cum faceai oamenii sa spuna si ce n-au facut cand le bagai mana in usa si le-o strangeai poti umbla pe la biserici oricat ca de nu sti decat 2 lucruri sa pupi mana la preoti si fundul lui carciumaru
  • Denisa 22.09.2011 la ora 0:37 am
    Domnule Daju, sunt adevarate toate cele scrise de dumneavoatra pana in prezent, dar legat de acest subiect mai trebuiesc facute cateva adaugiri, mai exact in afara de cei doi penali Tudor si Urdea, la Politia Locala Targu Jiu mai sunt in spatele acestora o sleahta de infractori. Concret, Rugeanu Claudiu Ilie condamnat cu amenda penala la Curtea de Apel Craiova, sentinta definitiva pronuntata acum aproximativ 2 saptamani, deci infractor dovedit care in acest moment este tot politist local, este functionar public si are in prezent ANTECEDENTE PENALE. http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=54&d=MzE4MDAwMDAwMDAwODYwMDU* . Un altul este Draghescu Gheorge, despre care a-ti mai scris in mai multe randuri, un adevarat monument de prostie, el a semnat pentru legalitate (juristul institutiei fiind) toate documentele, mai ales cele legate de disponibilizarea a proximativ 150 de oameni. Acest individ in loc sa atraga atentia conducerii institutiei despre desele incalcari ale legii, s-a complacut in a semna de legalitate toate ilegalitatile. Desigur efortul nu a fost in zadar pentru ca ceva mai tarziu a fost facut sef de serviciu ca si rasplata evident. Pe langa cei doi mai sunt si multi altii precum, Draica Constantin cel ce a facut uz de arma in institutie, si care laolalta cu mai multi indivizi tot colegi cu acesta au musamalizat cazul si au inlocuit cartusul tras cu unul nefolosit. Asadar o hoarda de infractori se adapostesc acolo, mai sunt destule infractiuni si pe parte economica si de management, abuzuri in serviciu, infractiuni in legatura cu serviciul, etc...... Asadar continuati cu acest subiect pentru ca nu cred ca exista asa ceva in Romania, de o gravitate asa de mare ca ceea ce se petrece la Politia Locala Targu Jiu.
  • Noi toti 23.09.2011 la ora 0:12 am
    Krupenschi Emilia Nicoleta, reprezentant Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali o pupincurista de prima mana, ea concepe caracterizarile dupa caz pozititve sau negative, ale fostilor sau actualilor angajati. Pentru Rugeanu Claudiu totul numai de bine, in realitate el fiind infractor dovedit, pentru Chiritoiu Cosmin totul numai de rau ca asa e bine cica si crede ca nu o stie nimeni. Stim si asta, si mai stim...............
  • cocenita lui cocean 23.09.2011 la ora 0:26 am
    Si Tudor si Urdea trebuie sa plece, niciunul nu este mai breaz, au format o echipa ale carei rezultate se vad foarte bine. Daca vreunul era mai bun trebuia sa iasa si sa arate cu degetul pe celalalt, asa este clara vinovatia amandurora. Domnule Primar daca vreti o Politie Locala adevarata trimiteti la plimbare pe cei doi directori, cu Urdea director va fi acelasi rahat, pardon cacat ca si cu Tudor. Politia nu este pentru ei. O sa vedeti ca balamucul nu se va termina cu Urdea director. Stiti bine ca nu va face treaba si in plus si el este manjit rau de tot. Nu mai merge asa, multi trebuie sa plateasca se stiu ei care si vor platii ca asa e scris, destul cu smecheria.
  • gica 23.09.2011 la ora 1:55 am
    Cum e turcu si pistolul . Cine se aseamana se aduna . Spune mi cu cine te insotesti , ca sati spun cine esti. Banii fac bani și păduchii tot păduchi. Capra sare masa, iada sare casa . Hoțul de la hoț învață. Lupu-și schimbǎ pǎrul, dar nǎravul ba. Lucrezi de doi bani, dar vrei doi curcani. Mama proștilor e mereu gravidă. Neamurile și vecinii sunt dați de Dumnezeu, prietenii ți-i alegi singur. ACESTA ESTE UN PAMFLET . ORICE ASEMANARE CU CELE DOUA PERSONAJE ESTE INTENTIONATA.
  • un cacat principal 25.09.2011 la ora 17:06 pm
    Credeti ca mai face ceva Tudor pentru politistii locali, in veci. Nu a facut, nu face si nu o sa faca vreodata pentru ca nu il duce nici capul sa ganeasca. Nu are curaj in fata primarului sta drepti ca un las uitand ca in spatele lui are o armata de oameni care spune el ..........:)au ramas oamenii buni :).......da, dar vezi ca oamenii buni trebuie si platiti domnule Tudor. Sa manance copiii si familile lor banii care ni papa noua. Acum nu mai are vaca lapte ca pana in anii anteriori, dar si acum ne sug pana la ultima vena ca, probabil trebuie sa isi mai acopere niste datori facute pe ici pe colo. Pro Lex are coloana vertebrala si lupta pentru membrii.
  • fix in pix 25.09.2011 la ora 17:22 pm
    Tudore sa pui abtipilduri cu partidul indragostit si pe masinile institutiei ca spuneai matale odata la un post de telviziune ca :) trebuie sa fi cu partidul care este la putere :) vai de capul tau pe fata ne arati ca esti executantul tuturor. Sa nu uiti un singur lucru PRO LEX TE VA LEGA :) iar desteptii aia care te inconjuara, sti matale care sunt :) vor alerga ca sobolanii prin curte.Pe durata mandatului si din pacate si in prezent te-ai crezut ca in curtea de la Lelesti, propietate privata, ALOOOOOOOOOOOOO nene esti la oras aici
  • pro media 28.09.2011 la ora 21:44 pm
    salutare! din toate articolele publicate pe acest site, cele cu tudor si urdea au cele mai multe coment-uri.. adica au reating! ca dracu sa nu scrie domnul daju despre ei... si tot odata sunt si catelusi care latra de foame! in general e un ziar bun!
  • Tudor 03.10.2011 la ora 17:28 pm
    VA AMANDEZ PE TOTI. VOI CREDETI CA VA JUCATI? UNDE VRETI SA PLEC? INAPOI LA OPC? NU AM LOC DE COJOCARU SI ALTII!!! SI-N PLUS IMI PLACE UNIFORMA, IAR ACOLO NU-MI DAU ARME. BA!!! O SA VA LUATI MASINILE DE LA TRANSLOC IN FIECARE DIMINEATA!!! E o gluma desigur. Sa-i ia dracu pe toti. Pana se rezolva ceva sper sa-mi iau familia sa plec in Norvegia sau in alta tara fara jegosi!!! Dosar penal? Nu!!! Dat la cap noaptea!!! Asta e rezolvarea...Dar cine se risca? Eu nu.
  • otilia 06.10.2011 la ora 10:51 am
    un articol foarte prost scris.nu contest faptele domnilor mentionati, dar gazetareste articolul este foarte prost...
  • eu 09.10.2011 la ora 14:26 pm
    Domnule Daju la Politia Locala e forfota mare si asta datorita faptului ca conducerea centrala a sindicatului PRO LEX la propunerea liderilor de la TG JIU ,AU SISTAT oprirea cotizatiilor pe statul de plata .Acest lucru se va face pe chitantier deoarece TUDOR nu va mai putea tine asa zisa evidenta a membrilor PRO LEX ,pt ai teroriza ,e foarte suparat ca nu mai stie cine se inscrie a ajuns sa zica ca s a desfintat grupa . Doresc sa i aduc la cunostiinta ca plata catre sindicat se face cum considera sindicatul si nu cum doreste institutia nu scrie niciunde ca nu este legal ,iar daca se desfinta era anuntat ,apropo habar nu are in ce conditii se dizolva un sindicat sau o grupa sindicala jenant ,va multumesc. Zilele astea domnule DAJU am sa va trasmit ce au raspuns cei de la primarie referitor la plangerea pro lex e strigator la cer DOMNUL sa ne ajute
  • corina pau 12.10.2011 la ora 15:54 pm
    Puiul meu, ce ne facem? Incep dulaii sa ne manance, puiul meu, hai mai bine sa demisionam si sa plecam ca astfel, puscaria ne mananca!!!!!!!!! bauuuuu... bauuuuu...
  • un cacat principal 16.10.2011 la ora 21:26 pm
    domnule director executant, pardon executiv dece nu aveti curajul sa va exprimati problemele si nemultumiriile din politia locala, referitor la salarii care sunt de cacat in operativa primariei ??????? dece domnule ???????? in fata multora din institutie esti o vitanje puturoasa din care te hranesti zilnic. a avut dreptate ala mic cand a zis ca instituia e de cacat, vai de steaua voastra.
  • corinus a lui pau 16.10.2011 la ora 21:33 pm
    nu-i nimic ca din banii care i-a papat puiul meu si cu mirea administratorul de carpe putem inchiria un vaporas si sa fugim. offfff ce oameni rai pe aici !!!
  • corinus a lui pau 16.10.2011 la ora 21:37 pm
    am uitat cevaaaahhhh, sa creasca putin raul tismana si plecam, ahhh numai suport stresul de la politia locala. norocul cu puiul meu ca are sustinere de la varf ca astfel eram de mult contravenienta
  • anonimus 28.10.2011 la ora 20:21 pm
    Domnule Daju cred ca in viitorul apropiat toti politistii locali din intreaga tara vor avea de suferit in urma unei noi reorganizari. Daca tot ati deschis atatea subiecte despre cum isi fac treaba acesti conducatori, sefi si sefuti facuti la apelul bocancilor, cred ca ati putea sa trageti si un semnal de alarma despre cum isi pot pierde locul de munca acesti oameni, prin trecerea structurilor de ordine publica si serviciul de circulatie rutiera ale Politiei Romane in subordinea primarilor. Cred ca prin aceste manevre se urmareste inlocuirea multor politisti locali si bineinteles si a sefilor actuali cu cei din MAI, care spre deosebire de actualii politisti locali(nu toti!) stiu sa-si faca meseria de politist. Circula foarte multe comentarii in legatura cu cele relatate mai sus si de aceea este un subiect sensibil si ar merita tratat cu foarte multa seriozitate.
  • 100% contra 29.10.2011 la ora 1:07 am
    Da, corect Anonimus se incearca inlaturarea politistilor locali cu cei de la politia municipala. Ideea care este, trebuia sa se dea de afara de la romana,au fost putini care au fost disponibilizati si daca tot se face confuzie trece Igas ce viseaza noaptea face ziua, ordinea publica si circulatia de primarie ca acolo primarul stie el ce are de facut adica, primarul v-a fi nevoit sa dea el afara din ai lui invocand bugetul slab. Intrebarea este urmatoarea, au fost vreodata gardienii, comunitarii si actualii politisti locali de MAI ? normal ca nu. E o facatura pe care ai v-a revolta pe foarte multi. Se incearca multe, se cauta prostimea ca asa aiba de unde sa se culeaga roadele.
  • justitiarul 07.11.2011 la ora 8:27 am
    o structura fara rost.indivizi de toate inaltimile pe care -i vezi sorbind o cafeluta,vorbind la telefon ori intre ei.niste amarati,scosi de la coada sapei ,pe care in veci nu ar fi trebuit sa o lase din mana.pamantul nemuncit,cheama taranii sa-l cultive,nicidecum sa fluiere ori nu prin intersectii.niste amarati ca noi toti de altfel care asteapta prin nemunca doar prin pierdere de timp sa treaca luna,sa ia si ei un ban daca nu uita primaria si daca mai are de unde da.
  • anonimus 26.11.2011 la ora 15:08 pm
    Aici gasiti un adevarat exemplu de edil local si politie, care isi fac datoria cu cei care se cred mai presus de lege. http://www.evenimentul.ro/articol/conducerea-politiei-locale-vaslui-va-fi-decapitata.html Cand se va intampla si in acest oras nu se stie.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.