Disperare în PSD: minori din școli generale, trimiși să-l susțină pe Ponta! VIDEO
Disperare în PSD: minori din școli generale, trimiși să-l susțină pe Ponta! VIDEO
InvestigatiiUltra - Scurte11 noiembrie 2014


La Târgu Jiu, pentru că adulții nu-l mai suportă pe Ponta, pesediștii disperați au dus minori din școli generale la un concert electoral!
În încercarea disperată de a masca aversiunea gorjenilor față de Ponta și de a inocula aparența unei susțineri populare în alegerile prezidențiale, ieri s-a organizat la Târgu Jiu un concert electoral, la care au participat patru dintre cele mai în vogă staruri autohtone: Alex Velea, Lidia Buble, Adrian Sina și Anda Adam.
poster concert
Cu toate că s-au cheltuit sume importante pentru aducerea acestor artiști la Târgu Jiu, iar concertul a fost promovat agresiv, zile în șir, la evenimentul electoral s-au prezentat doar câțiva localnici. În disperare de cauză, pentru ca cei patru artiști să nu cânte … la lună, liderii PSD Gorj au adus la fața locului minori din licee, dar – incredibil!!! – și din școli generale. Elevi din mai multe școli și licee au fost scoși de la cursuri și trimiși la evenimentul electoral, cu toate că se adresa persoanelor cu drept de vot.
Nici măcar prezența președintelui TSD, Mihai Sturzu, n-a convins gorjenii să-și exprime susținerea față de Ponta.
[youtube]rytbgfvRyg8[/youtube]
Jurnaliștii postului local TELE3, care au surprins aceste imagini, susțin că vicepreședintele PSD Ion Călinoiu le-a lovit camera de filmare și i-a amenințat că va bloca difuzarea acestui material.
De foarte mult timp Ponta n-a mai îndrăznit să meargă printre oamenii de rând din Gorj, el fiind păzit întotdeauna de sute de SPP-iști, jandarmi și polițiști, veniți să-l protejeze de ”iubirea” pe care i-o poartă gorjenii.
Aversiunea gorjenilor față de Ponta este cât se poate de justificată. Pe 28 noiembrie a.c. se împlinesc 10 ani de când Ponta activează ca deputat de Târgu Jiu. În cei 10 ani, Ponta n-a adus în Târgu Jiu niciun investitor și n-a creat niciun loc de muncă, deși s-a numărat printre cei mai puternici și influenți demnitari ai statului român.
Pentru concertul electoral de ieri, liderii PSD Gorj au ales ca loc de desfășurare un heliport destinat exclusiv urgențelor medicale, făcând imposibilă aterizarea și decolarea aparatelor de zbor.
[youtube]rD4ihhw27bg[/youtube]

1 COMENTARII
  • gorjanul 13.11.2014 la ora 10:43 am
    Oare de ce sibienii l-au votat pe Johannis cu 70 % iar gorjenii pe Ponta cu doar 50% ? Pentru ca ,si unii si altii stiu ei de ce .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.