Disperare mare: Ciprian Florescu nu mai e în grațiile lui Ion Călinoiu!
Disperare mare: Ciprian Florescu nu mai e în grațiile lui Ion Călinoiu!
De cititInvestigatiiUltra - Scurte9 martie 2015


Robert Filip, preferat de Călinoiu  la șefia Consiliului Județean
S-a porcit degeaba! E vorba de Ciprian Florescu, un tânăr politican pe care l-am susținut și l-am apreciat necondiționat, nesfiindu-mă să remarc că este printre puținii pesediști care răzbise în politică și administrație fără să fie copilul, nepotul sau ginerele cuiva.
Din păcate, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai crunte dezamăgiri pentru zeci de mii de gorjeni, care se așteptau ca acest tânăr ce părea curat și cu principii de viață de nezdruncinat să aducă un suflu nou și o schimbare cât se poate de necesară în Consiliul Județean.
Din prima zi, Florescu s-a transformat în umbra necuvântătoare a doctorului agramat Ion Călinoiu, făcând eforturi să nu se remarce prin nimic altceva, în speranța că în 2016 el va fi alesul pentru succesiunea la postul de președinte al Consiliului Județean.
Nu doar că n-a mișcat niciun deget, pentru a nu-l leza în vreun fel pe întâiul om de administrație al județului, ci s-a și porcit la modul cât se poate de evident, pentru a proba că noul său model în viață este Ion Călinoiu.
Un singur exemplu: în timpul campaniei electorale, în sediul PSD, ziariștii i-au arătat mii de pliante electorale cu ”Iohannis, traficant de copii”, aflate chiar sub nasul lui, dar Florescu n-a recunoscut nimic și nu s-a abținut de la a replica cât se poate de mârlănește, ca un golan de cartier cu replici dintre cele mai slinoase.
[youtube]JCL-t7uoGIM[/youtube]
Deși a făcut tot ce s-a priceput ca să-l copieze pe Călinoiu, Florescu a primit în ultimele luni lovitură după lovitură, chiar de la stăpânul său. Întâi, Călinoiu n-a avut replică în momentul în care Alin Văcaru, prefectul – păcănele, a anunțat că ia în calcul o candidatură pe postul de președinte al Consiliului Județean. Apoi, întreg PSD-ul s-a arătat extaziat la ideea susținerii lui Cosmin Popescu pentru scaunul lui Călinoiu. Singurul care a replicat că, totuși, Florescu ar fi mai potrivit a fost chiar … Florescu.
Pe fondul conflictului ce nu mai poate fi nici ascuns, nici negat, dintre dinozauri și ”lupii tineri și flămânzi”, Călinoiu i-a aplicat lui Florescu lovitura finală chiar săptămâna trecută. La plecarea la Târgul Internațional de Turism de la Berlin, Călinoiu l-a delegat să-l înlocuiască la șefia Consiliului Județean pe Robert Filip, o beizadea obișnuită mai degrabă cu cluburile de noapte decât cu mediul administrativ, lăsându-l pe Florescu cu ochii în soare.
Din păcate, inși ca Florescu, Teodorescu, Văcaru și Vână au expirat rapid, și moral, și profesional – în percepția maselor – chiar înaintea unor dinozauri ca Ion Călinoiu sau Florin Cârciumaru.
Personal, îi prefer veșnici pe cei doi, în locul acestor jagardele iresponsabile.

1 COMENTARII
  • gorjanul 09.03.2015 la ora 11:08 am
    Poza geniala , personajul ,,,,prostovan .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.