Doar un tur în cupă
Doar un tur în cupă
Alte sporturiSport24 mai 2012

Final de stagiune și pentru handbaliștii Energiei

Energia Pandurii Târgu Jiu a spus adio sezonului handbalistic 2011-2012 cu o înfrângere la Baia Mare, 32-28 (13-14) în fața celor de la HC Odorhei în primul tur al Cupei României.
După ce a terminat sezonul pe locul 6, Energia a plecat la Baia Mare, oraș care a găzduit turneul Cupei României în acest an, cu speranța de a putea face din nou o surpriză plăcută fanilor săi, așa cum reușise în urmă cu un an, când a ajuns în finala competiției. Realizările de pe teren ale handbaliștilor gorjeni nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor decât vreme de 30 de minute, repriza secundă a meciului cu HC Odorhei dezvăluind încă o dată că fără un lot în adevăratul sens al cuvântului nu se poate face mai mult.

O repriză și atât…

Elevii lui Andrieș au plecat ca din tun în meciul cu echipa din Odorhei, a condus la capătul primelor 15 minute de joc cu 9-4, dar antrenorul adversarilor a spus stop avalanșei de goluri din poarta echipei sale cerând un time-out ce le-a prins bine celor din Odorhei. Chiar dacă Dragomir a făcut un joc bun în prima repriză, HC Odorhei s-a apropiat de Energia, a marcat de partu ori la rând ducând tabela la 9-8 pentru gorjeni și a rămas la un singur punct în spatele gorjenilor la intrarea la cabine.

Ciobanu a „păstrorit” repriza secundă

Dacă în prima repriză Dragomir a fost remarcat, în cea de-a doua a fost rândul fostului său coleg de la Energia, Ionuț Ciobanu, care a închis toate unghiurile și i-a adus la exasperare pe jucătorii echipei gorjene, care au ratat din toate pozițiile. Dacă linia de 9 metri a funcționat mai bine ca altădată, cele două extreme ale Energiei, golgheterii echipei, Apolzan și Asoltanei, au contribuit cu doar 6 puncte la zestrea totală a echipei gorjene, fapt care a contat enorm în economia partidei, una în care Andrieș nu a putut folosi doi dintre interii săi, pe Mazilu și Mledenciu, iar Enache a fost folosit o scurtă perioadă, el nefiind încă refăcut după accidentarea suferită în debutul returului campionatului recent încheiat.

HC Odorhei – Energia Pandurii 32-28 (13-14)

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” (Baia Mare), spectatori 200
HC Odorhei: Ciobanu – Kuzmanovski (11 goluri), Florea (3), Johanson (3), Rusia (7), Komporai (2), Adomnicăi (3), Mihalcea (3).
Energia: Dragomir, Rădulescu – Păiuş (6), Apolzan (4), Dan Ilieş (1), Giotoiu (3), A. Popescu (6), Udriştoiu (1), Şandru (5), Asoltanei (2).
Au arbitrat: Pavel/State.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.