Doctoratele la control! Primul pe listă, Ion Călinoiu
Doctoratele la control! Primul pe listă, Ion Călinoiu
Investigatii5 iunie 2013

ion calinoiu

Întrucât peisajul politico-administrativ al județului Gorj colcăie de doctori semi-agramați care confiscă toate microfoanele și își dau cu părerea despre orice, trimițând în derizoriu adevărații specialiști care, fără susținere politică, n-au nici dreptul la cuvânt, GORJNEWS și Grupul de Acțiune în Interes Public au decis să demareze o investigație – serial despre felul în care și-au obținut titlurile de doctori o serie de personalități publice al căror discurs ne face să ne îndoim și de diplomele lor de bacalaureat.
Pentru că respectăm valoarea, vom începe cu lucrarea de doctorat a președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Domnia sa este, fără îndoială, o personalitate de tip renascentist, care, deși și-a obținut doctoratul în agronomie, în 2010, dând apă la moară celor care clevetesc că e cam țăran, a ajuns în ultimele luni printre cei mai vocali specialiști în minerit și energie. Paradoxal, cu cât Călinoiu se pronunță mai mult asupra acestui domeniu, cu atât lucrurile merg mai prost.
Verificarea lucrării de doctorat a lui Călinoiu are drept scop și consolidarea poziției domniei sale de președinte al Consiliului Consultativ al UCB. Este vorba de un fel de gard viu, alcătuit din personalități proeminente ale științei contemporane, care s-au adunat în jurul UCB transmițând un semnal clar: Adrian Gorun nu e așa cum pare, e doar surmenat de cele 27 de ore lucrate pe zi într-un an în care a scris și 12 cărți.
Fără îndoială că, după ce expertul nostru în plagiate, Cerasel Cuteanu, îl va felicita public pe Ion Călinoiu, prestanța sa academică va crește exponențial, dar în niciun caz până la nivelul premierului – copy-paste Victor Ponta. A propos, am înțeles că în PSD circulă o … circulară. Cine n-a fost prins încă plagiind ar trebui să-și dea interesul, în semn de solidaritate cu mini-premierul. Până una – alta, am cerut Universității din Craiova să ne remită o copie a lucrării de doctorat a lui Ion Călinoiu. Sursele primare le avem, deja.

Scrisoare-Universitatea-Craiova

Pentru a vă face așteptarea mai ușoară, reamintim pe cine a felicitat Cerasel Cuteanu până acum:
Vasile Popeangă și Nicolae Popeangă;
Luminița Popescu;
Monica Bîcă;
Adrian Gorun;
Gabriela Babucea;
Alina Holt.

10 COMENTARII
  • geo 05.06.2013 la ora 7:24 am
    se dau doctorate pe banda rulanta la ULIM, macar astia le-au facut in tara
  • Lica 05.06.2013 la ora 15:56 pm
    ...se pare ca d-l Calinoiu primeste acel spor de doctorat,spor care a fost scos de la muritorii de rand.Stim ca din ian.2010 sporul de doctorat a fost scos,iar d-l Calinoiu a obtinut titlul de dr.in 2010...sigur nu primeste acel spor???D-le Cerasel va ruram sa aflati dvs.acest lucru.
  • gorjanul 05.06.2013 la ora 19:50 pm
    Dom' doctor Carciumaru stie sa castreze porci ? Ca am si eu in primarie cativa virotici .
  • loby 05.06.2013 la ora 22:38 pm
    Mai,dar l-ati uitat pe tov.Morega,sau insul le are cu santajul,fiindu-va frica de strigoii comunisti.
  • cititor 06.06.2013 la ora 0:56 am
    Doamne ajuta! Se misca ceva in Gorj.Asteptam de multa vreme,cu mareeeee interes,un astfel de demers,dar sincer,nu credeam ca va avea loc vreodata.La modul cum "folosesc"limba romana Calinoiu si Carciumaru,ma simt jignita de cate ori ii ascult.Probabil,se adreseaza categoriilor sociale care ii voteaza.Ar fi un TRIO de "esceptie",cu Vanghelie! Rezultatul cercetarii doctoratelor ii stiu de pe acum,in cazul in care se vor analiza "pe bune".Cred ca "stimabili"agramati,nici titlul lucrari nu si-l amintesc sau il pot pronunta. Mult succes,in acest demers!
  • gorjanul 06.06.2013 la ora 15:05 pm
    Macar Vanghelie mai face si treaba la el in sector . Iar sectorul e cat tot judetul Gorj ca numar de ,,,,,votanti .
  • gorjanul 06.06.2013 la ora 15:05 pm
    Poza este dementiala . Realitate curata .
  • x 06.06.2013 la ora 16:31 pm
    Judetul asta e condus de analfabetii care au furat si fura in continuare; o sa ingroape acest judet; de vina sunt cei ce i-au votat; insa astia sigur o duc bine, au servicii bune la stat, prin primarie, consiliu judetean, etc; verificati sa vedeti cati salariati sunt pe acolo, care nu au nimic de lucru, toata ziua se plimba, se joaca pe internet, se duc la cursuri si multe de astea; si toate din banii nostrii, noi ii platim prin taxe si impozite luate cu japca; restructurarile ar trebui sa se faca mai intai in primarie si consiliu judetean; dar cum sa-i dea afara Calinoiu, din contra ii duce de cel putin 3-4 ori pe an pe toti angajatii la Parc pentru a chefui de ziua lui, a numelui, de sfarsit de an, pentru a -si asigura voturile; si toate se fac din banii de la noi; romanilor, oare cand va desteptati?
  • gorjanul 07.06.2013 la ora 10:30 am
    Dom' Doctor Calinoiu nu stie sa conduca nici tractoru' da' ,, stie ,, sa conduca judetul . Acusica o sa conduca si regiunea Oltenia ca e ,,,,dottore . Dom' doctor e ,, cel mai iubit ,, fiu al Gorjului si de asemenea e cel mai mare ,, specialist ,, in minerit si energie . Vai de c.u.r.u.l vostru , va da lectii mantog si din puscarie . Cum dracu' cand PDL ul era la putere si se zice ca toti furau mergea treaba bine iar acum cand se zice ca nimeni nu mai fura totul merge prost . Oare ii saboteaza Mantog din inchisoare ?
  • dan 17.06.2013 la ora 15:07 pm
    sporul pentru doctorat se acorda daca doctorul aplica in practica ceea ce a aprofundat prin doctorat. va rugam sa verificati acest lucru sa vedeti daca tema de doctorat are ceva in comun cu locul de munca . sa vedeti sporuri acordate. a se vedea si Iovu Ion de la ocolul silvic Tg. Jiu ( e paralel cu activitatea lui mai ales de silvicultura) .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.