Document: în spatele celor doi interlopi din Constanța, prin care vinde Ciurel cărbune în Serbia, se află distrugătorul Combinatului Siderurgic Călărași! – ep. 2
Document: în spatele celor doi interlopi din Constanța, prin care vinde Ciurel cărbune în Serbia, se află distrugătorul Combinatului Siderurgic Călărași! – ep. 2
De cititInvestigatiiUltra - Scurte13 februarie 2015



În continuarea anchetei – serial demarate aici, vă prezentăm dovada că în spatele celor doi interlopi din Constanța care au creat S.C. BVA COAL S.R.L. cu doar câteva zile înainte să se țină licitațiile din Serbia și România pentru exportul a 1.200.000 tone de cărbune se află afaceristul Ioan Lucian Mureșan, ”maestru de ceremonii” și în distrugerea intenționată a Combinatului Siderurgic Călărași, după cum relatează multe organe de presă centrală. Amănunte găsiți aici, aici, aici, aici și aici.
nelu muresan
Mai jos, facsimile din contractul ilegal semnat de Laurențiu Ciurel cu Ioan Lucian Mureșan, ca ”reprezentant legal” al S.C. BVA COAL S.R.L., prin care CEO vinde unei firme proaspăt înființate 1.200.000 de tone de cărbune, sub prețul de producție, în condițiile în care colosul energetic este în pragul insolvenței și, săptămânal, mii de angajați ai CEO protestează la Târgu Jiu față de anunțata reducere a salariilor și față de miile de disponibilizări prognozate chiar de Laurențiu Ciurel.
Reamintim că CEO ar fi putut exporta direct cărbune în Serbia, inițial presa economică anunțând că, în calitate de exportator direct, compania ar fi încasat circa 100 milioane euro, enorm față de cele 15,6 milioane euro plătiți de SRL-ul fantomă din Constanța.
facsimil 1
facsimil 2
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.