Document oficial: Caragea este agresiv, injurios, trivial și deconspiră sursele poliției!
Document oficial: Caragea este agresiv, injurios, trivial și deconspiră sursele poliției!
InvestigatiiUltra - Scurte15 aprilie 2013

viorel salvador caragea

În ultimii ani, s-a scris foarte mult despre abuzurile manageriale ale șefului IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, despre inadecvarea acestuia cu poziția de comandant al poliției gorjene, despre decimarea și deprofesionalizarea acestei instituții, despre partizanatul politic imprimat, pe fond, de Caragea, poliției, ca răsplată față de protecția de care beneficiază din partea unor lideri PSD ca Ponta, Călinoiu și Cârciumaru.
Niciodată, însă, nu a ajuns în presă un document intern, oficial, care să descrie prestația managerială lamentabilă a lui Caragea și atmosfera irespirabilă din poliție.
Publicăm, în continuare, pasaje esențiale dintr-un raport înaintat, recent, conducerii Inspectoratului General al Poliției Române, de unul dintre adjuncții lui Caragea, comisarul șef de poliție Ion Voinescu. Aflăm din acest document oficial că între Caragea și mâna sa dreaptă din organigrama IPJ  Gorj nu există comunicare, că inspectorul șef este agresiv, injurios și trivial, că obișnuiește să deconspire sursele poliției față de persoane din afara instituției, că falsifică procese verbale ale unor ședințe de comandă, că merge personal în arestul poliției și ordonă unora dintre cei reținuți să reclame polițiști pe care-i consideră ostili lui, că-l monitorizează video pe Voinescu, că încearcă să-l izoleze în IPJ și că îl forțează să se pensioneze.
În linii mari, raportul înaintat conducerii Inspectoratului General al Poliției Române, de către Voinescu, descrie o structură de poliție care n-are nicio legătură cu democrația, cu civilizația și cu Europa.

ion voinescu

Ion Voinescu activează ca polițist de 26 de ani și îndeplinește funcția de adjunct al șefului IPJ Gorj din 2002. În primii zece ani, ca locțiitor al comandantului, a primit numai calificative anuale de “Foarte Bine”. În 2011 a fost evaluat cu “Bine”, iar pentru activitatea din 2012, Voinescu a fost apreciat de Caragea drept “Satisfăcător”.
În raportul prin care contestă, la nivelul IGPR, acest calificativ, Voinescu argumentează că n-a fost sancționat pe parcursul anului 2012, că structurile pe care le coordonează, ca adjunct, au primit, toate, “Foarte Bine”, că niciun subordonat nu i-a imputat ceva, în vreun fel. În același document, Voinescu dezvăluie că între el și Caragea nu există comunicare și că acesta din urmă încearcă să-l constrângă să se pensioneze.

Agresiv, injurios și trivial, țipă în orice conversație

Voinescu relatează despre Caragea că „are un comportament agresiv, folosește injurii și trivialități, nu răspunde la salut, țipă în orice conversație, nu are răbdarea necesară pentru a purta o discuție în mod civilizat și nu acceptă niciun fel de propunere pentru eficientizarea muncii”.

agresiv, injurios si trivial

Jignește sursele poliției și le deconspiră

„(…) în una din zile a intrat în birou când discutam cu o persoană, ce ne-a furnizat în mai multe rânduri date cu valoare operativă pentru munca de poliție, a intrat în discuție și a jignit-o fără motiv, după care a afirmat către o cunoștință a acesteia, să se ferească de aceasta întrucât este informatoare la poliție”.

deconspira surse

Îl monitorizează video pe Voinescu și încearcă să-l izoleze

„(…) a montat în anticamera ce permite accesul în biroul meu și al dânsului, o cameră de supraveghere, pentru a mă monitoriza, reproșându-mi de mai multe ori că am fost vizitat în birou de mai mulți colegi”.

monitorizat video si izolat

Persoane din arest, instigate să reclame polițiști

„(…) s-a deplasat la arestul unității și a instigat un arestat să mă reclame, oferindu-i hârtie și pix în acest sens, persoana respectivă fiind arestată pentru fapte de corupție, fiind la dispoziția instanței, a fost adusă pe arest în acest scop, eu coordonând activitățile în prima fază a cercetării”.

ordona arestatilor sa-l reclame

Decimarea și destructurarea IPJ Gorj se reflectă în munții de dosare penale nesoluționate

„(…) a dispus mutarea a mai mulți lucrători cu experiență de la serviciile pe care le coordonez, fapt ce a condus la creșterea numărului dosarelor penale în lucru de la circa 70 în iulie 2009, la 740 în 2012, respectiv din cei 30 de lucrători ai serviciului, în prezent mai sunt 23, dintre care numai 5 din cei existenți în 2009”.

a decimat serviciile

 Ce are de ascuns Caragea în cazul incendierii bunurilor familiei de polițiști Leuștean?

Potrivit raportului înaintat IGPR-ului, Caragea i-a interzis lui Voinescu să se implice în ancheta privind incendierea autoturismului și casei familiei de polițiști Leuștean, deși Serviciul de investigații criminale, abilitat să cerceteze acest caz, se află în subordinea  adjunctului șefului IPJ.

musamalizarea cazului leustean

Voinescu susține că șeful IPJ Gorj a măsluit documente și probe pentru a-l compromite la nivelul IGPR

„(…) Am dat dovadă de o mare rezistență la stres, având în vedere comportamentul inspectorului șef față de mine, prin critici fără motiv, instigarea unor persoane să mă reclame, știrbirea autorității în fața subordonaților, fabricarea unor documente și probe pentru a mă pune în situații denigratoare față de conducerea IGPR”.

i-a fabricat probe

Caragea dispune falsificarea proceselor verbale ale ședințelor de comandă

„(…) în ședințele de comandă sau consiliile de conducere, dispune să se menționeze în procesul verbal de ședință numai aspectele prezentate de dânsul, iar în situația când am solicitat să prezint argumente pentru clarificarea problemelor ridicate, a ordonat să părăsesc biroul sau să aștept până îmi va da dânsul cuvântul, lucru care nu se mai întâmplă”.

falsifica procese verbale

Explicația lui Voinescu: „vrea să mă constrângă să mă pensionez!”

„(…) Calificativul propus de șeful inspectoratului nu este în acord cu activitatea desfășurată de mine, dânsul dând dovadă de subiectivism și interes în a mă determina să mă pensionez, printr-o serie de activități și manifestări”.

constrans sa se penzioneze

Ce a cerut Voinescu prin raportul înaintat IGPR-ului

Adjunctul lui Caragea a solicitat verificarea aspectelor semnalate, reevaluarea sa profesională, pentru activitatea din 2012, și audierea șefilor structurilor pe care le coordonează Voinescu.

solicitari

Întrebări cât se poate de firești

1. Ce a făcut IGPR-ul, cum a soluționat acest raport?
2. Din iulie 2009, când a fost instalat inspector șef Caragea, pe la IPJ Gorj  s-au perindat zeci de echipe de control de la IGPR și de la Ministerul Administrației și Internelor. Cum se face că niciuna dintre aceste echipe nu a detectat neregulile din IPJ Gorj? Cum se face că niciunul dintre serviciile de informații plătite din bani publici, pentru ca în IPJ Gorj să fie un climat de legalitate, nu deține date despre ce se întâmplă cu adevărat în interior și, în consecință, nu inițiază vreo măsură eficientă? Pentru ce plătim și Direcția Generală de Informații și Protecție Internă, și Departamentul de Operațiuni Speciale, și Direcția Generală Anticorupție, și Serviciul Român de Informații?
3. De ce Voinescu a rupt tăcerea abia acum? Dacă a semnalat mai demult aceste abuzuri, de ce au fost mușamalizate?
4. Întrucât evaluarea subordonaților este un proces continuu, de ce, de-a lungul anului 2012, Caragea nu a luat nicio măsură de corijare și/sau coercitivă asupra lui Voinescu? Caragea este exact în situația unui pilot de curse care a acceptat ca și copilot un ins „satisfăcător”, timp de un an de zile. După un an îl evaluează ca „satisăcător” și, culmea-culmilor, îl păstrează, totuși, mâna lui dreaptă, deci … copilot.
Cel puțin la o parte dintre aceste întrebări vă voi răspunde aici, în GORJNEWS, zilele viitoare.

14 COMENTARII
  • politist 15.04.2013 la ora 9:31 am
    voinescusi toti ceilalti merita sa fie umuliti ca sunt nisteslugi carenu au avut curajul sa zica ceva SIPI gj este condus de trotea al carui frate dobrescu fost mutat acum de la jandarmi la caragea.sotia lui deasemenea lucreaza la caragea pe un post cald caragea seful IPJ GORJ este reprezentantul coruptiei, incompetentei si abuzurilor. a transfornat ipj gj intro afacere de familie, sunt promovati numai supusi lui oameni de afaceri cu bani, firme prin interpusi, soacre, soti, cu contracte de miliarde la banul public. exemlu seful de la economic cu afaceri de sute de miliarde ale firmei elsimida in minerit si termocentrale .toate promovarile le face fara un adevarat examen, participa omul si locul, asta dupa ce omul are girul sau si a achitat taxa de examen. Daca asemenea oameni mai sint in politie,ar fi cazul ca d-ul stroe sa faca curatenie urgent!.... Veniti la Gj d-lor ziarişti ca aici e caracatiţa şi mafia în poliţie,aici sunt mulţi bani din minerit şi termocentrale din care se înfructă acest baron de nu i mai ajunge nimeni la nas,a citizat la liderii PDL de au nenorocit politia.RUŞINE cu astfel de tablagii cu nu fac cinste uniformei. felici tari pt. articol si continuati investigatia de demascare a acestui condeescu al politiei gorjene ,care rezista sub toate guvernele datorita taxelor imense pe care le achita ...dl ministru trebuie sa ia urgent masuri cu acest tablagiu de la circulatie ajuns peste noapte seful politiei ,aceasta fiind o palarie prea mare pentru un creier atat de mic…veniti la gorj si stati de vorba cu agentii de politie ..cred ca suta la suta dintre acestia sant scarbiti de aceasta conducere ..am ajuns sa ne fie sila sa mergem la serviciu din cauza presiunilor la care santem supusi ...amenintarea si santajul sant la ordinea zilei
  • d leprefect 15.04.2013 la ora 9:35 am
    Calinoiu (ala cu sticlele) nu poate sa-l lase din brate ! Impreuna cu carciumarul , reprezinta scutul impotriva oricaror tentative de a fi scoase la iveala fapte de coruptie si abuzurile . Este lesne de inteles ca , nefiind cunoscute , faptele nu exista . Toate institutiile isi dau mana pentru ca adevarul sa nu fie scos la lumina ; mai ales in ceea ce priveste persoanele cu doua perechi de ”fudulii” . Atata vreme cat vor fi suficienti prosti care sa nu-si apere drepturile , incalcate de niste politicianisti , vom avea parte de indivizi numiti politic , fara pregatire profesionala exemplara . Cum sa fie un exemplu cineva care a fost pus in functie ? Crede cineva ca acesta este singurul om pregatit pentru a conduce un județ ? Dar , daca unii cred ca prin actiunile abuzive - atunci cand era in strada - se cheama ca a actionat legal , ce sa mai asteptam ? Oricum , se numeste complicitate faptul ca politistii nu au spus adevarul , in timpul controlului , doar pentru ca le place scaunul / functia ; In cazul in care nu au facut-o . S-auzim de bine ! De unde va venii ... Regretabil este faptul ca niciunul dintre corespondentii locali ai televiziunilor centrale se fac ca nu au auzit despre ceeea ce se intampla in politia gorjeana din anul 2009 pana in prezent, nerelatand nimic despre acestea . Caragea nu isi poate dovedi nevinovatia decat manjind cu bani storsi de la altii pe cei care incearca din rasputeri sa faca dreptate! Nu cred ca exista politist din Gorj care sa fi fost mai umilit de alt superior decat de Caragea, si s-au perindat ceva inspectori sefi si pe la Gorj! “victimel e” controalelor fiind subordonaţii acestuia, iar faptele inspectorului şef au fost “dosite” si neobservate de comisiile de control, care au plecat cu maşinile “pline” şi recompensaţi în diverse feluri de cms. şef de poliţie Caragea Viorel Salvador cu sprijinul agenţilor economici feriţi şi protejaţi de ofiţer tocmai pentru astfel de ocazii. Se vehiculeazVA a ca in urma ultimului control efectuat de MAI la politia Gorj inpectorul sef ar fi platit suma de 100.000 euro unor persoane cu intrare la ministrul Berca pentru asi asigura scaunul! In anul 2011 au existat în jur de 800 de cercetări disciplinare asupra poliţiştilor din Gorj, măsuri dispuse de inspectorul IPJ Gorj, cms. Caragea, în condiţiile în care sunt aproximativ 700 de angajaţi la IPJ Gorj. Multitudinea abuzurilor gratuite la care sunt supuşi poliţiştii, de la comportamentul umilitor cu care acesta ii tratează în faţa persoanelor ce provin din afara instituţiei, la cercetările dispuse nemotivat, ca pe banda rulanta, şi până la sancţiunile disciplinare neechitabile au facut ca mediul de lucru sa fie insuportabil prin starea crescuta de tensiune. Seful IPJ Gorj denigreaza continuu conditia profesionala de politist, exercitand presiuni complexe de natură psihică cu scopul de a sădi neîncrederea între subordonaţi şi de a anihila respectul profesional si uman reciproc, acesta ghidându-se după vestitul slogan ,, dezbină şi stăpâneşte!”. Mentalitatea bolnavă a şefului poliţiei a ajuns până la implicarea în viaţa personală a unora, generând dispute în familii şi la serviciu, alimentând în permanenţă o stare de nemulţumire şi teroare ca pe vremea vechii securităţi comuniste, propriilor subordonati. Mai mult, comportamentul său este identic cu cel al unui stapân de sclavi din epoca feudală prin abuzurile şi jignirile repetate făcute faţă de subordonaţi. Din nefericire la nivelul Gorjului s-a creat o retea de tip mafiot cu multiple increngaturi in sfera economica in centrul careia se gaseste insusi inspectorul sef al IPJ Gorj. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate în final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţi
  • Cetatean 15.04.2013 la ora 13:25 pm
    Raspunsul la intrebarea 1 este : sa facut ca nu il vede. La intrebarea 2 raspunsul este stiut de toata lumea si de organele in drept dar nu sa luat nici o masura si anume : Caragea a dat spaga la toti cei veniti in control si la "propta" lui de la Bucuresti din banii obtinuti prin santaj de la Sarcina si de la alti oameni de afaceri Gorjeni.Raspunsul de la punctul 2 ar putea face obiectul unei anchete penale din partea organelor indreptatite.Voinescu a rupt tacerea deoarece sa vazut incet incet eliminat de catre seful sau si datorita articolelor aparute in presa a prins curaj.Ce s-ar intampla daca si mai multi politisti ar prinde curaj si ar spune tot ce stiu de seful lor? Locul acestui mafiot numit Caragea este tot la politie dar in beci !
  • Relu 15.04.2013 la ora 16:04 pm
    Caragea seful IPJ GORJ este reprezentantul coruptiei, incompetentei si abuzurilor. A transfornat ipj gj intro afacere de familie, sunt promovati numai supusi lui oameni de afaceri cu bani, firme prin interpusi, soacre, soti, cu contracte de miliarde la banul public. Toate promovarile le face fara un adevarat examen, participa omul si locul , asta dupa ce omul are girul sau si a achitat taxa de examen. Daca asemenea oameni mai sint in politie,ar fi cazul ca d-ul Stroe sa faca curatenie urgent!….RUŞINE cu astfel de tablagii cu nu fac cinste uniformei.
  • Bogdan 15.04.2013 la ora 16:19 pm
    Eu cred ca raspunsul la intrebarea 1 este urmatorul : nu l-au vazut pentru ca intre ochii lor si raport se aflau sume de bani pentru spaga.Nu ar fi prima data cand Caragea pune detinuti sa faca plangeri impotriva celor ce ii stau in cale, sa ne amintim de prim procurorul Focsan caruia a incercat sa ii insceneze luare de mita. De familia politistului Leustean nu mai are rost sa discutam fiind un caz bine cunoscut.Intrebarea care se pune acum este cum sa finalizat ancheta domnului ministru Stroe si de ce nu am aflat rezuntatele. Cine il mai sustine pe acest Caragea de la Bucuresti?...
  • emil 15.04.2013 la ora 18:39 pm
    Felicitari pt articol si curajul de a mai scrie adevarul in ciuda presiunilor si amenintarilor lui caragea. Pe caragea baronii calinoiu si circiumaru il sustin ca caragea se plinge si ii ameninta pe mosii astia ca daca pica el vor iesii la iveala multe dosare.......si asa nemernicii fac presiuni peste tot la Mai La Ponta sa l tina . Poate d l prefect sa si dea seama de abuzurile lui si cit rau a facut si fsce politiei si oamenilor. Deasemenea cei ce ii cotizeaza periodic lui caragea fie santajati fie pt a supravietui sunt complici cu acesta in special SarcinaN si Lemnaru. Felicitari inca o data si faceti apel si la alte publicatii nationale sa preia abuzurile plotonerului ca poate isi fac curaj si politistii sa scrie si sa zica de bravul lor sef ca fapte bune face.....
  • fane 15.04.2013 la ora 21:25 pm
    Nici dinti nu mai are tablagiul ca i a muscat pe toti de fund Toate relele facute se vor rasfringe curind asupra lui si a faniliei lui si va muri.mincat de cancer. Daca un sfert din politisti ar avea taria sa zica despre afacerile lui carsgea si sa iasa cu curaj sa l infruntr precun dl craciun daniel ce a preferst savplece linistit decit sa stea la masa cu acest golan cu epoleti acest infractor nu ar mai sta pe scaun nici citeva ore dar cu oameni ca fetanu filip morie crac ionescu etc ce il pupa in cur si injura pe la spate doar pt a si tine scaunele calde.......... Poate institutiile ca SR I isi vor fsce treaba si vor sesiza ca a cumparat tot judetul prin santaje si escrocherii.
  • ionete 15.04.2013 la ora 23:18 pm
    poate ca d-l Voinescu se pensioneaza si vrea sa-l ia si pe Caragea cu el, de cand este Caragea sef la Gorj? de o gramada de timp.. si nu a inceput dl Voinescu sa vorbeasca decat in ultimul ceas! DOMNILOR POLITISTI DIN GORJ, TOTI SUNTETI O ADUNATURA DE ANALFABETI SI INCOMPETENTI, CU CATEVA EXCEPTII, SI MERITATI UN ASEMENEA "CONDUCATOR" CARE SA VA UMILEASCA IN HALUL ASTA!! SUNTETI PRECUM NISTE CURVE CARORA LE PLACE SA FIE UMILITE, SA FIE BATJOCORITE SI SCUIPATE IN FATA; ASTA MERITATI!! SI ASTA AVETI ! SA NU VA PLANGETI CA NU STIU CINE E SI CE VA FACE CARAGEA CA DACA DORMITI TOTI IN POST, NORMAL CA NU IA NIMENI ATITUDINE. OGLINDA VOASTRA E CONDUCATORUL VOSTRU, ASTA E IMAGINEA POLITIEI DIN GORJ, SI SA STATI SI SA VA PLECATI IN CONTINUARE CAPUL IN FATA PROSTULUI, CARE NU E CHIAR ASA DE PROST DACA ARE "BOASE" LA CAPITALA. si care s-a gandit sa lege pilele lui Caragea de dl. Ponta, a gandit bine,poate se va lua atitudine la alt nivel si se va rezolva problema. pana atunci domnilor militieni, jos cascheta in fata lui caragea si ciocul mic!!
  • Titi 16.04.2013 la ora 10:54 am
    Au inceput hienele sa se muste intre ele.Chiar nu are nimeni dintre politisti curajul sa se duca la un post central de televiziune si sa il demaste pe acest impostor din fruntea IPJ Gorj Caragea Viorel? Domnilor politisti chiar asa de fricosi sunteti, ce poate sa va faca? Decat sa lucrati ca niste sclavi mai bine plecati din politie ca niste oameni liberi.Dati afara gunoiul din ochiul politiei gorjene.La cate porcarii a facut e imposibil sa mai ramana sef dupa o aparitie a unui dintre voi la un post de televiziune central.
  • dan sirbu 16.04.2013 la ora 10:59 am
    DIN PACATE ACUM A INCEPUT SA VORBEASCA SI DOMNUL VOINESCU.PANA ACUM A TACUT, IN TIMP CE FOARTE MULTE CADRE MILITARE AU FOST UMILITE,INJURATE,INDEPARTATE SAU FORTATE SA SE PENSIONEZE. LA PARCHETUL CURTII DE APEL CRAIOVA -LA COVEI -AJUNGEAU MARTORI TRIMISI DE ACEST INDIVID SA MINTA PENTRU AL SCAPA SI ULTERIOR AU FOST PROMOVATI SI AVANSATI . AS VREA SA MA PRIVEASCA IN FATA -DACA AU ONOARE SI DEMNITATE-PAUNESCU SI LAZAROIU-----DAR NU AU ---- O SA APARA IN CURAND SI ALTELE---IN SPECIAL ----DECLARATIA UNUI MARE SPECIALIST AL LUI CARAGEA-CAT A FOST PRETUL PENTRU FUNCTIA DE SEF SERVICIU------------------------------------------------------------SI ALTELE ....... MARE PACAT PENTRU AOMENI CORECTI SI CINSTITI SI CARE TREBUIE SA INDURE MIZERIILE ACESTUI------------(fara cuvinte).
  • rusine 18.04.2013 la ora 20:54 pm
    Regretabil este faptul ca niciunul dintre corespondentii locali ai televiziunilor centrale se fac ca nu au auzit despre ceeea ce se intampla in politia gorjeana din anul 2009 pana in prezent, nerelatand nimic despre acestea . Caragea nu isi poate dovedi nevinovatia decat manjind cu bani storsi de la altii pe cei care incearca din rasputeri sa faca dreptate! Nu cred ca exista politist din Gorj care sa fi fost mai umilit de alt superior decat de Caragea, si s-au perindat ceva inspectori sefi si pe la Gorj! “victimel e” controalelor fiind subordonaţii acestuia, iar faptele inspectorului şef au fost “dosite” si neobservate de comisiile de control, care au plecat cu maşinile “pline” şi recompensaţi în diverse feluri de cms. şef de poliţie Caragea Viorel Salvador cu sprijinul agenţilor economici feriţi şi protejaţi de ofiţer tocmai pentru astfel de ocazii. Se vehiculeazVA a ca in urma ultimului control efectuat de MAI la politia Gorj inpectorul sef ar fi platit suma de 100.000 euro unor persoane cu intrare la ministrul Berca pentru asi asigura scaunul! In anul 2011 au existat în jur de 800 de cercetări disciplinare asupra poliţiştilor din Gorj, măsuri dispuse de inspectorul IPJ Gorj, cms. Caragea, în condiţiile în care sunt aproximativ 700 de angajaţi la IPJ Gorj. Multitudinea abuzurilor gratuite la care sunt supuşi poliţiştii, de la comportamentul umilitor cu care acesta ii tratează în faţa persoanelor ce provin din afara instituţiei, la cercetările dispuse nemotivat, ca pe banda rulanta, şi până la sancţiunile disciplinare neechitabile au facut ca mediul de lucru sa fie insuportabil prin starea crescuta de tensiune. Seful IPJ Gorj denigreaza continuu conditia profesionala de politist, exercitand presiuni complexe de natură psihică cu scopul de a sădi neîncrederea între subordonaţi şi de a anihila respectul profesional si uman reciproc, acesta ghidându-se după vestitul slogan ,, dezbină şi stăpâneşte!”. Mentalitatea bolnavă a şefului poliţiei a ajuns până la implicarea în viaţa personală a unora, generând dispute în familii şi la serviciu, alimentând în permanenţă o stare de nemulţumire şi teroare ca pe vremea vechii securităţi comuniste, propriilor subordonati. Mai mult, comportamentul său este identic cu cel al unui stapân de sclavi din epoca feudală prin abuzurile şi jignirile repetate făcute faţă de subordonaţi. Din nefericire la nivelul Gorjului s-a creat o retea de tip mafiot cu multiple increngaturi in sfera economica in centrul careia se gaseste insusi inspectorul sef al IPJ Gorj. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate în final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii
  • rusine MAI 21.04.2013 la ora 12:19 pm
    DOMNILOR DIN MAI CA IGPRU UL IL CONTROLEAZA CARAGEA PE TOT,VOI NU VEDETI CA TABLAGIUL ASTA A PRIVATIZAT TOT IN JUDETUL ASTA.IMPREUNA CU CEI 2 BARONI PSD CONTROLEAZA TOT SPRE DEZAMAGIREA OAMENILOR CARE AU VOTAT SCHIMBAREA.ATI NENOROCIT POLITIA DIN GJ TININD HOTUL ASTA IN FUNCTIE SI POLITISTII.RUSINE
  • filip 24.04.2013 la ora 21:17 pm
    cine credeţi că vă scapă de caragea dragi poliţisti? NIMENI! dacă nu vă uniţi si nu clociţi ce trebuie să faceţi şi nu vorbiţi la bucureşti cu cine trebuie, caragea nu va pica de la sine. Nu are nimeni acest interes pentru că produce BANI!!!! Eu vă doresc succes! Nu încape niciun semn de îndoială în ceea ce privește mafia din ”structurilii” statului însă , dacă tot știți atâtea amănunte , l-ați informat , oficial , și pe ministru' ? Așa , doar să nu poată zice că nu a știut despre fărădelegile subordonaților ! Altfel , aceste postări pot fi considerate doar manipulări în favoarea ”subofițerului superavansat ” .Când a fost Rus ministru , prin Piața Prefecturii , i-am vazut ”cioc - în - cioc” , purtând discuții amicale ; semn căCaragea a găsit ”numitorul comun” tocmai cu omul marinarului . Așadar , dacă ”cei din sistem” nu vă veți opune ”oficial” abuzurilor , eu nu cred că se schimbă ceva , poate până nu vor dispărea , natural , tătucii comuniști instalați după revoluție în fotoliile protipendadei roșii , rebotezate , ”nepotizate” definitiv . Caragea a fost și cel care a ascuns beția primarului , la accidentul de la sfârșitul anului trecut , pe Centură ! Așa se spală mafioții între ei ! Să nu afle cetățeanul sărăcit , și ignorant , de manipulările aleșilor mincinoși !
  • anonimu cinstit 10.05.2013 la ora 22:46 pm
    pacat de institutie,a fost distrusa de caragea, in gorj nu mai sunt politisti demni care sa aiba demnitate si care sa respecte juramintul militar, toti slujesc si sunt complici la abuzurile acestui infractor care este aparat de anumiti oameni din institutii abikitate. politistii cu demnitate au fost trecuti pe linie moarta si mai nou sunt chemati la i.g.p si sunt speriati........ astepteti si o sa vedeti ce urmeaza....adevarul trebuie sa iese la iveala de undeva... dorim sa raspunda bucurestiul de ce tolereaza un asa bolnav mintal,.......prese actioneaza la comanda lui caragea un singur ziar mai da cite o fumigena dupa care asteapta... oare ce asteapta...presa nu ar supravietui daca nu.......mladin era cu ani in urma o nulitate dar de cind ataca politisti la comanda lui caragea are acces la bani publici ,,,,,, daca nu este asa sa iese cu articole de senzatie demne de un ziarist si sa arate adevarara fata a lui caragea .... cind va fi reclamata la parchet pentru ce a dat in presa si a distrus anumiti politisti... oare va plati caragea pentru ia daunele.....cercetaeile vor fi corecte o sa vedeti,,,, nu vor mai asculta procurorii de caragea pentru ca unii politisti nu mai au ce pierde si va fi posibili ca acesti oameni sa recurga la greva foamei linga parchet .....daca viata unui om nu mai este proteata ramine de vazut.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.