Document oficial. Cum s-au destrăbălat A. Gorun și Luminița P. cu miliardele UCB
Document oficial. Cum s-au destrăbălat A. Gorun și Luminița P. cu miliardele UCB
InvestigatiiUltra - Scurte27 octombrie 2014


E greu de crezut, dar în acest moment profesorii universității de stat din Târgu Jiu, care predau în regim de ”plată cu ora”, primesc colosala sumă de 1 (un) leu pentru fiecare oră de curs. Personalul administrativ a ajuns să aibă salarii mai mici decât în cea mai de SUCCES companie din Gorj. Cei care au un CAR și o rată modică la bancă trebuie să vină cu bani de acasă. Este efectul managementului dezastruos, de-a dreptul nebun pus în operă, din 2006, de Adrian Gorun la UCB. Când legea nu i-a mai permis să fie rector, Gorun a anunțat public că Moise Bojincă va prelua proiectul său managerial și scaunul de rector. După mai puțin de doi ani, Gorun și-a anunțat supușii din UCB că Bojincă a eșuat – în niciun caz proiectul său managerial, cu care a însărcinat-o pe Luminița Popescu, dimpreună cu scaunul de rector proaspăt vacantat.
Este primul gest public de bărbăție al lui Gorun, un ins profund laș, altminteri. El și-o asumă, în sfârșit, pe Luminița Popescu drept vrednică purtătoare a luminii și a adevărului pe care el le-a însămânțat în ea.
Dar să nu vă închipuiți că le-a fost ușor. Dacă azi sunt atât de dezinhibați, nu trebuie să uităm anii în care Adrian Gorun și Luminița Popescu au trudit în laboratoare, furnicați de fiorul științei și al cercetării. Au fost nu zeci, nu sute, ci mii de ore de cercetare în fiecare an! Sigur că această feerie a pătrunderii necunoscutului, retrăită iar și iar, nu trebuie tulburată cu amănunte fără noimă că sociologul – filosof Adrian Gorun putea face, legal, cercetări în … inginerie cel mult printre dilimandroșii de la Turceni. Documentele de mai jos arată că și el, și ea au ”cercetat” în anul universitar 2010/2011 peste 3700 de ore, fiecare! Când s-a făcut plata în bani publici, de la UCB, era să li se strâmbe cardurile și să ia foc bancomatele!
Pentru procurorii timizi, care amână descalificant de mult să-i pună la rece pe acești șterpelitori de bani publici, publicăm mai jos un document oficial, emis de directorul Departamentului de Cercetare și Management Programe din UCB, prof. Dr. Ing. Ștefan Ghimiș. Documentul demonstrează, clar, că timp de opt luni și jumătate, între 1 octombrie 2010 și 15 iunie 2011, Luminița Popescu a contabilizat 3700 (!!!) de ore de cercetare, cu 3160 peste norma legală. În ceea ce-l privește, Adrian Gorun a contabilizat 3778 (!!!) de ore de cercetare, cu 3278 de ore peste norma legală. Dacă-l întrebați pe Gorun, va spune că difuzarea unui astfel de document este infracțiune. El a secretizat în UCB tot ceea ce demonstrează că el este un hoț de bani publici, un infractor de duzină copleșit de lăcomie, nebunie și autoidolatrie.
01
 
02
 
03
 
04
05
06
Vă rog să observați că între cei doi zei ai cercetării, Gorun și Luminița Popescu, și ceilalți profesori ai UCB există diferențe covârșitoare în ceea ce privește numărul de ore de ”cercetare”. Orice organ de control își poate da seama că nici Luminița Popescu, nici Adrian Gorun n-au dormit deloc în acea perioadă și că ziua avea pentru ei peste 24 de ore. Ei nu erau doar savanți de renume mondial. Ea era și decan, și cadru didactic, activități pentru care se ponta cu cel puțin 8 ore pe zi. El era și rector, și cadru didactic, și conducător de doctorat. Bine, el își asuma, ca și acum, tot felul de alte identități, dar e de înțeles: stresul, cercetarea, Luminița…
Nu trebuie să fi făcut curs de detectivi la UCB ca să îți sară în ochi faptul că Gorun a cercetat cu 78 de ore mai mult decât Luminița Popescu. Se nasc, de aici, o serie de întrebări la care Gorun e dator să-i răspundă Luminiței P., de tipul: ”78 de ore?! Cui i-ai mai dat din grantul tău? Dar de ce? Dar de câte ori? Dar de ce nu eu? Dar de ce nu mie?”
Dincolo de conviețuirea celor doi pe altarul cercetării și al științei, deloc de neglijat sunt repercusiunile financiare ale acestui dezmăț intelectual. Astfel, Luminița Popescu a încasat, în 2011, 742 milioane lei vechi numai din cercetare, plus 600 milioane lei vechi ca salariu.
popescu-luminita-georgeta-2011
În ceea ce-l privește, Gorun a fost plătit cu 857 milioane lei vechi pentru miile de ore de cercetare, plus 652 milioane lei vechi ca salariu. Asta a fost doar în 2011, iar Gorun se tot străduiește să falimenteze UCB, încă din 2006!
gorun-cercetare-bani-2011
Dacă salariaților UCB nu le e clar din cauza cui au ajuns să facă foamea, ei și familiile lor, cred că documentele de mai sus sunt mai mult decât edificatoare.
Experții care au văzut aceste documente, consultați de noi s-au arătat uluiți și au afirmat că e imposibil să cercetezi 3700 de ore în opt luni și jumătate, în condițiile în care se prestează în paralel activitate didactică și managerială. O serie de cadre UCB ne-au spus, îngrozite, că Adrian Gorun și Luminița Popescu sunt printre puținele persoane de pe Terra care au scris mai mult decât au citit.
Notă: În curând, procurorii vor despărți ceea ce au unit lăcomia și impostura. După cum știți, femeile fac pușcărie separat de bărbați.

4 COMENTARII
  • gorjanul 28.10.2014 la ora 7:21 am
    Felicitari . Tare . Ca de obicei . La mai mult si mai .....des .
  • foststudent 28.10.2014 la ora 12:26 pm
    Miram-as ca s-a intamplat asa ceva, in sensul ca a ajuns in public. Ca fost student, ce am absolvit in aceasta universitate nu pot spune decat ca este o bataie de joc atat din partea conducerii cat si din partea majoritatii cadrelor didactice care trebuie sa sustina de multe ori multiple materii cu care nu au mare legatura. Decat o universitate in acest fel, mai bine sa se desfiinteze. Aici termina majoritatea care se inscriu, chiar si fara sa dea pe la cursuri/laboratoare.
  • Adi-Lumi Copy paste 28.10.2014 la ora 15:48 pm
    pe plagiate.ro apar lucrarile plagiate de Racoceanu, Luminitza Popescu, A.Gorun etc.
  • gica fara frica 28.10.2014 la ora 19:22 pm
    La puscarie Gorun Adrian , la puscarie ! Am pregatit chiftele sa ti le trimit cu prastia ! Si pentru Luminita pizza !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.