DOCUMENT. Șeful PATRIMONIULUI din Tg Jiu este FALIT. Casa și restaurantul din Târgu Jiu, vândute de EXECUTORI. Fals în declarații!
DOCUMENT. Șeful PATRIMONIULUI din Tg Jiu este FALIT. Casa și restaurantul din Târgu Jiu, vândute de EXECUTORI. Fals în declarații!
Investigatii22 noiembrie 2018

Protejatul primarului Marcel Romanescu, așa numitul DIRECTOR PEDICHIURĂ, este falit. Pentru că Marian Rotaru și soția sa, Rotaru Maria Simona, nu și-au putut achita un credit cu ipotecă luat în 2008 de la BRD, s-a ajuns ca un executor judecătoresc să le scoată la licitație un imobil cu restaurant și un teren din Tg Jiu, evaluate la 45 de miliarde de lei vechi. Din capul locului, trebuie spus că suma la care au fost evaluate bunurile ridică semne de întrebare asupra corectitudinii evaluării. Cel mai probabil, soții Rotaru au avut nevoie ca acestea să fie supraevaluate, pentru a accesa un credit cât mai mare. Din păcate pentru el, Rotaru se va alege și cu un dosar penal, pentru fals în declarații, deoarece a declarat oficial, în ultima declarație de avere, că n-are niciun leu datorie!

Rotaru se declară proprietar pe bunurile ipotecate, dar nu recunoaște creditul angajat la BRD! Dezastrul este total: soția directorului pedichiură deține și două societăți comerciale, cu datorii de zeci de miliarde de lei vechi, una în insolvență și una în procedură de reorganizare. Și, colac peste pupăză, Judecătoria Târgu Jiu ascunde datoriile soților Rotaru!

Cu ce vă șantajează Rotaru, domnule primar Romanescu?

Toate aceste aspecte sunt probate mai jos. Înainte de a înșira dovezile, îl întreb, public, pe primarul Marcel Romanescu: cum poți fi, în același timp, și falit, și penal, și stăpân peste Patrimoniul orașului Târgu Jiu? Ce primar sănătos la cap lasă patrimoniul unui oraș în mâna unui asemenea individ? Cu ce vă șantajează Rotaru, domnule primar?
Reamintim că, în contextul protecției pe care i-o asigură Romanescu lui Rotaru, comisia de disciplină a Primăriei Târgu Jiu, condusă de jurista Pițu, altă protejată a primarului, a simulat timp de un an (repetăm: UN AN!) că-l cercetează disciplinar pe directorul pedichiură, și în cele din urmă l-a scos nevinovat. În prezent, se defășoară altă cercetare disciplinară, cu aceeași viteză, pentru elucidarea circumstanțelor în care Rotaru și-a pus o subordonată să-i facă pedichiura, chiar în biroul lui de director. La doar câteva ore după apariția dovezilor în spațiul public, Romanescu a decretat că n-are ce să-i facă!

Luni are loc licitația de vânzare a bunurilor soților Rotaru

Luni, 26 noiembrie a.c., un executor din Craiova organizează licitația de vânzare a bunurilor soților Rotaru, evaluate la 45 miliarde lei vechi.

Judecătoria Târgu Jiu protejează imaginea publică a soților Rotaru

În 2017, BRD a cerut incuviintarea executariisilite a datoriilor sotilor Rotaru. Din păcate, Judecatoria Targu Jiu s-a dovedit a fi încă o dată în slujba mafiei din politica locală, și nu a trecut numele debitorilor pe portalul instantelor de judecată.

Firmele soției lui Rotaru, datorii de zeci de miliarde de lei vechi

Potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Finantelor, S.C. ROMSTAR SRL, firmă administrată de soția lui Rotaru, avea datorii de peste 26 miliarde lei vechi. Din 2016, firma se află în procedură de insolvență.

S.C. ROMADICOM SRL, altă firmă a soției lui Rotaru, se află acum în procedură de reorganizare. Potribit ultimului bilanț, avea datorii de peste 8 miliarde lei vechi.

Spații comerciale din școli, folosite de familia Rotaru

De-a lungul timpului, presa locală a relatat că membri ai familiei lui Marian Rotaru controlează mai multe spații comerciale aflate în incinta unor unități școlare din Târgu Jiu. De asemenea, despre Rotaru s-a scris că și-a transformat curtea altei case, din Ursați,  în depozit de PET-uri, în încercarea de a se redresa financiar. În campania pentru alegerile parlamentare din 2012, același Rotaru s-a complăcut în ipostaza de aghiotant al lui Dan Diaconescu, care-i promisese că-i va cumpăra casa din Ursați. Totuși, datoriile n-au făcut decât să se înmulțească.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.