Dom' comandant Urdea, MÂRLAN cu polițistele locale, chiar și de Ziua Femeii!
Dom' comandant Urdea, MÂRLAN cu polițistele locale, chiar și de Ziua Femeii!
De cititInvestigatiiUltra - Scurte8 martie 2016

florin urdea
Șeful Poliției Locale a discriminat subordonatele care, aflate în conflict deschis cu acesta, au refuzat să participe de Ziua Femeii la cheful organizat la restaurantul Rebecca din Târgu Jiu, deținut de Nicu Crețu, unul dintre afaceriștii favoriți ai primarului Florin Cârciumaru.
Acele angajate au intrat în conflict cu Urdea după ce au îndrăznit să-i semnaleze mai multe ilegalități, în curs de derulare la nivelul Poliției Locale. Este vorba de abuzuri mușamalizate de Urdea de ani de zile, cu sprijinul procurorilor care se prefac că cercetează ceea ce se întâmplă la Poliția Locală.
Astfel, de Ziua Femeii, Urdea s-a răzbunat pe patru angajate de la Serviciul Financiar Contabilitate Administrativ, dându-le ordin să rămână la serviciu, în condițiile în care celelalte femei din Poliția Locală au primit liber.
Florin Urdea, fiul secretarei primarului Florin Cârciumaru, a fost impus și menținut abuziv de acesta ca șef al Poliției Locale, deși mașina sa de serviciu este văzută frecvent umblând, beată, pe străzile din Târgu Jiu.
Șirul ilegalităților și al abuzurilor manageriale începute de Ion Tudor, la Poliția Locală, au fost continuate de Florin Urdea, care este protejat de aceiași procurori aflați în slujba PSD.
În nenumărate rânduri, mai mulți polițiști locali s-au prezentat în audiență la primarul Cârciumaru, dovedindu-i că în Poliția Locală se fac abuzuri de nedescris. De fiecare dată, Cârciumaru le-a dat dreptate, de complezență, dar nu a luat nicio măsură, continuând să-l protejeze pe Urdea.
Vom reveni.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.