Don’ Primar Cârciumaru,  Don’ Comandant Caragea,
Don’ Primar Cârciumaru, Don’ Comandant Caragea,
Investigatii22 noiembrie 2013

 Am onoarea să raportez:
În seara zilei de 21 noiembrie, anu corent, în timp ce mă deplasam regulamentar pe strada Preajba Mare, dinspre Cimitiru Drăgoieni înspre Cimitiru Preajba Mare, în căutare de subiecte senzaționale pentru ziaru de investigații la care v-ați loat ‘mneavoastră abonament ultra-estra-ol-inclusiv la loje, am localizat un grup de așa-ziși ziariști care, într-un mod cu totu și cu totu tendențios, fotografiau insistent, scoțând efectiv din contest autoturismele ‘mneavoastră personale, care erea parcate unu lângǎ celălant, în fața reședinței lu don’ comandant Caragea.
Eludând detaliu esențial că la Preajba a fost zî de cram, și că ca orișice alt creștin și ’mnea voastră, don’ Caragea, aveț dreptu la vieață privată și să vă invitați acasă la ‘mneavoastră un preten care v-a fost șef și la Grimecs și vă e șef și acum, la PSD, așa-zișii ziariști pe care i-am surprins personal la fața locului, urmare a vigilenței pe care am manifestat-o eu în contact cu aceste posibile elemente infracționale, colportau împotriva ‘mneavoastră și a lu’ don’ primar, care e normal să fi fost obosât la ora aia, că zâlnic e în picioare de la patru dimineața, nu pentru dânsu, să știți, ci pentru noi, locuitorii mun’cipiului Târgu Jiu, ba că ereaț amândoi băgaț cu niște bagaboante colo la saună, une vă găsâi io data trecută cu Tavi Graure,  ba că v-aț pus în gând să-l îndopaț iar pe don’ Cârciumaru cu prejituri delea de casă, doar – doar o face iar vreo cascadorie cu mașina de-a câștigat-o fără efort și-o ajunge iar în pix la ‘mneavoastră. Alț ziariști comenta că vedeț, că fiț atenț că Călinoiu nu veni, că așea umblă cu vorba Caragea – de ‘mneavoastră zâceau, don’ comandant – di colo – colo… Az îi spune lu Călinoiu ce parlește Cârciumaru la telefon de el, mâine invers. Az îi promite lu’ Cârciumaru că-l arestează pe Călinoiu, mâine – ezact pe dos.
Don’ comandant, atâta lipsă de respect n-am pomenit nici la subordonaț ‘mneavostră, care, dupe ce mă oprește în trafic și realizează cu cine are onoarea,  își ia girofarele antemergătoare și mă duce până la fața locului unde primesc io comenz de fãcut investigații.
Respectos aș mai avea de raportat că din curtea la reședința ‘mneavostră venea o duhoare persistentă de boască, care inoculase o oarecare stare de ebrietate la ziariștii prezenț. Așea se esplică că avea chef de vorbă și abia așteptau conferința de presă pe care urma să o organizeze don’ primar, pe negustate, de la volanul mașinii cu care face ‘mnealui cascadorii. Din surse anbientale mi s-a raportat, însă, ierarhic, că întrevederea ‘mneavoastră erea de durată, motiv pentru care, decât să șteargă, de beți, ce-au fotografiat, sau să vă șantajeze în canpania electorală cu ele, am scos karatele la ei, că știț că io am centura neagră din facultate, da acuma mi-am lăsat burtă să par așa, mai inofensiv, și le-am confiscat tot materialu probator, pe care vi-l transmit, respectos, pe această cale.
Notă: Tot la poartă la ‘mneavoastră, don’ Caragea, mai erea parcate multe mașini de patroni deia donatori, de te-a’mpretenit pe ‘mneata cu don’ Tobă de la ighepere. De ei nu mai scriu nimic, că poate ajunge raportu ăsta în presă, Doamne ferește, și apoi le vine control de la gardă și de la finanțe, că de ce vă finanțează pe ‘mneavoastră.

13 COMENTARII
  • gorjanul 22.11.2013 la ora 1:06 am
    Nu esti normal , felicitari , esti genial . Meserias ,,,,de '.Na' cheltuit statu' banii degeaba cu tine la scoala .
  • mitica popescu 22.11.2013 la ora 7:11 am
    cu siguranta se pune la cale un alt dosar celebru din zona de competenta.....sau isi lingeau ranile dupa """megadosarul"""condescu ???, pai daca ereau acolo , nu cumva erea un grup infractional constituit ???? ca mai alaltaieri citem in ziarele de c a c a t din tirg ca trei ofiteri s-au intilnit la un suc in local public si cica s-au constituit in grup infractional .....pai la cacaragea acasa daca se intilnesc atitia contribuabili in frunte si cu mai marele primar circiumar sa fie tot un grup infractional constituit ????, probabil ????.....mai vedem sa mai curga nitica apa pe jii.......
  • Narcis DAJU 22.11.2013 la ora 7:20 am
    @) mitica popescu Va rog insistent sa-ncetați cu astfel de comentarii, că se autosesizează Moța și îi reține de îndată, pentru 24 de ore, și pe don' comandant, și pe don' primar.
  • Ion Popescu 22.11.2013 la ora 8:50 am
    Tare! Deci, asa se iesplica competenta, care-l tine-nadusit in fonctie pe miltian! Fostii colegi de la ”IUM” sunt pretini si in afara programului legal de lucru. De aici se poate concluziona si faptul ca lipsa unei linii continue, desenate pe asfalt, pe marginea drumului, l-a pus pe carciumar in imposibilitatea de a mai observa banda de rulare; atunci cand i-a fugit glicemia-n santul de pe Centura. Pentru pupincuristi se ridica, totusi, o intrebare: Ba, astia, dr. inginerii, chiar au scoala?
  • ionion 22.11.2013 la ora 11:07 am
    Foarte bine ai sesizat mitica popescu. Cu glicemia e mai complicat.Sa "spieram" ca urmatoarea criza va fi tot pe centura si nu pe langa o scoala sau gradinita.Apropo domn comandant in astfel de cazuri nu se ridica permisul pana la verificarea medicala?
  • M. S 22.11.2013 la ora 11:41 am
    Cu iertare sa-mi fie dar nu stiu CE VI SE PARE ATAT DE SENZATIONAL ca anumite "personalitati" ale judetului, in afara programului sunt oameni normali?! Daca e "militian" sau "primar" nu are voie omul la o "boasca" sau un "gratarel"?!?! Ce este atat de WAU in articolul asta??!!!!!
  • cacalinoiu 22.11.2013 la ora 12:13 pm
    #DOFTORII ASTIA "INJENERII" SE PREGATESC PENTRU UN NOU TITLU "DOFTOR INJENER SEF" . ASEARA ,NU STIITI VOI ,AU AVUT O CONFERINTA STIINTIFICA - NOI MODALITATI DE STRINGERE A "DONATIILOR"-AUTOR-CACARAGEA. SE MUTA SEDIUL DONATIILOR-DE LA BUNAIUSCIUL PE CENTURA-AL DRACULUI - DIICOT BUCURESTI----SE BAGA IN TREBURILE OAMENILOR AMARATIIIIIIIIIIIII-
  • liviu 22.11.2013 la ora 19:58 pm
    Mai,voi va laudati unul pe altul?Unul la serviciu,altul la fileu,voi centrati si tot voi dati cu capul/Este si asta un mod de a face presa,in Romanica,totul e posibil.Deci m-am hotarat si ma fac ziarist,fiind mult mai usor decat sa ma angajez argat pe mosia lui Basescu.Doar sclavia e acceptata si in presa;o burta de mancare,un part si o fumigena marca"don","mega",si alte fabulatii.Se merita,da?!
  • La Ordinea Zilei: Caragea Vodă şi muri 22.11.2013 la ora 20:17 pm
    [...] Gorjnews a prezentat vineri o fotografie care sugerează legăturile strânse ale lui Caragea cu Florin Cârciumaru, primarul de Târgu Jiu, a cărui maşină era parcată noaptea, în faţa reşedinţei omului legii.  [...]
  • mirel 22.11.2013 la ora 22:52 pm
    cine vrea sa stie cine a fost '''capul'''dos arului lui condescu va spun ca nu mota a fost ci caragea, mota este papusa lui caragea este marioneta acestuia caragea i-a bagat in cap si l-a pus sa faca timpeniile bineinteles ca la mintea pe care o are mota nu i-a fost greu caragioiului sa-l determine pe mota sa faca ce a facut si probabil ca nu acesta a fost nici primul doasr nici ultimul dosar de acest gen , vai de capul politistilor care instrumenteaza asemenea risuri de dosare facute pe sub masa si la indicatia ''''eminentului '''' doctor in drumuri pietruite si macadam.....caragea tablagiul ...oameni de bine din gorj si nu numai asa se fac indicatorii de performanta pe linie economica asa le umfla capul lui calinoiu si circiumaru si la altii ca gorjul este pe perimele locuri petara, oare cite zeci de infractiuni a codificat in dosarul lui condescu acest caragea ????ar trebui ca ziaristii de bine din acest oras sa-l intrebe pe caragioi sau sa solicite direct la parchete cite dosare ajung la instanta si mai mult cite se solutineaza cu condamnare probabil ca nici unu la suta .....pai atunci de unde miile de infractiuni economice codificate si trimise la bucurestii ????pai din maculatura gen acest dosar cu care caragea se da in stamba pe la presa de scandal si le umfla capul la niste fraieri care habar nu au cu ce se maninca politia ....caragea si gasca lui sint rebuturi profesionale in cel mai pur sens al cuvintului , trebuie doar sa va documentati si veti ajunge la ipj-ul de mucava pe care il conduce un tablagiu incompetent total ,dar cu mare priza la.....publicul """select """.............
  • liviu 23.11.2013 la ora 17:53 pm
    "mirel-le",sa nu spui ca bossul Condeescu e prea-cinstitu din batatura Gorjului.Nene,urma va alege,caci nici nu stii cate magarii a facut acest individ,cu facultatea terminata la Herculane,iar la inceputurile existentei sale in campul muncii nu avea nici sireturi la tenisii din picioare.Se vede treaba ca esti politai,or daca acest"cargagea" este asa cum spui,apoi sa plateasca.Dar de aici si pana la a arunca si laturile condeescului in capul altora,dovedeste cu totul altceva.Asa-i ca esti si carcotas de meserie?
  • De ziua sa, Călinoiu și-a comandat un 28.11.2013 la ora 17:21 pm
    [...]   Joi seara, GORJNEWS l-a descoperit pe Cârciumaru la reședința lui Caragea, șeful IPJ Gorj, de la Preajba. O locație pentru care câinii din ograda lui Caragea garantează că n-are [...]
  • gorjanul 29.11.2013 la ora 8:13 am
    Da' lasati ca mai este (sic) doua zile de sarbatori , Craciunul si Revelionul . Poate ii aduce mos Nicolae sau ma rog Mos Craciun (nu al' de la IPJ) cadoul mult visat lu' nea' Costreie .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.