Dovada video: prefectul "are microfoane în birou" și un comandant "prea fricos" la IJP Gorj. Timp pentru șeful SRI, nu
Dovada video: prefectul "are microfoane în birou" și un comandant "prea fricos" la IJP Gorj. Timp pentru șeful SRI, nu
Investigatii27 ianuarie 2010

Ieri am scris aici că îmi doream ca Pandurul să fi exagerat în cele relatate despre Liviu Andrei. Pentru a mă edifica, am solicitat de la Gorj TV înregistrarea video a discuției purtate de Gabriela Gângioveanu cu prefectul, și relatată, ulterior, în Pandurul.
Din păcate, după vizionarea materialului, e greu să mai găsesc vreun motiv să mă simt reprezentat, ca cetățean al acestui județ, de către prefectul Liviu Andrei. Deși nu scapă nicio ocazie pentru a pretinde că îl despart multe de clasa politică din care provine, Liviu Andrei a dovedit încă o dată că vorbele sale nu sunt susținute de fapte.
Din spusele lui Liviu Andrei rezultă clar că, după ce i-a solicitat o informare punctuală șefului SRI Gorj, „nu a avut timp” să îl primească  nici dimineața, nici la prânz, nici seara, mai multe zile la rând. În schimb, e convins că are microfoane în birou și că șeful poliției județene, Viorel Salvador Caragea, „este prea fricos”. Ascultându-l, s-ar putea crede că trudește non-stop pentru binele acestui județ. Din păcate, și ca subprefect, și ca prefect, nu a făcut decât să se integreze în stratosfera instituțiilor de stat și de încasat banii degeaba. Poate doar cu mai mult zgomot decât predecesorii săi. Mult prea mult zgomot, pentru aproape nimic.
Mai jos, dovezile video, însoțite de transcripturile de rigoare.
„Informaţiile respective cred că le aveam de dimineaţă, dar nu am putut să-l primesc pe domnul director de la SRI. Probabil că avea informaţiile respective.”

[youtube]ptWgJ4Vdn2o[/youtube]

„Ăla de la SRI nu a fost cu mine. I-am dat eu dispoziţie să mă informeze. Bă, ia, vreau să ştiu cine-i ăsta! Probabil că are informaţiile, dar nu putui să-l primesc de azi-dimineaţă. Aseară m-a invitat, m-a sunat şi a vrut să stea de vorbă cu mine. N-am avut timp!”

[youtube]JN4RAfSDfmo[/youtube]

„Eu, aicea…, şi ce vorbim noi acuma se înregistrează!”

[youtube]yisVK8x_xKU[/youtube]

„Caragea nu ştie absolut nimic. E prea fricos ca să facă aşa ceva.”

[youtube]Ibl44a3uPUQ[/youtube]

Morala e una singură: la desemnarea unui om într-o demnitate publică, cu impact asupra a sute de mii de oameni, cum este aceea de prefect, ar trebui ales omul potrivit funcției. La noi, demnitățile publice sunt aglutinate în așa fel încât să se potrivească oamenilor care le preced.

Interesul public? O himeră…

4 COMENTARII
  • 1234 27.01.2010 la ora 13:44 pm
    imi aminteste de gigi becali, ca mod de exprimare. pac pac!
  • Ionel P 27.01.2010 la ora 15:24 pm
    Un prostalau care habar-n-are de legea sigurantei nationale. Si, mai mult, i se datoreaza faptul ca 5/6 cabane au ars la Ranca - Inconstienta lui e infinita - nicio masura de urgenta luata stiind ca la Ranca in fiecare saptamana vin 4-5 mii de turisti.... Mai mult, No comment!
  • eu 27.01.2010 la ora 23:59 pm
    Tipul asta e varza, ar trebui sa faca niste flotari cu geamul deschis poate i se mai oxigeneaza putin creierul....
  • Arici Pogonici 28.01.2010 la ora 0:26 am
    Io sunt consilieru' care miam pozat votu' la consiliu judetan. si io ma mir ca pretinu mieu Vasilica a lu' Andrei a gandit acu' mai mult ca mine : dupa noi, potpu' . ha, ha, ha ! vedealar Tatucu de Base...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.