DOVEZI INCREDIBILE: ”LIBERALUL” Romanescu joacă ÎN SECRET pentru MAFIA PSD. Cum i-a salvat pe Cârciumaru și pe directori de plata a 50 de miliarde de lei vechi
DOVEZI INCREDIBILE: ”LIBERALUL” Romanescu joacă ÎN SECRET pentru MAFIA PSD. Cum i-a salvat pe Cârciumaru și pe directori de plata a 50 de miliarde de lei vechi
Investigatii26 octombrie 2017

Pentru a-i scăpa pe senatorul Cârciumaru și pe o serie de directori din Primărie de plata celor 50 miliarde lei vechi imputați de ANAF, primarul Marcel Romanescu a fost de acord ca Primăria Târgu Jiu să conteste la Curtea de Apel Craiova raportul ANAF ca fiind ILEGAL și să ceară anularea lui.

În acest fel, Romanescu recunoaște DIRECT, EXPLICIT și OFICIAL că deciziile de imputare pe care el însuși le-a emis împotriva lui Cârciumaru și a directorilor respectivi sunt ILEGALE. Toți aceștia au contestat, deja, în instanță, deciziile de imputare. Întrucât Primăria Târgu Jiu și, implicit, primarul, susțin acum oficial,  în Dosarul 1384/54/2017 al Curții de Apel Craiova, că raportul ANAF e ilegal, se pune pe tavă, în acest fel, cel mai bun instrument de apărare pentru Cârciumaru și ceilalți, în litigiile în care contestă deciziile de imputare emise de același Romanescu. E suficient ca ei să depună – în dosarele în care au contestat deciziile de imputare – câte o copie după acțiunea judecătorească în care Romanescu însuși susține că raportul ANAF este ILEGAL!
%%BANNER_468%%
Practic, acum Romanescu are două poziții contrare pe un singur subiect: întâi consideră legal raportul ANAF, și emite decizii de imputare a 50 de miliarde de lei vechi. Apoi, purtându-se ca un sclav al MAFIEI PSD, este de acord că raportul ANAF este ilegal și acceptă să fie depusă o cerere de chemare în judecată, în acest sens, împotriva ANAF. Faptul că Romanescu a participat sau cel puțin a a asistat, ca primar, la toate aceste manevre incredibil de jegoase, și NU A SUFLAT NICIO VORBĂ DESPRE ELE ÎN SPAȚIUL PUBLIC, devoalează adevărata față, extrem de jegoasă, a acestui primar ”educat” și ”cu bun simț”.
Romanescu a participat luni și, respectiv, miercuri, la două emisiuni de televiziune. Timp de două ore și jumătate, cât au durat cele două emisiuni, primarul a avut timp suficient să spună public că a fost forțat, constrâns, amenințat de reprezentanți ai PSD să dea în judecată ANAF și să angajeze o casă de avocatură (căci DA, urmează să facă și porcăria asta!) pentru senatorul Cârciumaru și directorii care au de restituit 50 de miliarde de lei vechi. Dar a tăcut! Nici vorbă de vreo constrângere, căci Romanescu se dovedește a fi pe mână cu ei și unul dintre ei!
La fel de grav este că Romanescu, continuând să se poarte ca un sclav tăcut al MAFIEI PSD, a secretizat proiectele de hotărâri ce vor fi dezbătute peste 4 zile în Consiliul Local, ca să ascundă presei și tuturor celor interesați că există pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind angajarea unei case de avocatură, care să reprezinte Primăria în procesul cu ANAF-ul!

Explicația oficială din proiectul de hotărâre este halucinantă: căruța de juriști a Primăriei nu dispune de pregătirea necesară, în condițiile în care unii sunt de zeci de ani juriști în Primărie, și au avut obligația profesională de a se pregăti și perfecționa continuu. Proiectul de hotărâre este inițiat de pesedistul Viorel Petcu, care are un interes direct în anularea raportului ANAF sau cel puțin a uneia dintre deciziile de imputare, întrucât verișoara sa, Narcisa Cristea, director economic în Primărie, face parte din lotul celor care au de plătit 50 de miliarde lei vechi, alături de senatorul Florin Cârciumaru, secretarul Grigore Jianu,  şeful Serviciu Gospodărire, Ionuţ Jilăveanu, directorul tehnic Marius Ionescu, şi de șeful Serviciului Juridic Constantin Răduţoiu.
De văzut care va fi reacția pesediștilor din conducerea PNL Gorj. Cel mai probabil, vor tăcea și ei, ca Romanescu, sau își vor exprima cel mult susținerea pentru primarul lor nepereche. Ca o concluzie: PSD și PNL, aceeași mizerie!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.