Dragomir s-a despărțit de Energia
Dragomir s-a despărțit de Energia
Alte sporturiSport9 august 2012

Energia Pandurii a rămas fără titularul porții după ce Florin Dragomir a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu echipa gorjeană.
Nemulțumirea legată de partea financiară a contractului său și o ofertă mai bună venită de la o altă echipă l-au făcut pe Dragomir să lase Energia, nu fără regrete. Regrete are și Liviu Andrieș, care se vede acum nevoit să caute un alt portar care să-i completeze lotul: „E o pierdere destul de mare. Orice pierdere a unui jucător de valoare contează. Trebuie să acoperim postul, nu putem rămâne în doar doi portari”, a declarat Andrieş. Tehnicianul Energiei are și o altă problemă, aceea a interilor. După ce a căzut varianta spaniolului Nelson Espino, un alt conațional al acestuia, Albert Pujol Armendariz, a fost recent refuzat de Andrieș: “Pujol nu mai vine. Ne-am interesat şi noi despre el. Era de fapt al doilea pe postul său la Granollers. Titularul a fost achiziţionat de CSM Bucureşti. Pujol e un tânăr fără experienţă, necopt şi raportul calitate-preţ nu ne-a convenit”, a explicat Liviu Andrieş.
După o perioadă destul de grea pentru jucători, în care Andrieș și preparatorul fizic Ion Avramescu i-au supus la cazne pe Dealul Târgului pe handbaliști, din această săptămână aceștia au revenit în sală, iar vineri și sâmbătă au programate primele două jocuri amicale, o dublă ce se va disputa la Târgu Jiu în compania divizionarei A Minaur Baia Mare.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.