Dragoș Covei, omul anului în UCB!
Dragoș Covei, omul anului în UCB!
Opinii20 mai 2013

blogul lui cuteanu

Acest tanar profesor de la UCB, dl. Dragos Covei, a servit o lectie de demnitate si civilizatie, atat colegilor sai scapati pe ei de frica in timpul sedintelor abrutizant-abuzive din Senatul UCB, cat si numitului Gorun Adrian, un individ care nu inteleg ce mai cauta in fruntea acestei universitati.
Alta explicatie nu am decat aceea ca PSD Gorj, prin Calinoiu si Carciumaru,  fac tot ce pot sa sustina tot soiul de personaje, rupte, parca, din epoca in care fenomenul Pitesti era dogma. In consecinta, institutiile statului, infiltrate politic de PSD Gorj, nu-si fac datoria.
Ca alternativa, eu propun regandirea viitorului UCB in jurul unor profesori si tineri intelectuali adevarati, nefabricati de Securitate si care nu se trezesc in fiecare dimineata cu teama ca le va bate DNA-ul la usa. Acest domn, Dragos Covei, poate fi o alternativa foarte serioasa, pe care UCB poate creste; in schimb este abuzat si nimeni nu spune nimic!!!!
Va invit sa urmariti, pe GORJNEWS, saptamana audio; urmeaza adevaratul “memorial al durerii”, pe care numai noi, prostii din Tg-Jiu, suntem capabili sa-l traim la distanta de aproape 25 de ani de la caderea dictaturii comuniste, pentru ca nu avem puterea sa aratam unor relicve ale comunismului usa sau puscaria.
Multumim, pentru asta, PSD Gorj!!!
Felicitari Directorului GORJNEWS ca sustine civilizarea unicei universitati de stat din Gorj, in conditiile in care inclusiv angajatii acesteia au renuntat.
Din nou, pentru ca orasul Tg-Jiu se “bucura” de Gorun Adrian, multumim conducatorilor nostri iubiti, Florin Carciumaru si Calinoiu Ion!!!Traiasca PSD Gorj! Traiasca Victor Ponta! Viitorul este rasturnat!
Sursa: Platforma online CUTEANU.EU

1 COMENTARII
  • sasa 21.05.2013 la ora 16:34 pm
    situatie asemanatoare si in POLITIA GORJ....cat de curand o sa apara inregistrarile de la sedintele DICTATORULUI sa vedeti cat de mult ABEREAZA SI CAT DE BINE PREGATIT ESTE TIRANUL problema este ca FRICA DE REPERCURSIUNI IMPIEDICA AFLAREA ADEVARULUI
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.