Eșec dureros la Timișoara
Eșec dureros la Timișoara
Alte sporturiSport11 octombrie 2012

Trupa lui Liviu Andrieș nu a plecat cu prea mari speranțe la Timișoara, pentru confruntarea cu Poli, însă nici ca mielul la tăiere, asta o dovedește scorul strâns al partidei, cedate pe final de gorjeni cu 22-20 (10-12), dar mai ales modul în care s-au desfășurat ostilitățile în acest meci.
Energia a făcut un meci bun în fața unei echipe care s-a întărit în acest sezon și care pornea ca mare favorită înaintea întâlnirii și doar un cumul de factori, unul dintre ei, deloc de neglijat, fiind arbitrajul, gorjenii au pierdut în minutele de final: „N-am reușit să gestionăm ultimele trei minute și am pierdut. Asta și pe fondul unui arbitraj ostil. Până în minutul 57 arbitrajul a fost unul extraordinar, dar pe final le-a dat gazdelor trei decizii favorabile. La 20-20 a luat Giotoiu eliminare care nu prea a fost. În apărare am recuperat mingea, am plecat pe contraatac și arbitrii au revenit cu fault aiurea și l-au dat afară pe Giotoiu. Cele trei decizii, voite sau nevoite, au fost decisive. Nu le punem lor în cârcă înfrângerea, noi suntem de vină. Asta e, ne pare rău că nu am reușit să gestionăm finalul. Muncești și când să culegi roadele… ”, a declarat Liviu Andrieș după eșecul de la Timișoara, un meci care putea aduce două puncte nesperate la zestrea echipei gorjene.
Amărăciunea pierderii printre degete a punctelor de la Timișoara trebuie uitată repede, Energia având acum o serie de două jocuri pe care trebuie să le câștige. Este vorba de confruntarea cu Dinamo de pe teren propriu și de cea din deplasare cu Universitatea Cluj, echipă mult slăbită în acest sezon, ardelenii putând fi campionatul acesta o adevărată ciucă a bătăilor.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.