Eșec rușinos
Eșec rușinos
Alte sporturiSport26 octombrie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut un meci pe care nu avea voie să-l piardă, trupa lui Andrieș cedând cu 28-26 (15-15) în deplasarea de la Cluj Napoca în fața Universității.
După ce i-au snopit în presezon pe ardeleni, când era mai mare nevoie de un succes, fie el și la limită, handbaliștii gorjeni au cedat, iar situația de la echipă devine una tot mai dificilă. Antrenorul Liviu Andrieș crede că lipsa rezultatelor i-a afectat pe jucători: „Sunt foarte, foarte dezamăgit. Nu știm să gestionăm momentele cheie. Probabil, criza care s-a instalat la echipă datorită lipsei de rezultate, jocul prost duce la o exprimare ștearsă. Ca de obicei, fiecare portar advers îl facem erou. Au fost multe ratări de pe semicerc. Era un meci foarte important care putea să ne aducă o anumită liniște. Din păcate, nu am avut atitudine, poate a fost încărcătura prea mare”. Tehnicianul târgujian spune însă că jucătorii trebuie să ia acest eșec ca pe un semnal de alarmă ce trebuie înțeles ca atare, altfel situația poate deveni una critică: „E un semnal de alarmă. Vor fi griji mari în plus. Trebuie să vedem ce facem pentru că este foarte grav. Șanse cam mici să ieșim din pasa asta în perioada următoare, dar nu avem ce face, trebuie să jucăm. Campionatul este lung”, a mai declarat Liviu Andrieș.
După acest eșec, pe cât de neașteptat, pe atât de usturător, Energia are șansa de a se opri pentru a se regăsi. Urmează în campionat o pauză de trei săptămâni, pauză dedicată echipei naționale, iar în această perioadă antrenorii și jucătorii sunt obligați să caute soluții pentru a evita înfrângerile rușinoase, programul etapelor următoare scoțând în calea trupei lui Andrieș patru dintre primele cinci clasate: HCM Constanța, CSM București, HC Caraș Severin și Potaissa Turda.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.