E loc de surprize la Constanța?
E loc de surprize la Constanța?
Alte sporturiSport16 noiembrie 2012
Energia Rovinari a comis-o în ultima deplasare, pierzând la Timba, un meci contra unei nou promovate, meci pe care conducerea și jucătorii l-au considerat dinainte câștigat. În aceste condiții, chiar dacă echipa a dat semne că și-a revenit și a câștigat acasă cu CSS Giurgiu, meciul de la Constanța cu Farul nu mai pare floare la ureche, deși dobrogenii sunt „cenușăreasa” Ligii Naționale.
Slobodan Nikolic a fost mulțumit de jocul făcut de echipa sa contra giurgiuvenilor, una în care cheia succesului a constituit-o apărarea: „E o victorie foarte importantă pentru noi, veneam după trei eşecuri la rând şi am învins o echipă periculoasă, care ştie să joace baschet. Am avut o mobilizare bună, am făcut o apărare foarte bună. Cheia meciului a fost apărarea. Burrel nu a marcat nici un punct în primele 20 de minute, în ultimele patru meciuri a marcat peste 18 puncte de fiecare dată. Acum a marcat opt puncte până la final. Apărarea a făcut diferenţă. Am avut la un moment dat probleme în atac, dar e explicabil pentru că jucătorii s-au gândit mai mult la apărare”, a declarat Slobodan Nikolic.
Energia are acum un bilanț de 4-3 și speră să-l îmbunătățească semnificativ cu două succese, unul care ar trebui să vină mai facil, cel din deplasare cu Farul, chiar dacă ultimul joc disputat la malul mării a fost câștigat extrem de greu de BC Mureș Târgu Mureș, echipă pe care trupa lui Nikolic o așteaptă la Târgu Jiu după întoarcerea de la Constanța.

E loc de surprize la Constanța?

Energia Rovinari a comis-o în ultima deplasare, pierzând la Timba, un meci contra unei nou promovate, meci pe care conducerea și jucătorii l-au considerat dinainte câștigat. În aceste condiții, chiar dacă echipa a dat semne că și-a revenit și a câștigat acasă cu CSS Giurgiu, meciul de la Constanța cu Farul nu mai pare floare la ureche, deși dobrogenii sunt „cenușăreasa” Ligii Naționale. Slobodan Nikolic a fost mulțumit de jocul

făcut de echipa sa contra giurgiuvenilor, una în care cheia succesului a constituit-o apărarea: „E o victorie foarte importantă pentru noi, veneam după trei eşecuri la rând şi am învins o echipă periculoasă, care ştie să joace baschet. Am avut o mobilizare bună, am făcut o apărare foarte bună. Cheia meciului a fost apărarea. Burrel nu a marcat nici un punct în primele 20 de minute, în ultimele patru meciuri a marcat peste 18 puncte de fiecare dată. Acum a marcat opt puncte până la final. Apărarea a făcut diferenţă. Am avut la un moment dat probleme în atac, dar e explicabil pentru că jucătorii s-au gândit mai mult la apărare”, a declarat Slobodan Nikolic. Energia are acum un bilanț de 4-3 și speră să-l îmbunătățească semnificativ cu două succese, unul care ar trebui să vină mai facil, cel din deplasare cu Farul, chiar dacă ultimul joc disputat la malul mării a fost câștigat extrem de greu de BC Mureș Târgu Mureș, echipă pe care trupa lui Nikolic o așteaptă la Târgu Jiu după întoarcerea de la Constanța.
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.