Ecaterina Teodoroiu, batjocorită de prostia și lăcomia edililor
Ecaterina Teodoroiu, batjocorită de prostia și lăcomia edililor
InvestigatiiUltra - Scurte14 aprilie 2014

Vremurile pe care le trăim sunt mult mai nenorocite decât par la prima vedere pentru că cei care ne conduc și ne decid viețile sunt, la rândul lor, mult mai nenorociți decât în cele mai mortuare scenarii.
Vă invit să mergeți să vedeți în ce hal au sufocat imbecilii din fruntea acestui oraș și a acestui județ Casa Memorială a Ecaterinei Teodoroiu, care abia mai respiră, acum, și abia se mai zărește dintre vilele și boutique-urile cu plastice sub care au îngropat-o Cârciumaru și compania.

         Dacă vii dinspre Petroșani, casa memorială nu se mai zărește deloc, fiind flancată de munți de plastice. Prin urmare, turiștii trec prin zonă ca trenurile internaționale prin cea mai dărăpănată haltă din Gorj, nimeni alta decât Halta Ecaterina Teodoroiu.

         Privită frontal, casa Cătălinei pare o ciupercă strivită de înălțimea unor copaci uriași. Rog să observați că întreprinzătorii particulari din zonă au purces a tapeta și gardul Casei Memoriale cu marfa lor expusă spre vânzare.

         Spre comparație, puteți vedea alăturat cum arăta, pe vremuri, zona, și cât de impunător și de firesc respira arhitectural casa Ecaterinei Teodoroiu.
         Astăzi, altele sunt eroinele de la Jii. Nicio nevoie nu mai au Cârciumaru, Călinoiu și ceilalți de Ecaterina Teodoroiu. Lor le ajung acum Elvira Șarapatin, Iulia Vână, Mădălina Ciolocoi, Luminița Popescu și alte starlete la modă.

         Singurul lucru cu adevărat decent și oportun pe care l-ar putea face acum Ermina Pasăre, buldozerista – șefă care conduce, în baza unor calități extrem de personale, Serviciul de Urbanism al Primăriei Târgu Jiu, este să demoleze de tot bojdeuca Cătălinei. În felul în care este amplasată acum, e un afront adus legii, bunului simț, eroilor și istoriei neamului, identității naționale și o înjurătură continuă dinspre edili, înspre oamenii de rând ai Târgu Jiului.

5 COMENTARII
  • gorjanul 14.04.2014 la ora 21:37 pm
    Tare de tot denumirea de utilaj data acestei ,,,,pasari . Iar daca ea este o pasare va dati seama ca nici creier mai mare decat o bibilica nu poate avea . In schimb se pare ca are o guse mai mare decat cea de curcan , sa adune spagile in ea . Ca altfel nu se ezplica , vorba lu' nea' Florin , seful ce mare .
  • Ilie 15.04.2014 la ora 0:59 am
    Peste drum de restaurantul Selena se construieste un mega balcon direct pe spatiul verde. La restaurantul Bulevard s-a construit o terasa tot pe spatiul verde. Cazurile prezentate sunt la vedere dar in oras sunt sute de astfel de situatii. Pasare Ermina este persoana care ar trebui sa i-a masuri pentru stoparea acestor constructii total ilegale. Va rog sa verificati si sa notificati primaria sa i-a masurile care se impun.
  • Olaru 15.04.2014 la ora 23:21 pm
    La Piata Mare se distruge un parc cu verdeata pentru niste locuri de parcare NESOLICITATE de locatari, pe 8Mai, langa fosta Stomatologie se construieste o cladire cu grad de ocupare de 100%, fara sa aiba locuri de parcare, etc. Multumita doamnei ing chimist care conduce serviciul Urbanism !
  • Narcis Daju (GorjNews) – Cum sunt calc 17.04.2014 la ora 14:15 pm
    […] http://www.gorjnews.ro/slider/ecaterina-teodoroiu-batjocorita-de-prostia-si-lacomia-edililor.html […]
  • Petru Simionescu 20.06.2021 la ora 19:19 pm
    Este prea tarziu sa se mai poata face ceva. Casa memoriala Ecaterina Teodoroiu ar trebui mutata langa Muzeul Judetean pe strada Geneva. Costa incepand de la 200 EUR pe metrul patrat mutatul unei cladiri. Exista o firma in Turcia si una in Grecia care ar putea execua lucrarea: https://www.iasm.org/iasm-members/member-directory/
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.