„Echipa se mişcă destul de bine, pentru ce avem acum în lot”
„Echipa se mişcă destul de bine, pentru ce avem acum în lot”
Alte sporturiSport8 octombrie 2011

Gore Popescu este mulţumit de evoluţia Energiei în primele etape din acest sezon

Energia nu a dezamăgit în debutul campionatului, chiar dacă lotul avut la dispoziţie de Liviu Andrieş a fost substanţial subţiat în această vară. Preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu, se declară mulţumit de evoluţiile avute în primele cinci etape şi crede că echipa îşi poate îndeplini obiectivul până în iarnă, când promite că va întări echipa cu unul sau doi jucători de valoare.
Reporter: Cum vedeţi acest debut de campionat al Energiei?
Gore Popescu: Sunt mulţumit de ceea ce am obţinut în acest debut de campionat. În ultimele două etape am jucat bine, am avut un joc colectiv, de echipă, şi am obţinut şi rezultate bune. Dacă vom juca tot aşa şi cu CSM Bucureşti putem câştiga şi etapa viitoare, dar cu o condiţie, aceea de a juca aşa tot meciul. Dacă avem evoluţii oscilante, cu suişuri şi coborâşuri, se poate întâmpla orice.
Reporter: Are Energia forţa de a merge pe acelaşi trend în etapele ce vor veni?
Gore Popescu: Sper să se refacă şi Şandru, pentru că avem mare nevoie de el. Să sperăm ca la meciul cu Potaissa, după întreruperea campionatului, să poată juca şi Şandru. Vin meciurile din cupele europene, vom avea meciuri din trei în trei zile şi avem nevoie de toţi jucătorii valizi pentru a ne putea îndeplini obiectivul, acela de a fi la finalul turului pe unul dintre locurile 5-8. În retur vedem ce facem, mai aducem 1-2 jucători pentru că ne trebuie întăriri la linia de 9 metri. Ceva puternic, un centru dreapta, un centru stânga. Ne trebuie ceva de profilul lui Kukrika. Poate fi chiar vorba de Kukrika. Să vedem ce contract şi-a făcut el la Tatran Presov. Din câte ştiu eu, el îşi lasă loc în iarnă pentru a putea fi liber să plece. Dacă Şandru îşi va reveni şi va juca la nivelul pe care îl ştiam noi, el ne poate oferi soluţii pentru linia de 9 metri, dar să-l vedem cum va reveni după accidentarea suferită.
Reporter: Sunteţi mulţumit doar de rezultate sau şi de jocul echipei?
Gore Popescu: La ora actuală, echipa se mişcă destul de bine, pentru ce avem acum în lot. La Plopeni n-am avut nicio emoţie că am putea pierde victoria. Am jucat bine, aşa cum am jucat şi acasă în ultimul meci de la Târgu Jiu.
Reporter: Care este pronosticul dumneavoastră pentru următoarele două meciuri ale Energiei?
Gore Popescu: Din viitoarele meciuri vreau minim 2 puncte, dar sper să le luăm pe toate patru. Dacă nu vom reuşi victoria la CSM Bucureşti, suntem obligaţi să câştigăm acasă cu Clujul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.