Egal şi victorie pentru Pandurii în Antalya
Egal şi victorie pentru Pandurii în Antalya
FotbalSport11 octombrie 2010

Primele meciuri disputate de Pandurii sub bagheta lui Grigoraş au arătat o echipă gorjeană mai bine organizată în defensivă, dar şi dezlănţuită în atac, în cea de-a doua partidă. Pandurii au remizat, scor 0-0 cu Antalyaspor, şi au învins cu 4-0 ultima clasată din Superliga Turciei, Kasimpaşa Spor.

Noul antrenor pare tentat să-l repună în centrul liniei defensive pe Alin Chibulcutean, fostul căpitan al gorjenilor fiind folosit ca titular în ambele întâlniri de Petre Grigoraş. Acesta pare să-l trimită pe Pintilii în linia de mijloc, la închidere, în vreme ce Ilie Iordache ar putea în sistemul gândit de Grigoraş să aibă loc în atac, mai ales după accidentarea lui Apostu, care ar putea rata întregul sezon de toamnă. Un alt jucător care ar putea să fie o mişcare surpriză pregătită de Grigoraş ar putea fi Vranjkovic, şi el folosit în prima garnitură în cele două jocuri din Antalya.
Pandurii s-a apărat exact şi au reuşit performaţa de a nu primi gol în primul meci disputat în compania celor de la Antalyaspor, o echipă care este pe locul opt în Turcia, dar care în partida disputată vineri a folosit o garnitură formată din mulţi jucători care au evoluat mai puţin sau chiar deloc în acest campionat. În cel de-al doilea meci, Pandurii au arătat o forţă ofensivă deosebită, elevii lui Grigoraş punctând de patru ori, în poarta celor de la Kasimpaşa Spor reuşind să marcheze Stromajer, Voiculeţ (din penalti), Vranjkovic şi Hidişan.
Pandurii vor reveni în ţară marţi pentru a pregăti meciul cu Sportul Studenţesc, primul joc oficial al lui Grigoraş pe banca echipei gorjene. Pandurii vor avea primul antrenament la Tg. Jiu miercuri, de la ora 17:00, partida cu Sportul Studenţesc fiind programată a se disputa sâmbătă, de la ora 19:00.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.