Ei trei râd de Sergiu, noi toți râdem de ei!
Ei trei râd de Sergiu, noi toți râdem de ei!
Gorjul culturalInvestigatiiUltra - Scurte10 decembrie 2013

Acest grup sanitar (sau, mă rog, statuar) va fi afișat pe GORJNEWS până când cele trei personulități care conduc județul Gorj – Ion Călinoiu, Radu Teodorescu și Florin Cârciumaru – vor permite mutarea din spațiul public a gogomăniei cu care este jignit Sergiu Nicolaescu.

La o adică, suntem perfect de acord, cu toții, ca fie Călinoiu, fie Teodorescu, fie Cârciumaru să ia mizeria etichetată batjocoritor “Sergiu Nicolaescu” și să și-o planteze în curțile palatelor lor.
Pot face cu ea orice le trece prin cap, dar în spațiul lor, privat, nu în Târgu Jiu, oraș cultural cu oameni încă normali la cap, dar din ce în ce mai agresați de prostia, cinismul și iresponsabilitatea martalogilor semi-cretini care îi conduc.
Citește și:
Dacă ăsta seamănă cu Sergiu Nicolaescu, atunci Cârciumaru e leit Leonardo di Caprio!
Video: Sergiu Nicolaescu s-a răzbunat! Toată țara râde de noi!

6 COMENTARII
  • irina 10.12.2013 la ora 11:09 am
    gresit! total eronata aprecierea cantitatii! or fi 3 la tona
  • tot irina 10.12.2013 la ora 11:20 am
    acum imi dau seama ca varianta slaba a d-lui cîrciumaru este ceaușescu. rotofei, cum e acum, nu realizam ce trasaturi ascunde sub stratul de indestulare
  • paponie 10.12.2013 la ora 11:55 am
    Bunà ziua ! Un bust + cultul acestui Mare Profitor si Complice la CRIMELE comunismului în România pun în evidentà lipsa de onestitate a "propagatorilor" cît si ignoranta, Marea Ignorantà a populatiei din aceastà biatà Românie. Cum bine spunea un coleg, mai trebuiau la Târgu-Jiu si busturile lui Dej si Ceausescu.
  • bebe turcu 10.12.2013 la ora 17:24 pm
    ba paponie , atunci iti placeau filmele lui Sergiu , ba ! De astia de dreapta catine si cagorun adrian dilimanul suntem satui ! de ce faceti ba streaptease la ucb ?
  • gorjanul 10.12.2013 la ora 18:44 pm
    Bine ai venit Paponie pe meleagurile Gorjnews , ce zici , geniala ideea cu grupul sanitar ? Oricum pe tot pamantul nu e altul ca calinoiu sau ca carciumaru (sic ) . Ca Theodorescu mai e unul , pictat pe tricoul sau .
  • dadada 22.01.2014 la ora 17:17 pm
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.