Eleve gravide la cursuri de zi, la Colegiul Tehnic Mătăsari!
Eleve gravide la cursuri de zi, la Colegiul Tehnic Mătăsari!
Altele30 mai 2010

Necenzurat! (rubrica cititorilor gorjNEWS.ro)

Pe adresa Ziarului online de investigaţii gorjNEWS.ro a sosit un material amplu, semnat „Adriana Tomberon, Claudiu  Puterau, Liliana Branzanescu şi Bubu Elena”, despre haosul şi ilegalităţile care par a fi pus stapanire  pe Colegiul Tehnic Mătăsari.
În continuare, reproducem materialul primit la redacţie.
„Domnule Director , Redactor Sef ,
Va rugam sa investigati  activitatea nepotului primarului Gicu  Gaspar , pdl-istul fruntas  al ISJ Gorj , care , de un an si jumatate incurca treburile in  Colegiul Tehnic Matasari ,ca  un nimeni care se  cheama Ion Saceanu.
Pe linie profesionala a batut toate recordurile  pe care le poate obtine un cadru didactic .Dupa ce a dat de trei-patru ori examen pentru a se titulariza pe o catedra de informatica , cu cursuri  postuniversitare , dupa absolvirea Facultatii de Matematica ,care s-au tinut  saptamanal , lunar sau , trimestrial , in functie de posibilitati ,  si  de ce “pica”a imprimat elevilor sai atata dragoste pentru aceasta disciplina , incat , in ultimii zece ani niciun elev din clasele de matematica informatica nu s-a prezentat la nici-o olimpiada , n-a  dat examen la bacalaureat niciodata la informatica , preferand sa dea la alta disciplina la care n-a avut profesor titular si calificat . Datorita acestor rezultate , avand in colegiu cea mai buna baza materiala din tara , in domeniu informatic , in anul scolar trecut nu s-au realizat doua clase , una de informatica si cealalta de tehnica  de calcul , care , in final s-au contopit intr-o singura  clasa..La ce sa vina  elevii la Matasari daca n-are cine-i invata?
In ultimii patru ani copiii au invatat mai multa informatica atunci cand profesorul lor era plecat la Consiliul Consultativ al d-nei Bibere , sau la inspectii de grad ca metodist , care n-are rival in  participari in  tot judetul. In acelasi timp a luat bani din doua  locuri , pe munca prestata  in “stik” si neprestata  la scoala , a avut transportul decontat si chiolhanul gratuit.Este atat de dorit de elevi incat si-a repartizat mai mult de doua norme , ca doar e DIRECTOR.
Pe linie manageriala a avut grija sa incadreze toate “cozile de topor” , “pilele” si obligatiile fata de partid , ale sale si ISJ Gorj .Asa  se face ca pe disciplinele informatica  si engleza  lucreaza doua ilustre personalitati care au luat nota doi la examenul national de titularizare , si-a incadrat sotia pe franceza la liceu , intrucat , ca invatatoare a terminat si facultatea  la fara frecventa , in concedii medicale ,  de la scoala  , a beneficiat si de concediu de doi ani pentru cresterea copilului , si-a luat ca si minunatul ei barbat toate gradele didactice .
In sfarsit ca sa  arate la toata lumea ce putere  are si-a incadrat si fratele  pe discipline tehnice , vesnic candidat la corigente in timpul liceului din Matasari.Rade lumea  de prostalau  care  are tangenta  cu invatamantul ca vacarul satului cu pilotarea avionului !
Sunt multe incadrari facute  in 2008 si 2009 , care put  pana la inspectoratul scolar .
Pentru cele aproape 40 de clase de liceu si scoala profesionala nu este titular decat marele Saceanu , nici-o ora nefiind scoasa in lista de titularizare inaintata , pentru  anul scolar viitor , la ISJ Gorj .E o cardasie la aceste niveluri  incat e greu  de “povestit” .
Mare specialist in arta conducerii , Sulicaceanu acesta  a  numit  in fruntea Comisiilor metodice pe Baleanu Benon  -la matematica , singurul cu gradul II  dupa patru inspectii ,  restul profesorilor fiind cu gradul I , care are cele mai rasunatoare rezultate  : un singur elev  al primei generatii de economic din Matasari , a luat bacalaureatul , in vara, la obiectul predat  de “miliardarul” invatamantului romanesc , care doi ani la rand n-a vrut sa fie diriginte la clase de  profesionala , cu stirea tacita a connducerii Inspectoratului , are performanta unica  in a nu prezenta nici-un elev la olimpiada de matematica si a nu tine in acest an scolar nici-o activitate metodica   la comisia de matematica , spre cinstea iubitului sau consatean director , Impreuna  cu alta profesoara de calibru , Popescu Adriana , acum sefa  Comisiei de stiinte , care de la obtinerea gradului didactic I , in urma cu zece ani , n-a tinut nici-o lectie sau un referat metodic .Impreuna cu colegul  ei de suferinta  Baleanu , au  reclamat , la comanda , activitatea scolii , la toate organismele ierarhic superioare  care dupa cercetari s-au dovedit calomnii, falsuri si neadevaruri .
Doamne cate sunt de spus despre acest incompetent care si-a batut joc intr-un hal fara de hal  de Consiliile profesorale care se termina in 20 de minute , care n-au tema  , n-au tematica pentru perfectionarea cadrelor didactice , nu analizeaza  problemele grave ale scolii  ( mentinerea  la cursuri de zi a  unei eleve de la clasa XII A  mamica  inca din clasa a VII a la Dragotesti  , transferata de la Novaci , a alteia de la X A  , gravida  in 7 luni , transferata de la Ecaterina Teodoroiu  ,venita de la dezintoxicare ,careia i s-au dat  diferentele in ianuarie de la informatica la filologie , mentinerea in  catalog  la clasa a XI B  , unde  arogantul  infumuratul , increzutul  care “le stie pe toate” este  si profesor de informatica al unui elev care nu mai vine la cursuri din octombrie precum si a altor elevi din clasele de-a XI a si a XII a de liceu , care au sute de absente.
Consilierii  comunali discuta la sedinte ca in scoala se face sex , profesorii nu vin , nu intra la ore , la fiecare colt de scara s-au format gasti si bisericute , care prefera sa asculte manele decat sa-si faca datoria , peste tot este o debandada si un desfrau  de neinchipuit  care conduc la degradarea bazei materiale  ( banci  si scaune  rupte  , masti la calorifere distruse , calculatoare si televizoare defecte , instalatiile de internet  si televiziune  au inceput sa devina amintiri .
Acum cand se face descentralizarea  in functie de numarul de elevi inconstientul este pasiv  ca s-au pierdut  275 de elevi , echivalentul a zece clase si a  reducerii  dintr-un foc a 17 posturi didactice , despre care nici nu stie .In colegiu toate inspectiile pentru gradele didactice au avut ca scop  umplerea borhanului  intr-o veselie de nedescris  , de cei veniti din afara  si de cei din interior .Profesoara Branzan Liliana tine inspectie la chimie in cabinetul de fizica , “ca are separeu “ si nu in laboratorul de chimie  in care s-au investit 300milioane de lei  Asa arata un GRADAT  FARA  MERIT , mentinut pe post pentru incompetenta , semnat condica la doua zile la ISJ  , corigent la capitolul morala , amplasarea de budigai  pe holurile colegiului ca-n anii dinainte de nasterea  multiubitului nostru  “de n-ar mai fi” alaturi de marele profesoare  care au facut de ras Gorjul in fata MECTS , la supraevaluarea elevilor de la bac.
Pentru conformitate : Adriana Tomberon  , Claudiu  Puterau  si  Liliana Branzanescu,Bubu Elena.”

47 COMENTARII
  • omul rau 30.05.2010 la ora 17:50 pm
    mai fratilor,nu e singurul specimen din invatamantul gorjean, mai are un frate director la liceul pestisani logascu c tin. acesta nu poate conduce liceul pentru ca are obligatii fata de toti , cunoaste despre faptul ca in urma cu doua saptamani,intr o noapte maistrul instructor pantelimon tivig a furat trei strunguri din atelierul scoala si nu a sesizat politia nici acum,la fel i a permis sa vanda jumatate din caloriferele din fonta la fier vechi de unde au incasat peste 40.000.000 lei pe care si i au insusit ,au sustras zeci de saltele noi din internat pe care le au vandut lui purec cel cu exploatare de lemn si multe altele.
  • Cosmin Cristea 31.05.2010 la ora 7:24 am
    Asta e Romania Justitiei Dictatoriale..... **Facem ce vrem, faceti ce vreti----NOI HOTARAM**
  • incapabili2010 31.05.2010 la ora 20:37 pm
    Cine a scris ce ati publicat este un om "mic" la figurat,mare la propriu.Sarbatoreste ceva astazi!Caderea lui si probabil doreste si caderea altora ,bazata pe cai urate.Sa aiba curajul sa semneze cu numele real daca se crede un om adevarat!
  • omul rau 31.05.2010 la ora 21:33 pm
    pentru incapabili 2010. Te a deranjat postarea mea? Eu nu sunt un om mic la figurat si nici mare la propriu. Din contra este exact invers dar tu esti probabil directorul vizat. Te supara cumva adevarul? Nu pot posta cu adevaratul meu nume din doua motive, primul ar fi ca nu sunt ,,un barbat adevarat,, iar cel de al doilea ar fi ca i mi este teama pentru postul meu. Dar daca insisti pot la adapostul anonimatului sa postez toate porcariile tale si ale prietenului tau indragostit de fierul vechi.
  • bubulina 01.06.2010 la ora 17:46 pm
    Rindurile sint scrise de o femeie.E una care nu stie sa piarda,nu-l suporta pe director!Conducea inainte,cu rautate.A pierdut barfele din scoala,stia tot si acum se foloseste de asta.Sa stea in banca ei,liceul din Matasari are o echipa tanara,buna,iubita de oameni.Nu mai are slugi in curte sa-si descarce rautatea?
  • floricel 01.06.2010 la ora 23:55 pm
    Aceste afirmtii trebuie demonstrate .Exista rea vointa din partea cadrelor didactice care nu se implica cu adevarat in actul instructiv educativ.Ne intoarcem oare la cei 3F(foame ,frica,frig)!
  • incapabili2010 02.06.2010 la ora 18:11 pm
    Pacat ca lucrurile urate apar peste tot.Azi ne-a murit un coleg,un OM.Era tot din acest hulit Colegiu Tehnic Matasari.Avea energie cat pentru toate sufletele rele care va trimit dvs materiale.Pacat ca nu scrieti si asta.Exista oameni buni in scoala noastra dar ei se duc.Sa dea Domnul ca Florin Buzatu sa-si gaseasca linistea si sa ne pazeasca de cei rai!
  • Narcis DAJU 02.06.2010 la ora 21:24 pm
    Suntem un popor de jeguri care se folosesc de moartea unui om pentru a-si masca jegul.
  • Narcis DAJU 02.06.2010 la ora 21:32 pm
    Dupa postarea scrisorii de mai sus ar fi fost firesc ca cadrele didactice ca sa nu ramaie cu onoarea nereperata, sa demonteze punct cu punct acuzatiile aduse fix dintre sanii liceului lor. N-ai sa vezi. Am primit doar injuraturi de la cadre didactice suparate ca le cenzurez birjaria. Pana si autorii scrisorii ma injura pentru ca mi-am permis sa scot injuraturile adresate de eminenţele lor conducerii ISJ Gorj. Parintii cu scaun la cap ar trebui sa isi tina copiii cat mai departe de majoritatea scolilor noastre. Plus ca ar trebui sa nu se mai numeasca scoli. Spiru Haret le-ar tolera intr-un asemenea hal doar daca ar fi razboi si intelectualii neamului ar fi plecati pe front. Daca doriti sa revedeti... http://www.gorjnews.ro/1-investigatii/cod-rosu-calamitati-la-catedra.html
  • Parinte 02.06.2010 la ora 23:05 pm
    Îl rog pe domnul Daju să citeasca articolul 96 din regulamentul de functionare a unitatilor din invatamantul preuniversitar si îsi va da seama ce inseamna discriminare si egalitate de sanse
  • Narcis DAJU 02.06.2010 la ora 23:22 pm
    @) Parinte Articolul 96 e inainte sau dupa Articolul 95, ca nu gasesc...
  • Parinte 02.06.2010 la ora 23:35 pm
    Articolul spune ca elevii.elevele aflati in situatii speciale(detentie ,nasterea unui copil,casatorie etc.)vor fi sprijiniti sa finalizeze ciclul de invatamant Consiliul profesorilor clasei a hotarat conform acestei prevederi sa termine clasa a X-a
  • alina 04.06.2010 la ora 14:18 pm
    ...hai lasa vrajelile...COLEGIUL TEHNIC MATASARI este cel mai bun... ..........dak tot ai scris dc nu ti-ai pus numele....
  • Carmen 08.06.2010 la ora 21:40 pm
    Acest director este un afemeiat , nu i-a scapat o femeie , stie si nevasta-sa , dar n-are ce-i face .Are temperamentul cainelui lingusitor pe langa stapanul care-i da sa manance cand ii este foame , apoi odata vazut cu painea-n gura maraie si musca turbat.Feriti-va de el si nu-i dati paine, lasati-l s-o castige singur , dar va previn : o sa moara de foame! , nu stie sa faca nimic , nu-l duce capul al de pe umeri, decat sa latre la luna .A preluat un liceu puternic , cu multe clase si o sa-l transforme in scoala generala , daca n-o sa fie schimbat la timp, Asta-i tara lu Papura Voda !, directori care se pricep doar la politica si sa-si umpe stomacul , ca acum cred ca are un quintal jumate , iar cand era profesor il sufla vantul , SA TRAITI BINE ! RESTUL DUCA-SE... Ca sa fii director trebuie sa fii un exemplu moral in tot ce faci , sa ai solutii bune, legale ,la orice problema , sa lupti pentru firma care te plateste BINE , s-o dezvolti . Eu va cunosc pe toti ca-s din Matasari si mai stam si noi de vorba-n fata blocului ca muierile , dar cum acest incapabil nu se ridica nici la nivelul talpii pantofului fostului director Tica care l-a "crescut " si l-a "muscat" cum a prins momentul , poate ca asa-i trebuie sa deschida ochii alta data .Gata cu barfa , sata-i tara in care traim , maine se va numi REPUBLICA SODOMA ROMANIA iar copii pot face orice, vai de parinti , vai de profesori.
  • stirbul 09.06.2010 la ora 0:02 am
    Scoala arata mai bine decat labirintul intunecat din trecut,unde iti era frica sa intri pentru ca erai apostrofat si umilit
  • alexandra 10.06.2010 la ora 15:52 pm
    E crunt ce se intampla! Rautate multa.Scoala din Matasari merge,nu stiu de ce legat de articolul din ziarul dvs oamenii fac asocierea cu domnul Tica.A fost,a trecut,nu mai este.A facut lucruri bune dar asta nu inseamna ca Saceanu nu le poate face.Nu va muri de foame cum spun unii,el nu conduce singur,e inconjurat de oameni pt ca stie sa faca asta.Cine e in spatele acestot prostii scrise prin ziare si unele comentarii sa nu creada ca vor speria pe cineva.Macar sa nu mai semneze cu numele altora!
  • IOVO 14.07.2010 la ora 11:12 am
    UN ****, UN DIRETOR ****** SACEANU ION,CONDUCE CU ****** IN BIROU,PRIETENA SOTIEI SALE CARE O CORCOLESTE,MAREA ELIDA STANILOIU CARE ISI FACE SOTUL DE RIS.NU STIE SA FACA NIMIC,II FACE SOTIA ********* TREBURILE.NISTE RATATTI...........
  • N A L 18.07.2010 la ora 10:53 am
    Am lucrat ceva timp la Colegiul Tehnic din Matasarisi ,l am prins ca director si pe Dadalau,dar si pe dnul Saceanu,un om deosebit,un profesor foarte bun,ceea ce n u pot spune despre...TIRANUL DE TIKILY-un nebun pur si simplu,obsedat de mania persecutiei!Cum ca dnul Saceanu ar fi afemeiat...astea sunt probleme personale si nu trebuie cofundate cu problemele de serviciu!
  • raluca 28.07.2010 la ora 12:34 pm
    cu dadalau liceul a devenit colegiu tehnic, iar cu saceanu o sa moara...acum 10 ani in urma nu era atata ipocrizie... insa acum vad ca profesorii se simt patroni iar saceanu la casa alba.in matasari nu mai este nimic...s-a dus de rapa tot... singurul care a ramas in picioare a fost colegiul tehnic matasari care a dat un nume si o faima orasului, acum se poate spune ca este primul care va cadea la pamant si va face orasul uitat de toata lumea.imi este rusine sa spun cuiva in ce colegiu plin de analfabeti si tarani am terminat liceul...pot spune ca liceul lam terminat datorita cursurilor private,nu datorita profesorilor inutili din acel colegiu!
  • 1205 29.07.2010 la ora 18:18 pm
    Cred ca s-a mers prea departe cu jignirile in aceste comentarii!Se da vina pe X si Y dar e totusi in joc onoarea unor oameni!Se joaca unii cu cuvintele prea mult si jignesc.Aceasta domnisoara Raluca sa invete sa scrie(lam terminat.........)nu sa spuna ca profesorii sunt inutili in Matasari.E problema lor unde s-au format ca oameni dar sa nu mai arunce cu vorbele .Cred ca Nelu Saceanu ar trebui sa ia pozitie,sa nu mai accepte barfele si prostiile unora.Nu poti sa te joci cu destinele unor oameni spunand prostii.Nu poti tasta pe google SACEANU ION si sa-ti apara numai aberatii.Acest om are o sotie,are un copil care citesc si pot sa fie afectati.Faptul ca se intelege bine cu alte femei nu inseamna ca e afemeiat,daca glumeste nu e bine,daca nu glumeste e grandoman.Scoala functioneaza bine si va functiona ,indiferent ce vor unii.Sa lasam pe fostul in pace,nu stie nimeni cum a lasat scoala si prin ce a trecut actualul director cateva luni,prin ce chinuri.Atunci era bun Nelu Saceanu ,acum nu mai e?Vorbele pot rani usor,sa avem curaj sa nu mai aratam numai partea urata din noi!Pacat ca asa numitii prieteni ai actualului director nu ia atitudine sa se termine cu balivernele.E teama si lasitate!
  • anonim 25.09.2010 la ora 16:49 pm
    aveti dreptate, liceul matasari, a ajuns maternitate....pe bune! si majoritatea elevelor stau si destrama casnicii,nu conteaza ca sunt, batrini,grasi,uriti...e de ajuns sa aibe BANI SI MASINA...astea sunt DOAMNELE DIN LICEU... este una in liceul vostru pe nume BARBACIORU IONELA IN CLASA A 12 A CARE A DISTRUS O CASNICIE...EU PE AIA AS PUNE-O LA ZID...S-A INCURCAT CU UNU DIN CARIERA PE NUME TROTEA DANIEL, CARE EL LA RINDUL LUI AVEA O SOTIE CARE SE CHINUIA PRIN OCCIDENT SA STRINGA UN BANUT SA ISI ACHITE APARTAMENTUL CARE IL LUASE IN RATE...DAR BARBACIORU IONELA FANDOSITA, .........SI NESIMTITA A DISTRUS TOTU! SE DUCEA ACASA LA FEMEIA AIA CA LA EA ACASA. PARCA MUNCISE EA IN LOCUL SOTIEI... CITE SACRIFICII A FACUT FEMEIA AIA...O CUNOSC BINE, ERA O FEMEIE LA LOCUL EI SI LINISTITA...AR FI UN ROMAN SA VA POVESTESC DESPRE ANIMALA AIA... SCUZATI-MA DE JIGNIRILE SCRISE..DAR ASTA E ADEVARUL!! SUNT MULTE DE ZIS..DAR DUMNEZEU O VA PEDEPSI,,LA FEL SI PE BUNICA-SA CARE SE OCUPA CU PROSTII..
  • doinita 08.10.2010 la ora 9:22 am
    Multa dreptate este in cele scrise.Se vorbeste de moralitate de catre un director al carui frate traieste de cativa ani cu o eleva de clasa a XII- a,este mare profesor.Cum face el orele de dirigentie.ce spune la eleve cand el sta cu o eleva?De fapt are exemplu in familie,fratele lui sta mai mult cu amanta decat cu sotia,acum i-a dat si ore amantei sa nu scada venitul familiei prezidentiale.Nu are timp acest director de problemele scoli pentru ca se plimba toata ziua.Halal scoala ,in care un secretar are salariu mai mare decat directori.S-a ales praful de tot si de toate.
  • alina 23.10.2010 la ora 22:03 pm
    cine te crezi de postezi asemenea comentariu despre o fata desteapta si de treaba ca ionela?nu stii tu qm au stat lucrurile.......mai bn du-te si spala toalete,nu sa judeci oamenii,nu cred eu k esti perfect/a
  • anonim 25.10.2010 la ora 16:04 pm
    HEI,AIA CARE ESTI, SPALA TU WC-LE FETITA,, ESTI SI TU TOT UNA CA PANARAMA AIA, VA TINE-TI PARTE...AAAAA. SUNTETI DE ACEASI RASA...PAI TU STI MAI BINE DECIT MINE, FATA CARE ESTI? EU AM O FACULTATE, DAR TU CE MAMA DRACULUI AI? NORMAL CA IMI PERMIT SA SCRIU DESPRE AIA....IN PRIMUL RIND SA VA VEDETI DE CARTEA VOASTRA SI DUPA AIA SA VB...ESTI TOT UNA CA EA. AIA FATA CUMSECADE, CARE A DISTRUS CASNICIA FEMEII? HAHAHAHA! NU TE OBOSI FETITA, CA STIU ISTORIA BINE....INTRE BARBACIORU IONELA SI TROEA DANIEL..NU O STI TU MAI BINE DECIT MINE...MAI FETIT-O?
  • anonim 25.10.2010 la ora 16:29 pm
    TRANSMITE-I PRIETENEI TALE MESAJUL MEU, SA INTRE SI EA PUTIN PE SITE.. POATE SPALATI AMINDOUA WC-LE IMPREUNA...CE ZICI? NU UITA TE ROG...
  • CLAUDIA 28.10.2010 la ora 12:27 pm
    COMENTARII INUTILE.Se cearta uni pe aici cu porcarii.Sunt probleme mai grave in aceasta scoala.Uni muncesc,fac actiuni cu invitati si scoala nu participa.Nu are timp dirtectorul pentru ca are inspectii si are de rezolvat probleme grave.Actuala conducere tine femei de serviciu plecate in starinatate cu lunile si apoi le primesc la munca.Sa tot faci servici asa.....Pleci ,vi cu bani,cu brinza,cu miei si gata anul.Vai de capul acestei scoli.A ajuns bataie de joc pentru oamneii care muncesc .
  • alina 16.01.2011 la ora 22:32 pm
    ce analfabeta esti,cik 'am facultate' si tu nu stii sa scrii gramatical corect "fetit-o":)),esti o epava fa,stii tu k sunten panarame?cati oameni nu se despart?nu a mai vrut-o pe aia,care e problema?nu i-a pus ea pistolul la tampla,tu nu te uiti cat de ordinara esti,vorbesti unele lucruri despre cineva care practic n-a avut nicio vina inculto,du-te dracu si gaseste-ti alta ocupatie,nu da din gura fara rost,nici nu dai nume,esti o nesimtita in adevaratul sens al cuvantului,taci dracu,inghite in sec,oftica-te,daca a iubit-o,a ales-o pe ea.......asa k degeaba postezi tu comentarii fara rost pe aici,n-o afecteaza q nimic,asta ca sa stii,e o fata exceptionala,frumoasa,inteligenta s.a
  • alina 16.01.2011 la ora 22:44 pm
    aaaaaa si sa stii un lucru fa,......distanta i-a despartit,dragoste q sila nu se poate.........dar nu are de unde sa stie o epava ca tine lucrurile astea
  • anonimat 11.03.2011 la ora 22:18 pm
    chiar daca lumea e impotriva lui a facut totul pentru matasari[ a facut totul pentru scoala] si chiar daca toti zic, ca este rau este dar tace si face [tot el e sefu in scoala aia ] pleaca cand vrea la spital fara voia cuiva am auzit asta de la cineva apropiat si toti din invatamant sunt ai lui. de ce e singurul profesor care are propria clasa? de ce fiecare clasa cand are romana se duce la sala 3 etaju 1??/ de ce??? pentru ca are relatii nu? chiar daca vb urat ,chiar daca majoritatea nu.l suporta respect pentru dadalu dumitru [ tica ]
  • anonim 23.03.2011 la ora 23:32 pm
    o scoala care te lasa fara comentarii. dintr-o scoala care ajunsese un dintre cele mai bune si dotate din jud. gorj acum este poate cea mai josnicainstitutie de invatamant din judet. copii care nu mai stiu ce este bunul simt si uita pentru ce vin la scoala,profesori dezinteresati si care chiar daca ar vrea sa se impuna nu mai au nici o puteremizeria si debandada guverneza pe deplin iar ,iar nivelul de invatamant a scazut dranatic.si stiti ce este cel mai grav?,ca nimeni nu ia nici o masura .asteptam caderea guvernului si poate, poate... ceva se va chimba.
  • Irina 25.07.2011 la ora 14:33 pm
    directorul actual al Colegiului Tehnic Matasari Saceanu Ion a pus monopol pe scoala si-a angajat pe semianalfabetul de fratesau ,amanta ,iar nevastasa a ajuns profesoara de franceza desi era o amarata de invatatoare,ea nu-i capabila nici de copilasii aia mici de clasele1-4.Directorul Colegiului incaseaza delegatii fictive impreuna cu anumite persoane nepotisme, mai trebuie sa o angajeze si pe masa sa imparta cornu si laptele si si-a aranjat tot neamul,oare nimeni din cei care ar trebui sa vada nu vad.
  • Cineva 31.07.2011 la ora 10:18 am
    Mare dreptate are cel care a postat articolul. Ca sa nu mai vorbim si de lipsa de seriozitate de la Evaluarile Nationale, cand au existat decat 2 sau 3 elevi mai buni, in conditiile in care s-a copiat. Chiar cadrele didactice le rezolvau subiectele.A fost o mare porcarie! Nu se intra la ore, barfe peste barfe, limbaj indecent chiar si la profesori, iar elevele de gimnaziu sunt mai rau decat cele de liceu.Dar vede cineva? Vede cineva ce a fost la evaluarea nationala? Probabil k in CTM s-a uitat cuvantul corectitudine. @Bubulina, echipa tanara zici? Matasariul nu incurajeaza cu nimic copiii care vor sa invete. Sus cu pilele si atat.Am avut experienta CTM'ului si nu vreau sa o repet. Am ramas cu un gust amar.
  • cicica 31.07.2011 la ora 19:51 pm
    Spui lucruri grave draga "cineva".Care cadre didactice rezolvau subiectele?Nu ai dreptate,a fost un examen corect!
  • Cineva 01.08.2011 la ora 11:38 am
    Lucruri grave dar adevarate. Si stiti doamna,domnisoara (sau ce sunteti) cand au aparut frustrarile? Cand au luat altii note mai mari pentru ca li s-a aratat si au inceput sa vorbeasca. Credeti-ma, am auzit chiar parinti discutand despre asta.
  • Cineva 01.08.2011 la ora 11:41 am
    Vorbiti din exterior, eu din interior. Am tot respectul pentru anumiti profesori ce isi practica meseria asa cum trebuie.Dar in rest... Nu!
  • cicica 02.08.2011 la ora 8:43 am
    Care interior domnule,doamna?Ati fost acolo si ati vazut ca s-a aratat la anumiti elevi? Mai lasati trancaneala si pe altii sa-si faca treaba. Dati nume concrete daca aveti curaj.
  • Cineva 02.08.2011 la ora 9:59 am
    Da. Am fost una dintre eleve. Stiu ce am vazut.
  • Cineva 02.08.2011 la ora 10:00 am
    NU dau nume pentru ca nu vreau sa fac rau nimanui. Poate ca citind asta, anumiti parinti se razgandesc sa isi dea copilul la CTM. Stiti pentru ce este bun CTM? Sa se treaca prin el fluierand.
  • Cineva 02.08.2011 la ora 10:02 am
    Nu s-a aratat la anumiti elevi. S-a aratat la toti. Probabil pentru a se salva prestigiul scolii. Daca as fi cel cu cele mai mari note la EN nu as inceta sa spun asta in gura mare oriunde as merge. Dar cum nu imi permit , raman sub "anonimat". Asa ca dumneavoastra nu stiti.
  • coco 02.08.2011 la ora 17:02 pm
    Asta nu e comnetariu de elev draga cineva.Sau daca este scrii prea corect pentru o "eleva" care a terminat la Matasari si nu a invatat nimic.La Matasari cine vrea invata,profesorii sint buni,ai grija de viitorul tau si lasa-i pe altii.
  • Cineva 02.08.2011 la ora 21:26 pm
    Am prea multa grija de viitorul meu.Scriu corect pentru ca am specificat ca sunt profesori care isi fac meseria si vor avea mereu tot respectul meu. Eu nu vreau sa critic pe nimeni, decat sa spun adevarul. Dar mereu adevarul deranjeaza.
  • garofita 03.08.2011 la ora 10:49 am
    Sint de acord cu tine domnisoara "cineva".Adevarul doare.Probabil tu nu mai esti eleva acestui liceu si-ti doresc sa ai rezultate bune dar sa nu uiti ca daca elevii fac prostii nu e vina numai a directorului,sunt si parintii de vina,profesorii care uita pt ce au venit in invatamant.Dar a scrie ca directorul are amante,sa te legi de viata personala,de frate,sotie,etc nu sint de acord.Sa lasam pe fiecare sa-si faca treaba si sa nu uitam ca exista limite!
  • Cineva 03.08.2011 la ora 19:28 pm
    In primul rand mi-ai cam gresit sexul dar in fine. Nu m-am luat de viata lor personala. Daca citesti cu atentie. Nu comentez ce nu ma priveste.Dar un elev are dreptul sa isi judece cadrele didactice ce sunt platite sa le ofere informatii si sa ii educe.
  • garofita 04.08.2011 la ora 10:09 am
    Comentariul din 2 august al dvs.ora 9,59 am."Am fost una dintre eleve.............".O eleva are sexul feminin probabil,desi am observat ca te crezi mare desteapta.Esti un om fals care te crezi autodidact,ai invatat singura si probabil decat cu acei profesori capabili din CTM.AI NISTE COMPLEXE DRAGUTA SI INCEARCA SA LE REZOLVI ALTFEL NU DAND IN SCOALA CARE TE-A FORMAT.Lasa pe altii sa judece,oameni cu o formare solida,nu unii care nu-si cunosc din sexul cum trebuie.Sa ai o zi buna!
  • Irina 08.08.2011 la ora 17:43 pm
    vorbiti de prestigiul scolii interesant,a disparut de mult odata cu intemeietorul colegiului,la ora actuala copiii invata carte de la suplinitori de nota 2 sau de la persoane care n-au treaba cu scoala ,rude ale actualei conduceri
  • Miro 09.08.2011 la ora 12:48 pm
    Ai dreptate irina.aja cred si eo.
  • Irina 10.08.2011 la ora 21:52 pm
    profesorii acestei scolii nu sunt in stare nici de cataloage,copii au ajuns sa-si puna note singuri,nu mai vorbesc ca le dispar si foi din catalog,ce dascali de elita, asa profesori asa absolventi.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.