Energia îl vrea pe Irimuş
Energia îl vrea pe Irimuş
Alte sporturi16 iunie 2011

Energia ar putea semna cu un nou portar de naţională, Ionuţ Irimuş fiind din nou în vizorul echipei gorjene după ce aceasta a decis să renunţe la serviciile lui Florin Dragomir.
Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia a confirmat interesul pentru fostul jucător al Reşiţei şi Clujului, dar spune că totul depinde de banii pe care îi va avea şi de cei pe care Irimuş îi va cere: „Am discutat cu Irimuş, am vrut să-l luăm, apoi am renunţat, iar acum ne gândim iarăşi la el. Mai facem nişte calcule pentru că nu ne aruncăm fără a avea o oarecare siguranţă şi apoi vedem. Problema e că mulţi jucători, când ajung la naţională, îşi schimbă pretenţiile”, a declarat Gore Popescu.
Irimuş a recunoscut şi el că au fost ceva discuţii, însă spune că acestea nu sunt singurele purtate, şi alte echipe fiind interesate de serviciile sale: „Este adevărat că suntem în discuţii, dar trebuie să vă spun că eu am oferte de la mai multe echipe cu pretenţii din Liga Naţională. În orice caz, o să dau un răspuns sigur abia după ce voi veni din Spania cu naţionala. Când mă voi întoarce de la lot, cel mai probabil marţi sau miercuri, voi anunţa decizia mea”, a declarat Irimuş.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.