Energia, la primul turneu al verii
Energia, la primul turneu al verii
Alte sporturiSport17 august 2012

După ce a disputat primele două jocuri amicale din această vară în compania celor de la Minaur Baia Mare, echipă pe care a învins-o de două ori la Târgu Jiu, Energia Pandurii Târgu Jiu va participa în weekend la un turneu organizat la Reșița, turneu dotat cu Cupa Carașului.
„Este primul turneu de trei meciuri, destul de bune. Un turneu bun de pregătire în care întâlnim trei echipe care ne vor solicita să jucăm şi cu siguranţă obiectivul este să vedem unde ne aflăm din punct de vedere fizic. Rezultatele bune te încarcă pozitiv, îţi dau alt moral, așa că insistăm şi pe rezultate. Pentru mine nu au importanţă mare aceste rezultate, dar pentru a prinde un psihic de învingător trebuie să începem cu victorii. Putem câştiga două meciuri, iar la meciul cu Reşiţa vedem unde ne aflăm”, a declarat Liviu Andrieș, antrenorul gorjenilor, despre așteptările sale de la turneul de la Reșița.
Energia a plecat la Reșița fără probleme de lot, chiar și ultima achiziție a echipei gorjene, portarul sloven Rok Jelovcan, urmând a lua parte la acest turneu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.