Energia Rovinari a cedat la Mediaş, dar promite victoria cu Miercurea Ciuc
Energia Rovinari a cedat la Mediaş, dar promite victoria cu Miercurea Ciuc
Alte sporturiSport8 octombrie 2011

Favoriţi contra ciucanilor

Slobodan Nikolic a avut dreptate, meciurile cu Asesoft şi cel cu Gaz Metan Mediaş au întregit lista meciurilor de pregătire pentru Energia, deşi au avut caracter oficial, echipa gorjeană programându-şi un “debut personal” la meciul cu echipa din Miercurea Ciuc.

Energia a fost învinsă în prima etapă de campionat, meciul de la Mediaş fiind câştigat de Gaz Metan cu 104-91, însă antrenorul Slobodan Nikolic crede că jucătorii săi sunt mai pregătiţi acum pentru ceea ce el numea adevăratul start al sezonului pentru echipa sa, adică pentru meciul cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc.
Dacă în meciul retur cu Asesoft, Nikolic senior a fost la un pas de infarct datorită jocului haotic al elevilor săi şi al numărului halucinant de mare de mingi pierdute, partida de la Mediaş i-a oferit o faţă cât de cât mai frumoasă a Energiei, care a reuşit să marcheze 91 de puncte în deplasare în faţa unei echipe care se anunţă a fi una dintre cele mai puternice în acest campionat. După ce Fields şi Giles au fost foarte aproape de a părăsi echipa, la Mediaş au jucat amândoi pentru prima dată într-un meci oficial. Fields şi-a trecut în cont 21 de puncte, lăsând impresia că poate ajunge, totuşi, acolo unde l-au plasat aşteptările celor din conducerea Energiei, în vreme ce Giles a marcat 10 puncte. Steffel a fost în nota obişnuită, cu 19 puncte şi 7 recuperări, o surpriză plăcută fiind Brice Kabengele, care a fost al treilea marcator al echipei gorjene la Mediaş, cu 18 puncte reuşite. Rămâne acum de văzut dacă lecţiile predate de Nikolic senior au fost însuşite de elevii săi şi dacă noii veniţi se vor acomoda cu atmosfera din Sala Sporturilor din Târgu Jiu, impresia lăsată de cele două jocuri disputate până acum pe propriul teren fiind aceea că unii dintre jucători sunt apăsaţi de această atmosferă.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.