Energia vrea victoria cu Steaua
Energia vrea victoria cu Steaua
Alte sporturiSport20 aprilie 2012

Handbaliștii lui Andrieș joacă din nou după o pauză de o lună

Pe 24 martie Energia juca pe teren propriu contra celor de la Potaissa Turda meciul cotând pentru etapa a XXI-a a Ligii Naționale, etapa cu numărul XXII urmând a se disputa după patru săptămâni de pauză.
Trupa lui Liviu Andrieș a trebuit să facă față acestei pauze solicitate de loturile naționale, s-a pregătit într-un turneu pe care l-a organizat la Târgu Jiu și acum se pregătește de jocul cu Steaua București. „Este un meci de meci de campionat, revenim după o lună de zile. Ca antrenor nu prea îmi convine, dar nu avem ce face, trebuie să ne supunem deciziilor Federaţiei. Nu trebuie să-l luăm ca un meci uşor, uitându-ne în clasament. Steaua a pus probleme în ultimul timp tuturor echipelor, iar eu sper ca băieţii să se trezească şi să câştigăm”, a declarat antrenorul Energiei despre meciul cu care Energia își face reintrarea în Liga Națională după această pauză.
Tehnicianul târgujian știe că astfel de partide nu sunt ușoare chiar dacă situația din clasament indică acest lucru și încearcă să-și țină jucătorii atenți și motivați la acest meci pe care Energia îl va disputa în deplasare: „După clasament avem prima şansă, dar eu trebuie să le aduc la cunoştinţă băieţilor că nu vom câştiga jocul cu simpla prezenţă la teren. Ştim ce am păţit în meciul tur, a fost un semnal de alarmă, şi ultimul rezultat al Stelei, care a bătut pe Satu Mare, este un semnal de alarmă, deci este o echipă imprevizibilă cu mulţi copii, tineri şi dacă îi lăsăm să joace va fi destul de greu. Trebuie să-i motivez şi sigur se vor trezi la ora jocului pentru că ar fi foarte ruşinos să pierdem, dar eu cred că se vor mobiliza şi vom câştiga”, a mai declarat Liviu Andrieș.
La meciul de la Chiajna se pare că va absenta conducătorul de joc Andrei Popescu, jucător accidentat în urmă cu o săptămână, la Cupa Energia. Chiar dacă și Apolzan a fost accidentat, iar Asoltanei a acuzat și el o ușoară entorsă, Liviu Andrieș spune că se va baza pe serciciile celor doi la Chiajna la meciul cu Steaua, așa cum și Ilieș va juca contra fostei sale echipe deși în această săptămână a lipsit de la mai multe antrenamente, el fiind învoit pentru a fi alături de soția sa care a născut în aceste zile.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.