Enigmă: pe unde intră Cepoi și Ciolacu Jr. la serviciu…
Enigmă: pe unde intră Cepoi și Ciolacu Jr. la serviciu…
Investigatii31 octombrie 2013

… din moment ce rampa de handicapați a “Palatului Culturii” e defectă?!
rampa handicapati defecta
În fostul sediu al Bancorex, astăzi impropriu denumit “Palatul Culturii”, se află Direcția Județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național și, respectiv, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale. Instituții publice cu zeci de salariați, a căror preocupare de bază e să stea și să aștepte ziua de leafă.
palatul culturii
De câteva luni, mai mulți amici și chiar și unii cititori, prin comentarii postate pe GORJNEWS, mi-au relatat că rampa pentru accesul persoanelor cu handicap este inutilizabilă și că nici Cepoi, nici Ciolacu Jr. nu mișcă vreunul dintre cele 40 de degete pe care le posedă Excelențele Lor, la comun, pentru a o repara.
Dacă pe Cepoi nu-l vizitează niciodată șeful lui, Călinoiu, de frică să nu-i dea vreo carte, de citit, și să-i strice starea de spirit, peste Ciolacu Jr. au venit, în ultimele luni, mai multe vizite ministeriale, și tot nu s-a înghesuit să monteze o banală placă de aluminiu în locul celei furate.
Dacă pe Cepoi îl înțelegem că nu mai are chef de nimic, că s-a retras în sine însuși ca ursul în bârlog, supărat că, după o viață de poet, niciuna dintre creațiile sale n-a intrat în cultura de masă, pentru Ciolacu Jr. e mai greu de găsit scuze și, cu atât mai puțin, speranțe pentru un viitor luminos, cu el la conducerea Culturii, în Gorj.
Cunosc foarte bine cel puțin o persoană care l-a rugat, periodic, să facă niște lucruri esențiale, ce intrau în obligațiile sale profesionale, pentru Ansamblul Brâncuși. Și el în față “da”, „sigur”, “cum să nu”, și, în spate, “nu” și “nu”. Cu el la Cultură, pe Calea Eroilor au apărut noi porcării (vezi, de pildã, extinderea hidoasă a Hotelului Gorj), față de care n-a făcut o minimă opoziție, ca să nu-și supere noii tătici, de la USL.
Porcăria cea mare, de fapt o hyper-porcărie, e în curs de avizare, iar Cârciumaru a anunțat-o, deja, ca certă, cu emfaza specifică semianalfabeților care spun lucruri trăsnite fără a le conștientiza gravitatea. Și Ciolacu doarme! Păi, să nu te doară BILLA? El s-a umplut de sictir și a cedat intelectual înainte de a fi măcar o zi, cu adevărat, director la Cultură, în Gorj.
Rampa de handicapați a “Palatului Culturii” e defectă. Și-atunci, pe unde intră Cepoi și Ciolacu Jr. la serviciu?

11 COMENTARII
  • liviu 01.11.2013 la ora 14:28 pm
    Dajule,extinderea de la Hotel Gorj a fost proiectata si construita pe vremea tatucilor PDL.Pai vezi ca esti si carcotas?In rest ai dreptate,mai ales in cazul Cepoiului,venit in Gorj cu multi ani in urma prin usa din dos,iar acum nu-i mai ajunci nicicu prajina la nas .Un infatuat,in schimb doar niste resturi de cultura.
  • gorjanul 01.11.2013 la ora 16:22 pm
    Aoleu , nea Florine vezi ca handicapatii aia (nu au nimic in comun cu persoanele cu dizabilitati ) de la Polaris Holding au uitat sa puna beton amprentat sub rampa handicapatilor care conduc institutia din marmura neagra ce sta sa cada (marmura ) . Fa repede un contract de vreo 70 70 70 de mii de miliarde (sic ) sa manance si gura lu' Mazarea si a mata o paine , doua acolo , sa vina repede cu roaba cu beton amprentat . Da' sa nu uiti sa le faci repede receptia , sa le dai si lor acolo vreo doua roabe de bani pana luni dupa masa .Sa nu uit , nea' Florine vezi ca poate astia cu betonu' amprentat poate i ti ia si lu' matale amprentele sa le duca la IPJ pentru cand va' fi sa fie arestarea lu' matale .
  • gogu 01.11.2013 la ora 16:27 pm
    Ba prostilor , cum dracu a ti lasat marmura lui nea Nicu pe sub rampa ? Carciumare , mai lasa dracului ,, glicemia scazuta '' si Skoda Octavia si mai mergi prin centru pe jos ca de cand ti ai tras vice minora stai numai in birou sa ti ghiceasca in cafea .Vezi ca se duce de rapa orasul , poate ca Pigui Cosmin are dreptate , esti depasit rau de tot .
  • jumolea 02.11.2013 la ora 16:34 pm
    ce a facut acest Ciolac la cultura ??? un parazit care a nenorocit si bruma de ce era... daca Cepoi e un infatuat asta Ciolacu este un impostor.Pus de pdl il mentine si USL, pai sa nu i faci porci si complici la dezastru? Ciolacu al mare se mai misca si el cum poate dar asta este UN TRANTOR, numai cand te uiti la el iti vine greata de cultura...
  • Calusaru Ionut 03.11.2013 la ora 8:14 am
    Domnule Daju poate realizati o ancheta si despre locuri de munca mostenite din tata-n fiu gen Ciolacu, Garbaciu a lasat si el fiului Scoala Populara de Arta, Consiliul Judetean Zoica si daca mai cautati sunt multe astfel de locuri de munca ale statului transmise prin testament
  • ion 03.11.2013 la ora 13:48 pm
    buna observatia lui Calusaru, dar uitati va si la ucb, finante etc
  • ion 03.11.2013 la ora 19:25 pm
    Ciolacul asta junior, purtatorul de geanta al lui Mantoc ***********, a ramas pe post si sub guvernarea USL... Domnilor pesedisti si Domnilor Liberali, nu aveti un om mai potrivit pentru acest post, minjit de mojicia acestui neispravit, pe care il doare drept in cur de cultura... O rusine imensa pt Gorj, domnule Calinoiu, dle Dian Popescu. Directia asta este un cadavru pe care calareste acest junior Ciolac
  • cristi 03.11.2013 la ora 19:34 pm
    pentru liviu@ Liviule tata, tu ced ca nu stii care e mersul. cine da sau cine nu da autorizatii de constructie, samd. PRIMARUL , boule, care e același de 13 ani încoace...
  • gigiuc 05.11.2013 la ora 21:36 pm
    Gestul Juniorului Ciolaccc: explicatia neputinciosului ! nu ce spune conteaza pt ca spune numai prostii kk, gestul mainii, frezura linsa de vitel, cravata la gat si un fel de a spune ca dincolo de haine nu este nimic... cum nu i-o fi rusine lui taica-su, cum nu-si da seama ca acest post pentru diblagiu junior este o palarie prea mare...
  • liviu 06.11.2013 la ora 19:47 pm
    Pentru "cristi';daca eu sunt bou,tu esti un nesimtit irecuperabil,altfel spus esti mai bou decat boul.Asa ca primeste pe asta.
  • neata 11.11.2013 la ora 10:26 am
    l a uitat psd in scaunul pdl o cloaca peste tot... si ca sa se vada bine ce este , urmeaza cind iese Mantoc si Mischie sa intre Calinoiu, cu mandat dublu ...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.